Ja sam ga dirao jednom, u Palmu kad smo jeli bureke...dirao sam mu noge...
Aj sad, raskini s njim.
Last edited by cvxcomputers; 20-03-10 at 15:50.
Ja sam ga dirao jednom, u Palmu kad smo jeli bureke...dirao sam mu noge...
Aj sad, raskini s njim.
TAKUMI
ja sam predao sva original dokumenta na carinu hahaha ako dodjem bicu u dubokoj ilegalisakricu se nedje u neki zhbun
Originally Posted by my name is ...
Loverclocker, nije problem, mogu da dodjem po tebe.
acid, ma ne ****, i tako i tako ovi nasi ne znaju koji dokumenti trebaju. Daj im nesto na english, recimo ispritanj nesto o Audiju, moze sa wikija.
TAKUMI
uradio sam to 2 puta, mahao sam im potvrdama o uradjenom redovnom servisu (hahahah) ali uvijek se pomene "dje ti je polisa, dje su ti nashe tablice, sta ako ne daj boze udaris nekoga ili neko tebe, kako ce osiguranje da se naplati"
ma doci cu ja svakako ...
^ bolje nemoj, ako bane policija o jadu ces se zabavit... Mada ti je lakse kad si sve predao pa i nije TOLIKI rizik ali opet bolje s nekim :P
moga bi i ti doc, da zajedno 'padnemo'
ada parkiracemo se tamo iza nedje, ako dodje neko i pita chija su kola - 'nekih stranaca iz KAP-a" hahahah
ubracu vam mahovine i donijet lishca, pa se kamuflirajte...ka auta na nirburg ring![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
neka si ti to odvojio. elem sjutra u 3 se vidimo.bice ludo
f6
Ja cuh da nece bit okupljanja!
Oce li ili nece?
TAKUMI
oce.neka crknu dusmani.mi smo rodjeni sa vukovima!!!
f6
Nego? Pomocna noga?
TAKUMI
Vidjeh neki dan golfa II terenca, vjerovali ili ne.
Navedena spodoba sa sve roll barovima, supljinom izmedju tockova i blatobrana od dobrih po metra primjecena je na raskrsnici Sv. Markovica i V. Raickovica.
Nekakve planinske tablice naravno, PZ, PV, zaboravih...
Bijo si poziw koi se neodbija
To je Golf Cross Country.
TAKUMI
gledao sam to u kolasin nedje...a taj sto si vidio je vjerovatno na PV tablice...
mislim da je zheshce ****** od auta.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Sramota me bilo izvadit telefon e ce mi se isprdat neko...
Bijo si poziw koi se neodbija
U Podgorici večeras uočeno čudno crno-plavo-bijelo vozilo na užičke tablice, ako među forumašima ima i onih sa slabim srcem, neka se paze...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
I ja, a ako vlasnik pita zasto slikam - pa znate gospodine, ja nisam odavde, pa samo slikam najjaca umjetnicka djela.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks