Bijeli nisam vidio.
Sivi je imao USA targu, sad ima PG.
jel i taj sivi iz USA , ja sa gledao onaj bijeli sa USA tablicama . Da niste pobrkali
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bijeli nisam vidio.
Sivi je imao USA targu, sad ima PG.
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-03-10 at 15:45.
TAKUMI
bio je bijeli .mislim da je jos u pg ili u cg makar.a siva su dosla 2 ako se ne varam.
plavi bmw koji je bio asanovica pa f.nikolica je klasicni primjer kako auto do apoteka stanje mozda da dodje do raspada i to samo promjenom 3,4vlasnika u roku od 3god tako nesto.
f6
Greota je kad ga vozi ko vozi, pa recite slobodno da sam ljubomoran![]()
She is only here to annoy herself!
mislim da PRESLATKI sin ministra vozi sivi? nesto sa 7777
f6
A to će ti bit najvjerovatnije serija jedan koji je za curice i muške pičkice takav auto ne bih nikad ni kupio...
BMW bi ovim potezom trebao smanjiti emisiju CO2 na razini flote za 25 posto do 2020. godine.
Na koju foru kola sa prednjim pogonom emituju manje CO2 od onih sa zadnjim?! (OK nesto manja je potrosnja ali je to u okvirima od 1-2% max)
She is only here to annoy herself!
e je8em mu oca sad...a taman se ponadah da cu za 10god skupit za nekog bmw-a :hammer:![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ako im svi modeli budu preshli na FWD, bicu ka Vin Dizel, pa po stare dane da vozim auta moje godište...
Samo cu vam reci -![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
E jbg, Jagg karavan, Jagg dizlo, Porsche SUV, POrsche dizlo, Benz prednji pogon, BMW prednji pogon.......
TAKUMI
Kad sam vidio da je Porsh ubacio dizele,nishta me vise ne moze iznenadit,ali ce BMW def. izgubiti svoju char
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Cuj, svi drugi modeli ce imat zadnju, osim nove jedinice.
Nego, juce sam, cijeli dan, vozio 1996 525 TDS, sa najpistoljicnom opremom sto postoji.
Ali dobro to, ispod 2000 obrtaja ima snage kao mrav. Jebote, ne mogu da shvatim ljude koji voze takva kola. Pa stalno moras drzat obrtaje iznad 2000.
TAKUMI
Evo... Posto ima mnogo zlobnika... .... Nadam se da cete se sad lakse osjecat :mrgreen:
Meni je bar utjeha sto znam da mu nikad nije nista bilo kad sam ga BRZO vozio![]()
Celav ili oshishan na jedinicu, nabUldovan, veoma chesto na kanal/umazan, jos cesce kod vulkanizera... :mrgreen:
Duga pricha... Da sam ga preshegao na pola pri 260km/h i da mi se bore za zivot u KBC, manje bi mi krivo bilo... Ovo je nesto... Pa da se izrazim... Totalno debilno! :mad: Odgovorno tvrdim da saobracaj nije za starije ljude i zene koje pojma nemaju o autu (chast izuzetcima).
Vidi se da je najdebilniji moguci udar pri 5km/h... :lolblue:I da je na samoj sredini (da je od drifta, sav bi po ivicama/sa strana bio "pojeden")
Last edited by cvxcomputers; 20-03-10 at 11:11.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks