svaka tebi cast na svemu sto radis.. ali vidjeh ovdje razgovore sa trenerima vaterpolo klubova, djurkovic prednjaci, koji traju po 6/7 minuta bez ikakvih pokrivalica.. kako je to monotono, kao da sjede dva covjeka u kafani i pricaju.
Zbog moje moze se reci nemarnosti i postavljanja video zapisa koji su bili pod zastitom UEFA moj stari kanal je izbrisan od strane youtube-a. Prema tome od sada postavljam samo sportske informacije iz Crne Gore kao i sto sam naziv kaze.
CG Sport - Crnogorska sportska informativna emisija (7 mart 2010)
svaka tebi cast na svemu sto radis.. ali vidjeh ovdje razgovore sa trenerima vaterpolo klubova, djurkovic prednjaci, koji traju po 6/7 minuta bez ikakvih pokrivalica.. kako je to monotono, kao da sjede dva covjeka u kafani i pricaju.
Sportska subota - Buducnost vs Grbalj (4-1) / Highlights (20 kolo 1 Crnogorske lige)
Mrš - Saša Petrović trener FK Grblja izgovara MRŠ dok trener Buducnosti pljuje pred kamerama ! Divno,prelijepo,dzentlmeni da djelu...
Sportska subota (14 mart 2010) - Pregled 20 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske lige
Sportska subota (14 mart 2010) - Vaterpolo,kosarka,rukomet,odbojka
Last edited by Montenegrino-CT; 14-03-10 at 08:53.
CG Sport - Crnogorska sportska informativna emisija (15 mart 2010)
CG Sport (17 mart 2010) - Pregled 21 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske lige
ima li na linka za ovo sto je uradio zec?
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
jel mozes u buduce snimiti iz cg sport-a i najavu sporta u narednih 7 dana kao prije sto si uradio posto na bez sajtu rtcg-a tek u subotu vidis program za vikend
Montenegrino - svaka čast na trudu!
I na tvom starom channelu sam bio "pretplatnik", a i sad sam![]()
Sportska subota (20 mart 2010) - Pregled 22 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske
Sportska subota (20 mart 2010) - Vaterpolo,kosarka,rukomet,odbojka
---(nakon uploada treba malo vremena dok youtube postavi dostupnim video fajl za gledanje,ovo je samo ukoliko vam sada ne otvori,kasnije ce sigurno raditi)---
Last edited by Montenegrino-CT; 21-03-10 at 07:52.
Sportska subota (27 mart 2010)
Pregled 23 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske lige
Vaterpolo,kosarka,rukomet,odbojka
(nijesam stigao snimiti od samom pocetka...nedostaje nekih par mínuta..)
drugi je bio ruski shampion na 100 km iz rusije)))))))))))
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Imas li emisiju posle srijede tj posle evrolige u vaterpolo ??
CG Sport - Crnogorska sportska informativna emisija (29 mart 2010)
1--> 2-->
3--> 4-->
5-->
CG Sport (31 mart 2010) - Pregled 24 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske lige
Sportska subota (3 april 2010) - Pregled 25 kola prve T-Com Crnogorske fudbalske lige
Sportska subota (3 april 2010) - Vaterpolo,kosarka,rukomet,odbojka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks