Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
aj laku noc ljudi...ne ljutite se jer se malo salimo.
onaj mesi veze nema.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ne simpatisem barsu ni malo,ali madridisti smorili ste samo tako...
mesi im je glavni igrac,pa sto?U real nebi imao glavnu ulogu,jeli?Momak je najbolji igrac svijeta(iako ga nimalo ne volim)i normalno da ce svaki tim dje on igra mnogo zavisit od njega
Raise my hammer,take my aim
trka se nastavlja...za dvije nedelje mec svih meceva kako ga zovu u spaniji....vjerovatno se tad rjesava pitanje sampiona
do derbija imamo osasunu kuci i majorku u goste i arsenal
a real getafe u goste i atletiko kuci
ponovo je Murinjo bio u pravu!
Dati Etoa za Ibrahimovića i plus 40-50 miliona može samo ....
Čovjek jeste snažan, čvrsta ima odličan šut ali nije brate on za Barselonu.Nema om mekoću Etoa, brz start, cik-cak dribling...
Stralno dribla u mjestu pa onda da sebi for, pretrči igrača i to je to!
Za Mesija mogu već sada reći Pele-Maradona-Mesi... mislim da je dovoljno...kao što je i bespredmetno upoređivati dana malog argentinskog čudotvorca bilo s kim.
Ipak on pripada drugoj igri...kao naravno i Barsa
Ako Barsa bude igrala kako umije , prošetaće se ligom šampiona- jednostavno oni su nešto posebno, nešto što nema upoređenje...
Libertas
Majstor. Doktor.
mesi stvarno ubija, ali spanska liga mi je svakim danom sve gadnija. Ne moze me niko ubijedit da je normalno dje god da se pojave real i barsa daju po 5 komada i da ih ni jedan jedini tim ne moze zaustavit,
evo vidjite po italiji i engleskoj svako malo favoriti kiksaju a tamo sanse nema
Odavno ja pricam tu pricu. Ma svi to znaju osim Vlada i par 'spanaca' sa foruma.
Ali dobro, naucice!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nema sto da znaju ovo je gadluk postao, lise sevilje i valensije i atletika nema ko ni da pokusa.
njemacka je postala jaca od njihove.
kad kazem jaca ne mislim sad da su im klubovi jaci vec da je ljepsa za gledanje i ima tu takmicarsku zar.
a sto se tice spanaca sve je jasno jer ja mislim da barsa i real nijesu igrali ama bas ni jedan jedini put u 17h nedeljom kad im je redovan termin.
ja mislim da one meceve niko i ne gleda no se cekaju barsa i real u posebnim terminima i ajd zdravo.
no shvatice to kad se pocnu zalit manji timovi jer ce od prenosa dobit po milion godisnje dok npr koji god tim udje u englesku premier ligu dobija minimum 35m
Ovaj Messi preshao igricu ..
BISOGNA VINCERE !
Italijanska liga je jedna obična sramota za fudbal !!!
Markys, vjeruj mi, tvoje retardirano misljenje nas uopste, ali uopste, ne zanima.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
hahahahhahaah
rep +
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
hahahha +1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks