Ja nikad nisam rekao da je neudaran.
Jeli tvoja Honda udarana? Da.
Jesi li stavio sve nove djelove?
Nisi.
Jel to znaci da je kanta?
Procitaj moj post ponovo.
Rekao si mi to, kolko me sjecanje sluzi, kad sam te pita.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ja nikad nisam rekao da je neudaran.
Jeli tvoja Honda udarana? Da.
Jesi li stavio sve nove djelove?
Nisi.
Jel to znaci da je kanta?
TAKUMI
Ali stvarno, da nema ovog foruma, ja bih poludio.
TAKUMI
Cuj, ne lazi.
Dao sam ti link, usao si na forum, kliknuo si na sve moje topice i sve si prelistao da vidis ima li sto za ovdje. Za sve ovo si saznao prije 5-6 dana, a ne od prije, jer da si znao, iskoristio bi to kad smo ti ja i drugi rekli da ti dimi kanta i da imas bolesne felme i kineske gume.
TAKUMI
Napisao sam ti lijepo na onaj forum dokaz.
Malo razmislis i udjes na profil sa kojg sam ti napisao i vidis kad je registrovan user.
Mogao sam ja to i prije da iskoristim, ali nisam kao ti.
Imam ja jos materijala pa oces sad da ga iskoristim ili kad me budes opet provocirao?
Evo i dokaz da odavno znam.
http://forums.bimmerforums.com/forum...1018223&page=2
Pogledajte zadnji komentar i udjite na profil i vidi se da je 16 januara ove godine registrovan nik
Jeste. 90% novi djelovi..Htio sam sve nove, ali neki se nijesu mogli nac. Komplet se auto farba, iako nije potrebno bez 25% auta.
Narucivano iz inostranstva, i cekano. Hladnjaci iz Italije, klima iz Italije. Farovi iz Njemacke. Ostali djelovi iz SRB. Branik je polovan, ali je bio kao nov.
Ona je na tockove pracka, osim sto rukavac treba da se zamijeni.
Eto, kad vec pitas.
Last edited by CaseLogic; 20-03-10 at 14:54.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa januar ti je ono odavno jel?
P.S. nisi znao da sam na taj forum, niti si znao koji mi je nick.
Dobro, ako udaris 8 godina stari auto, zasto bi stavio novi blatobran? Zasto novi branik? Novi Far?
Jedino sto sam stavio novo je hauba jer nju nisam nasao nigdje.
Stavio sam airbagove, senzore, lijevi kais, polovno ali ispravno.
Sve radi kako treba.
Da sam uzeo nove djelove - 6-7000 eura.
P.S. vrata nisu ofarbana, samo cosak ispod retrovizora.
TAKUMI
Samo lazi i lazi c c c
Evo kako nisam znao da si na taj forum.
Ovdje si napisao na koje si forume
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1690
A nik nisma ni morao da znam, kad u tvoj signature na onaj forum stoji slika tvoga auta.
E, ja sam napisao da idem na taj forum pa si ti znao da imam bas tu sliku u potpis?
Koja si ti paljevina.
TAKUMI
ako cemo iskreno , Igor_R je sve argumentovao
agrumentovao, nego Fabia kao i dosta puta do sada ne prica istinu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nemam nista protiv toga sto je postavio slike i informacije da sam udario auto.
Jedino mi smeta sto se on sprda sa nekim stvarima koje su nekome mogle da kostaju zivot a to bi bili pijani zemljaci Caselogica i CVX-a.
TAKUMI
eee backstab...a CVX se opuchi prichajuci kako ne treba vjerovat nikom, a niko ga ne slusha...![]()
Last edited by Loverclocker; 20-03-10 at 16:31.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Da ne dodjoh na ovaj forum ne bih znao da je sramota staviti polovni dio na auto...Nego treba da budesh "mudo" i da stavish npr far od 500e,umjesto polovnog od 100?
Pa da. Inace Igor je stavio novu Bosch pumpu i turbinu kao i sve druge djelove.
Sjutra zatvaramo sve auto otpade.
TAKUMI
da ne pricamo da se za masu auta ni ne moze naci novi dio...
mada generalno ne shvatam cijelu poentu onog posta...svi smo ljudi...svima nam se jednostavno dese takve stvari, greshka, adrenalin, moment nepazhnje, il nesto cetvrto, nismo roboti...
ne poznajem nikog ko stavlja ekskluzivno nove djelove u auto...cak ni nekog ko ce prije platiti 5-6 puta skuplje neki dio, a performanse se razlikuju max 5-7%...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ma znam ja koja je poenta cijele price. Oce da ispane pametniji.
Ja inace ne volim da diram nekoga u srce da bih dokazao da sam pametan.
Mislim, svi mi imamo po koju pricu, recimo neciji otac je nasao zenu sa komsijom, pa je htio da ih ubije, pa su se razveli, pa sad sin zivi sa majkom. Zive tesko, sin se vrti oko kuce, majka se jebe za pare i okolo se prica da je samohrana majka.
Morao sam!
TAKUMI
Hahahaha Fabioni, sjećaš li se što si mi rekao kad sam na udareni auto kupovao polovne djelove ? Da citiram:
A Fabioni pogođen činjenicom što ne kupujem nove djelove na 740i star 13 godina odgovara:
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________
Ja se slažem da se trebaju kupovat polovni djellovi kad se auto udari jer naša kola eo npr kao e38 i e39 su stari preko 10 godina... Ja da imam i e60 opet bi gledao da nađem polovne djelove.
a dobro...bio je malo u BMW tripu...previshe je rispektova auto i firmu:lolblue:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Cekaj, "TO SE ISPRAVLJA"....sjebani dio se ispravlja? Ja sam protiv toga, naravno, ali recimo polovni blatobran bez tackica...odmah!
TAKUMI
Nije bilo niđe polovnog blatobrana, haube i branika - kupio sam polovan žmigavac i far jer sam to mogao da nađem, mada i to jedva... Teže se nalaze djelovi za e38 no za e39....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks