Nedostaje li ovdje dio teksta, link?
Istini za volju nije se sreo sa Ilonom vec sa Rokfelerovim. Nije otisao da policari i sredjuje svjetske probleme vec da kaze nesto o onim malim sitnim
gestovima filantropije, da vidi i nauci kako to drugi rade i ....
Nase novine nece o tome napisati jer kod nas je udarna vijest kad je nesto za sprdnju, a ne za pohvalu. Kako da nadju način da promovišu prave vrijednosti, prepoznaju korporativnu filantropiju, podignu ugled među klijentima, pohvale one obicne gradjane koji se podijele sa drugim.... kad imaju toliko drugih tema - da kako vaznih i strasno vaznih.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa moze li se zakljucat ova suvishna tema kad se vec ne zna o kome se i chemu radi?
Ili je moderator otvorio pa ne moze?
tema bez teme.. glupos
Ja sam prvo mislio da se sprdaju ljudi, imaju neku internu foru. Ali tek sad vidim da su ozbiljni, preglupa priča, pogotovo za moderatore.
Medojevic?
Ma DIDI je posa u Ameriku, kako ne kapirate?!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Jes da si ti ekspert za pametne price i vjerovatno si redovan gost na eminentnije skupove i stvarno je preglupo kad nas cojek ode na Forum on the Development of Philanthropy u tamo neki Pocantico Conference Center of the Rockefeller Brothers.
Ne treba se cuditi sto nase novine ne pisu o tome jer su im citaoci navikli kao i ti da citaju uzvisenije teme, a ne neke mizerije i gluposti o filantropiji.
Ti stvarno vjeruješ u korporativnu filantropiju?
meni samo nije jasno koji murac pominjete nesto sto zelite da ne pominjete? Djavo vam mira ne da..
Eeeee, dobro velis, bice da ih capra srbi..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kad se vraca, oce li dovest ILONU da je upoznamo![]()
:)
Cuo sam i ja o tome nesto, mada ne znam o kome se tacno radi... Bice clanak u Novim Barskim Novinama koje izlaze brzih dana sa vise detalja... Odnosno, bice mala reportaza, a, eto, ispade to, za sada, jedini medij koji se posvetio toj tematici jer sam samo vidio u jednoj kolumni u Vijestima da se neko osvrnuo na taj dogadjaj...
Vjerovatno se tamo nisu pominjali nikakvi narkotici, cigari, svercovi, iznude, razne vrste šina i vatri, pa to medijima nije tako ni interesantno, odnosno, zasto bi i bilo?
Stvarno se nista o tome ne moze naci na netu...
Originally Posted by Nk-001
Zamisli da nema veze sa kriminalom,to bi bio udar na sve medije kod nas,shok..........
Zaboravio sam reci da na netu nisam mogao naci nijednu vijesti koju su nasi mediji prenijeli, ali inace bilo je na VOA, mada su oni sitna boranija![]()
Originally Posted by Nk-001
Bio si na VOA znaci?![]()
U dule taulinic isto.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks