dje si claun siso e bjesu to divna vremena kad smo ih opucili s'tvojim dojavama :-P
od svih tih tiketa najjaci mi je bio rkc valjvik 1-1 4.50 kvota pa besiktas da izgubi isto 3.20 kvota i jos sam bio dodao reala 1-1 uh kako su se grdne pare uzimale...
vjerujes li da sam bio stigao do 1.400 eura uz tvoju pomoc, ono ti si mi pokaza put onda sam ja picio... no sam iskliznuo jbg ni centi nemam...
a i francuzi su ti bili dobri jbt... crka i ti vise kad ti povedilla daje dojave
ps. ovo mi je drugi nikznaces koji sam
![]()
werder-valensija 1,3+
fulham-juve 1
marsej-benfika 1
st.leage-panathinaikos X2
anderleht-hamburger 1X
liverpul-lille 1-1
sporting-atletiko X2
wolfsburg-rubin gg
smije li se ovo sa 2 eura?![]()
Fulham v Juventus
FULHAM:
Fulham have been hit by an injury and suspension crisis and could be without up to 12 players as they take on Juventus.
Injury Update: Andy Johnson and John Pantsil are both still absent due to their knee problems. Brede Hangeland is a doubt after his chest injury in the defeat to United. David Elm has a virus while Bjorn Helge Riise is also suffering from an illness. Nicky Shorey and Stefano Okaka are both ineligible. Danny Murphy and Jonathan Greening are both suspended.
po meni danas wolfsburg i fulham, jedno od tih bi moglo 1-x
Last edited by Alkatraz_hn; 18-03-10 at 14:20.
evo i od mene jedan dobar fix, internacional 2
ma posto je danas ponuda zaista srednje zalosna ja danas ne igram nista... vjerovatno
ako budem sta igro svabe su mi nekako najsigurnije, werder i wolfsburg
Last edited by Alkatraz_hn; 18-03-10 at 14:29.
Marsej pp2+ @3.10
Fulam GG, @1.85
Sporting GG @1.85
Who let the dogs out
http://www.kojo.bloger.hr/ - POSJETITE NAS
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks