Taman, ka navijeni. Al previse je djecine u onaj tim, kad im dodje neka iskusna ekipa, pada pospremanje. Ligu sampiona odredjuju momenti, detalji, al sudeci po onome sinoc - Inter ima potencijala da prodje sve timove u sesiru, sem Barselone. Katalonci im tradicionalno ne odgovaraju, posebno na Kamp Nou. Al u jednoj utakmici (da, finale), sve je moguce. Inace, mislim da je Murinju nakon ove utakmice zagarantovano produzenje ugovora i povecanje plate. Blah, malo li vec prima. A sjecam se tako je i Mancini cuda cinio, naletio jedan super momenat, produzili ugovor u p.m., kad dodje Liverpul i raspad sistema.
Nego, jel se mogu susrest u 1/4 finala ekipe koje si bile zajedno u grupi? Znam da mogu ekipe iz iste zemlje, al ovo me zanima obzirom da Inter koliko je baksuzan, opet ce pronac Barselonu na zrijebu.

), sve je moguce. Inace, mislim da je Murinju nakon ove utakmice zagarantovano produzenje ugovora i povecanje plate. Blah, malo li vec prima. A sjecam se tako je i Mancini cuda cinio, naletio jedan super momenat, produzili ugovor u p.m., kad dodje Liverpul i raspad sistema.

Bookmarks