ono iza je isto bmw![]()
f6
F430...........
TAKUMI
Podzemni parking Vektre,tamo mi tata drži službena kola pa često idem tamo... Uglavnom tu su ti parkirani "pg:easy7" i "pg:easy9" maserati gran turismo gt i bentley continental gta ima ferarija , M3-ki , M5-ica , par Minija S, sva dobra kola u Podgoricu su na taj parking.
Taj bmw je model 2002, potpuno restauruiran, znam da se od avgusta 2009 prodaje u svaki tendere i u dosta brojeva vijesti se prodavao-znam po tome što sam tad počeo mog bmw-a da prodajem. Ne znam koliko para... Ali vlasnik tvrdi da je kao nov.
pogledaces malo bolje koji su to miniji S, jer ja ne vidjeh ni jednoga, a i ja sam sticajem okolnosti svracao cesce na taj parking. Bio je jedan mini, ne S, i taj se sad nalazi na jednom drugom, meni mnogo drazem mjestu
A cudi me AKO se ovaj bmw prodaje, vidi se da je radjen s merakom, i tablice su odgovarajuceJeste kao nov, i vazda uglancan. Vise sam njega gledao tamo, nego f430 i sva ostala auta tamo...
(nečitko)
Jole, jednom sam usao unutra, i...
Plastic spinners (vidis, fakat, VW cud i u USA):
Ajde sad malo Tour kroz Europe:
![]()
TAKUMI
Dalje:
Verbo, vidio sam ja 2 Coopera S do sad.
TAKUMI
2 kupera S parkirana ispod vektre, ili 2 kupera S generalno u PG?![]()
(nečitko)
mora da te vidio u bentlija, pa logicno pretpostavio da si gay?![]()
(nečitko)
ne zamjeri mu. ja sam se do sada jednom pa zamalo nasmijao njegovim forama![]()
TAKUMI
Nije fora sto je SDI, ali stavio je crne felme ko da je Megane F1.
A uz to, unutra se vide zahrdjani dobosi.
Selo!
A najgore od svega je sto ne radi brava ovih vrata.
TAKUMI
Nema samo Megane F1 crne felme. I ja cu da fabram felme u crno na Hondu, ocu li i ja biti seljak?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks