View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 187 of 942 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... LastLast
Results 4,651 to 4,675 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka informacija se placa :P

pazi, ovo mozda i nije tacno, ali s obzirom da me 'izvor' jos nikad nije zajebao, nemam razloga da mu ne vjerujem i sad.

scepova zena je izgleda jako religiozna zena i puno vremena provodi u crkvi, a on se izgledao povinovao njoj, i imao neki dugi post od 80 dana, tako da je jado neuhranjen, pa ne moze ni ruke iznad vode drzat, a sumnjam da bi iko od nas mogao da zivi na psenici samo....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    svaka informacija se placa :P

pazi, ovo mozda i nije tacno, ali s obzirom da me 'izvor' jos nikad nije zajebao, nemam razloga da mu ne vjerujem i sad.

scepova zena je izgleda jako religiozna zena i puno vremena provodi u crkvi, a on se izgledao povinovao njoj, i imao neki dugi post od 80 dana, tako da je jado neuhranjen, pa ne moze ni ruke iznad vode drzat, a sumnjam da bi iko od nas mogao da zivi na psenici samo....
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa POSTIO xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax, možda da bi vas bog vidio u četvrtfinale protiv nas. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Mandić mali je fenomenalan, zamalo nam ga Partizan uze ljetos. Nudili su njegovoj majci posao u Raiffeisen banku i još svašta nešta . Jedva ga zadržasmo. Visok je oko 190 cm, ljevak, 15 god. a šutina ka da mu je 20. A ime mu Dušan
    eto zadrzali smo ga tacno godinu dana,na ljeto ide u bg rece mi danas.A ja taman mislio da ne moramo trazit kisu nasljednika...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa POSTIO xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax, možda da bi vas bog vidio u četvrtfinale protiv nas. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
    heh, i ja sam se okinuo od smijeha, ali kao sto rekoh, mozda to i nije istina.

hmmm, ako nista drugo, valjda cemo vam dati vise golova nego sto mozemo primit. :P
    <--- leuk

big giant head Guest

haha, vrh. sumnjam da je istina, tho.
    tesko mi je povjerovat da se jedan profesionalac odlucio odjednom nezdravo hraniti, taman i da mu je zena naredila
    mislim da je kezman prije neku godinu tako nesto probao, makar je takva bila pricha, pred zadnje svjetsko. no, kezman je ipak tezak slucaj

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    eto zadrzali smo ga tacno godinu dana,na ljeto ide u bg rece mi danas.A ja taman mislio da ne moramo trazit kisu nasljednika...
    On sad puni 16, da mu nije malo prerano za odlazak? Ili su mu ko zna kakvu pricu uvalili...pa hoce da ode odavde prije 18-e (jer onda mora potpisat ugovor sa maticnim klubom na 4 god.)?
    Propasce gore... Ti odlasci u Bg su nesto sto se ne moze sprijecit' kad se zeli po svaku cijenu. Znam sto se svojevremeno N.Janovicu nudilo da ostane, pa je odbio i otisao u cz...i trenirao 2x sedmicno.
    A tome decku u Partizan nema mjesta, igrace u Student, par utakmica u sezoni...Neka razmisli dobro. :wink:

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    haha, vrh. sumnjam da je istina, tho.
    tesko mi je povjerovat da se jedan profesionalac odlucio odjednom nezdravo hraniti, taman i da mu je zena naredila
    mislim da je kezman prije neku godinu tako nesto probao, makar je takva bila pricha, pred zadnje svjetsko. no, kezman je ipak tezak slucaj
    Slazem se, nevjerovatna mi je prica...
    Iako se vidi da ne moze ruke izvadit iz vode.
    Znaci, kladimo se jhn-Primorac 30+
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

mandic i vico, e drugovi moji za koga ste se vi uhvatili...
    jedini iz cjele te klape da nesto vrijedi je mali subotic, ali i njemu se ne zna sto ce za tri cetiri godine da bude,,, mozda djetetu dojadi vaterpolo, mandic bi za svojih 190 mogao biti kosarkas strasni...
    sve je to relativno...
    i sto kazete bolje mu ke odje ostat i cekat da mu se mozda pruzi sansa da odigra nesto tamo sa 19 ili 20 godina... a bogami... dobra logika:P
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Slazem se, nevjerovatna mi je prica...
    Iako se vidi da ne moze ruke izvadit iz vode.
    Znaci, kladimo se jhn-Primorac 30+
    kao sto rekoh vec, mozda prica nije tacna, ali taj momak sto mi je to rekao je jako blizak igracima i do sad me nikad nije zajebao i sve informacije su uvijek tacne bile, tako da nemam razloga da mu ne vjerujem. ali opet..prica jeste cudna.

heh, kao sto vec rekoh, nadam se da cemo vam zabiti vise nego sto mozemo primiti. na scepa sumnjam da se mozemo osloniti. :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sto da ceka? Primorac kad propada onda zaista propada, pa mozda i kapiten postane...
    Ne bi nam prvi, a ni drugi put bilo (u zadnjih 15 godina!) da nam 17-ogodisnjak bude kapiten...
    Sem toga, neka vidi koliko utakmica u sezoni ima njegov sugradjanin, koji igra za Student (i Srpsku kadetsku/omladinsku reprezentaciju) Janko Radovic.

Jedno su ovi utripovani klinci sa 5 prvoligaskih utakmica, a drugo veliki igraci, kakvi su sa 18 godina vec bili N.Janovic i Prlainovic, npr.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    i sto kazete bolje mu ke odje ostat i cekat da mu se mozda pruzi sansa da odigra nesto tamo sa 19 ili 20 godina... a bogami... dobra logika:P
    Samo nam ti pojasni tvoju logiku, pa onda pričaj o našoj. Misliš da će odma uć u prvi tim Partizana, igrat EL ili ovu mađarsko-srpsko-slovačku ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    kao sto rekoh vec, mozda prica nije tacna, ali taj momak sto mi je to rekao je jako blizak igracima i do sad me nikad nije zajebao i sve informacije su uvijek tacne bile, tako da nemam razloga da mu ne vjerujem. ali opet..prica jeste cudna.

heh, kao sto vec rekoh, nadam se da cemo vam zabiti vise nego sto mozemo primiti. na scepa sumnjam da se mozemo osloniti. :P

Nezavisno od Scepa i lani se ocekivao duel sa malo golova pa je bilo 12:12 u prvom mecu.
    Tad je vjerovatno Radic bio neuhranjen... :mrgreen:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nam ti pojasni tvoju logiku, pa onda pričaj o našoj. Misliš da će odma uć u prvi tim Partizana, igrat EL ili ovu mađarsko-srpsko-slovačku ?
    Prilican broj igraca Studenta je igralo za Partizan u toj regionalnoj ligi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oće li tko pratit final6 za kadete u kotoru? ili neki sajt koji bi mogao imat izvještaje s tih utakmica?
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

već danas utakmica u kotoru, cattaro-budva. uz slobodni jadran, tako da će primorac imat puno kraći period za odmor u odnosu na sve ostale crnogosrske klubove, i općenito i juga (kojem je odgođena euroliga za subotu) koji još iz jadranske lige nastupa u europi. jest da je lagana utakmica u kopru, ali treba poć do tamo i vratit se. najava kola zahuktava se borba za najstrijelca lige. u marketinški dobro organiziranoj ligi i ta titula bi mogla nosit, recimo nagradu od 5 000 eura

