E ovako....imam veliki problem...
danas mi je alkraz javio neku dojavu poljska 2. liga....i ja stavim 2 eura za mene i 2 za njega.....i na kraju dojava dodje ali meni pare ni 2h posle kraja utamice nisu sjele,i sad udjem da vidim tiket i pise lost,kao da nisam dobio...zna li neko sta treba da uradim,to jest kako da se zalim mamu li im ***** lopovsku.....
Vjerovatno ce ti doc mail kako je opklada ponistena i da ce ti pare bit vracene.
Bijo si poziw koi se neodbija
Neznam jel mozete vidjeti danas sta je napravio igrac Hajduka na utakmici i kakav je autogol zabio..ali to morate vidjet..nadam se da ce vrlo brzo doc na youtube..
jos sam pod dojmom..
autogol sa 17-18 metara
Samo sacekaj odgovor...
Bijo si poziw koi se neodbija
ljudi,na sta da se vadim sjutra?ja ne vidim ni jednu,ama ni jednu normalnu utakmicu sa normalnim kvotama za sjutra.Na kraju cu roknut po 2+ na milan,mancester,samp,marsej i hamburg pa sta bude
Raise my hammer,take my aim
vidi la corunje pas im se mesa najeo od koga oni gube....
AJMO CRNA GORO !!!
sto mislite sjutra milan-napoli gg 3+ kvota 2.25
milanu nema neste i bonere-znaci igraju im favali i zambrota-znate sta to znaci.U napad im se vraca pato,u veznom redu nema ambra koji najvise kida igru(i svoje i protivnicke ekipe).Uz to i napoliju je full satsav napada-laveci,hamsik,kvaljarela...
milan juri titulu,napoli izlazak u evropu,moraju ic na pobjedu,a milan sa ovakvim napadom mora bar 1 gol dat,i bar jedan primit bez neste i bonere protiv ovako jakog tima.dakle logican zakljucak-gg 3+,da se pokrijem za ova sranja danas![]()
Raise my hammer,take my aim
a vidji mrtvi reaaaaaaaal
Napiši ti njoj da si from Montenegro,Milo Djukanovic,Cane Subotic frend.Odma ce ti uplatit
Hahahahah
U Royal na Inter bonus kvota 2.5
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
oce li mi neko objasnit ovu krvavu igru Dupla pobjeda koja je razlika izmedju dp11 i iz 1 u 1,ne shvatam
There are currently 49 users browsing this thread. (0 members and 49 guests)
Bookmarks