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

logika, a nema logike stari , sve je u njihovim rukama, nema to veze sa trenerima i njihovim predispozicijama ...
    ako im se bude treniralo postat ce igraci ako ne nista..
    generalno, mislim da su za mrvicu bolji uslovi u beogradu, samo zbog toga sto je tamo tolika konkurencija da moras da grizes da bi dobio sansu, a odje togaa nema, dovoljno je da samo malo odskocis od ostalih i odma si zvjezda, nista vise..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje je misljenje da nasi talenati koji odu u bg, malo pokazu ili im se ne pruzi prilika da pokazu. Ipak ljudi sto je i normalno, forsiraju "svoju djecu", tako da nikome od nasih ne bih preporucio da sa 15-16 godina ide gore. Kasnije, nije nikakav problem, ako zasluzujes, igraj u Partizanu !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    logika, a nema logike stari , sve je u njihovim rukama, nema to veze sa trenerima i njihovim predispozicijama ...
    ako im se bude treniralo postat ce igraci ako ne nista..
    generalno, mislim da su za mrvicu bolji uslovi u beogradu, samo zbog toga sto je tamo tolika konkurencija da moras da grizes da bi dobio sansu, a odje togaa nema, dovoljno je da samo malo odskocis od ostalih i odma si zvjezda, nista vise..
    Ovo sto ti pricash bi stojalo da u Bg-u ima vise od jednog (dakle makar i dva) kluba dje se dobro radi. A Partizan je nedovoljan. Koliko samo, sto PERPER kaze, njihove djece otpadne!?
    I ne stoji ti ovo za zvijezde, znas da makar kod nas, u Boki, moras da budes bas extra igrac (a ne talenat) da bi te prihvatili kao zvijezdu...
    Jedino sto se slazem da ce neki talenat prije dobit' sansu u Primorcu/jadranu nego u Partizanu, ali to je valjda razlog vise da taj talenat ostane
    I sem toga, protiv sam napustanja kluba prije 18-e (prije svega zbog igraca), znas li kolike su sanse da se neki nas klinac, po dolasku u mnooogo veci grad, posveti samo vaterpolu? Pitaj njih (brat-bratu) 30-tak, koji su u zadnjih 15 godina iz novog i Kotora otisli kao maloljetni gore... A kad napune 18 onda ce Partizan (ili ko vec) morat' da plati to uzimanje talenta. I svi zadovoljni.
    Toliko o ovoj temi.

Sto se odlaganja utakmica tice, mislim da je Budva trebala da odlozi svoj mec sa Reccom za cetvrtak...ili mi da odlozimo nash. Pa da se uzivo vidi taj strasni Recco...
    Last edited by cattaro; 19-03-10 at 16:43.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cattaro-Budva, koja antipropaganda vaterpola :shock:
    Plus komentator...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    oće li tko pratit final6 za kadete u kotoru? ili neki sajt koji bi mogao imat izvještaje s tih utakmica?
    znajuci praksu saveza, tesko da ce biti ista osim krajnjih rezultata. i to, vjerovatno ne u toku turnira nego tek kad se zavrsi pa sve odjednom.
    ko organizuje to? primorac, vaterpolo savez, neko treci?

sto se tice nasih talenata u beogradu, nije uopste veliki problem izbrojati koliko ih je iz novog i kotora otislo, a koliko ih je uspjelo gore, prije svega u partizanu. volio bi da mi neko osvjezi pamcenje sa pozitivnim primjerima. prlainovic tesko da spada tu, ali ajmo uzet i da je tako, osim njega nesto ih i nema previse

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cattaro na kraj ne smije da dobije.
    Kakva sprdacina od utakmice. Pokusao je svjezi DPS kadrovik (Abramovic) da pogura sa onim igracem vise na kraju, ali ovi nisu dali vise od boda.

BGH, sjetih se Ticica (iz Bd) i Latkovica, a koliko ih je samo u cz bilo...od Cirkovica i Rajhela, preko Djurice, Jova Popovica, Borisa Zupanovica, do Cetkovica (novljanina) i N.Janovica...
    To ide u prilog price da se kroz cz (iako su od sredine 90-tih bili krsh od kluba, a sada i ne postoje) i moglo napredovat, ali u Partizan...jako teshko.
    Mada nashi, sa ovim bokeshkim neradnickim (tj. folirantskim ) mentalitetom jednostavno nisu ni pokusavali u Partizan previse...

Edit: mozda skoknem na neku od ovih utakmica kadeta jer cu bit' dolje za weekend...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novljani ne daju ni jednu kartu,samo jedna osoba moze uzet dvije i to ako je iz hn-a pi !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbt kakvi kompleksi,nevjerovatno...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oće li bit utakmica za 3. mjesto nakon poraza u 1/2finalu crnogorskog prvenstva za 3. mjesto u euroligi? ili će se odredit po tome tko je bio bolji i jadranskoj ligi kad se ispdne u polufinalu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I onda me pitaju zasto pjevate neka gori herceg novi ??? Izgoreo...............

big giant head Guest

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    oće li bit utakmica za 3. mjesto nakon poraza u 1/2finalu crnogorskog prvenstva za 3. mjesto u euroligi? ili će se odredit po tome tko je bio bolji i jadranskoj ligi kad se ispdne u polufinalu?
    u evroligu idu 2 najbolja iz lige + osvajac kupa, valjda.

Page 187 of 942 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)