Page 154 of 284 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... LastLast
Results 3,826 to 3,850 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakvi su ovo, uf...

Penal ne moze bit nad Ivanovicem jer lopta nije bila njima namijenjena, i kontakta je bilo obostranoga. Da je isla lopta na Ivanovica, bio bi penal. Ali i on je udara i cupa Samuela prije toga, a Stark je mudat sudija.

Inter ostecen za nepostojeci ofsajd. Milito bi bio 1-1 sa Turnbullom, i to bi bio kraj vec u prvom poluvremenu.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aooo ka da je Celsi neka ekipa, bolju je igru fiorentina pokazala do sad od svih, a Barsa ce osvojit, sve ce ubit, osim CSKA u finalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by St_Lunatic View Post
    ako ne uvedu video tehnologiju mjesto sudija ovaj chelzi mrcheni nikad nece osvojit LS...
    I Militu dosudise nepostojeci ofsajd. Ne moze se to tajko gledat. Celzi nije zasluzio da ide dalje, kad nisu mogli da zamafijaju na svoj teren. Inter je generalno bio bolji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako ne uvedu video tehnologiju mjesto sudija ovaj chelzi mrcheni nikad nece osvojit LS...
    kakvi kompleksi.:burp:

chelzi nije zasluzio prolaz ni po chemu, nadigran je bio u milanu, i kad su izjednacili tamo na 1-1 i to greskom cezara ovi se trgnuli kao pravi tim... dok u londonu celzi je bio nadigran u svakom segmentu a ti imas obraza da pricas tako.

znaci nocas ne igra cavi za barsu, ako ne mogu proci stutgard bez njega onda i n e zasluzuju dalje... mada mi se cini da ce ih pregazit sa jedno 2-3 komada :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nocas se navija za Stuttgart!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.goal.com/en/news/9/englan...-breathalysed-
    shto chini Terry jbt, posra se choek u sebe ove godine

eMachines ne znam ko si, shto si, al samo neka si mi zdra'o
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jose Mourinho - The Special One...
    Treba li sto dodati?

Julio uvjek spreman, Maicon kolosalan, Lucio i Samuel pravi zid ispred gola, Javier neumoljiv kao uvjek, Cambiasso takticki najpotkovaniji igrac svijeta, Sneijder- covjek koji daje svijetlost igri ekipe, Milito ubica, Eto'o - veliki kad treba (nosonja a gdje si ti sad? )...
    Ova ekipa moze, i ici ce daleko...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

The Game and 50 Cent feat. Jose Mourinho - How We Do [Stanford Bridge Remix].mp3

"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

http://www.goal.com/en/news/9/englan...-breathalysed-
    shto chini Terry jbt, posra se choek u sebe ove godine
    neka je, neka.

meni se čini da je on kriv i za gol? tj. mislim da je on držao Etoa u igri, ostali su bili ispred...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Jose Mourinho - The Special One...
    Treba li sto dodati?

Julio uvjek spreman, Maicon kolosalan, Lucio i Samuel pravi zid ispred gola, Javier neumoljiv kao uvjek, Cambiasso takticki najpotkovaniji igrac svijeta, Sneijder- covjek koji daje svijetlost igri ekipe, Milito ubica, Eto'o - veliki kad treba (nosonja a gdje si ti sad? )...
    Ova ekipa moze, i ici ce daleko...
    Cetvrtfinale, ako im dodje Bajern, CSKA, Bordo pa i Arsenal, i onda u polufinale jbg nema se sto nikom pomjerat, no 180 min. pa ko sto ponese!
    P.S. Jebbote, zvucim kao da navijam za Inter a ne za Milan!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kakvi su ovo, uf...

Penal ne moze bit nad Ivanovicem jer lopta nije bila njima namijenjena, i kontakta je bilo obostranoga. Da je isla lopta na Ivanovica, bio bi penal. Ali i on je udara i cupa Samuela prije toga, a Stark je mudat sudija.

Inter ostecen za nepostojeci ofsajd. Milito bi bio 1-1 sa Turnbullom, i to bi bio kraj vec u prvom poluvremenu.
    Ni ja ne bih rekao da je ono nad Ivanovicem penal, ali nema nikakve veze je li njima isla lopta ili ne. Ne mozes ti nekoga lomit, pa iako nema loptu. Ali ono nad Drogbom je cist penal bio, vala...

A inace, onaj ofsajd je bio stvarno. Mali, ali je bio. Po koraka, sto se veli. Gledao sam dobro, i bio je ispred, tako da to nije pogresna odluka.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ruku na srce,opet je celzi ostecen.Dopduse ta 2 penala(onaj u milanu i onaj sinoc)su se mogli i sudit i ne sudit,kao i onaj militov ofsajd,ali mislim da bi bilo pravedno da su sudili barem 1...
    nego eto da ne ispane da vam trazim dlaku u jajetu,zasluzili ste,jer ste nadigrali chelsea na stemford bridgu,sto nije ni barsa prosle sezone uspjela.Dakle,potpuno zasluzen prolaz.I onda imate jasnu racunicu.Barsa-ispadanje.Bajern i arsenal-vjerovatnije ispadate no da idete dalje,ne odgovaraju vam takvi timovi-Mancester-50 % i jedni i drugi.Svi ostali-vjerovatno prolazite
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Ruku na srce,opet je celzi ostecen.Dopduse ta 2 penala(onaj u milanu i onaj sinoc)su se mogli i sudit i ne sudit,kao i onaj militov ofsajd,ali mislim da bi bilo pravedno da su sudili barem 1...
    nego eto da ne ispane da vam trazim dlaku u jajetu,zasluzili ste,jer ste nadigrali chelsea na stemford bridgu,sto nije ni barsa prosle sezone uspjela.Dakle,potpuno zasluzen prolaz.I onda imate jasnu racunicu.Barsa-ispadanje.Bajern i arsenal-vjerovatnije ispadate no da idete dalje,ne odgovaraju vam takvi timovi-Mancester-50 % i jedni i drugi.Svi ostali-vjerovatno prolazite
    Ne treba se potcjenjivat nijedan tim koji je do 1/4 finala stigao. Sve su to ekipe koje mogu da izbace velike klubove.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po meni su najveci favoriti barsa, inter, bajern i nezgodni mancester.

volio bih da ga inter osvoji zbog moratija toliko je covjek ulozio i trpio da bi napravio ovakvu ekipu. ili npr finale inter-arsenal pa kome se posreci

mada je barsa velika prepreka jer je daleko bolji tim od ostalih konkurenata, jedini pravi konkurent im je bio real ali eto oni su nesrecno ispali i time otvorili barsi put ka finalu.

uh, bice zanimljiv zrijeb u petak, nadam se da ce sofro to prenositi

Thanks Thanks Given 
    9,705
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Perfektna utakmica intera sinoc... Ne bih nikog posebno izdvajao, chak ni murinja... Posle ove utakmice ostala su samo 2 tima koja mogu izbacit inter iz daljeg takmichenja, barsa i arsenal, a bio bih srecan kad bi im doshao MU jer sam ubjedjen da bi ih inter pojeo ali pojeo...

P.S. Jes da ce mi se mozhda neki presmijat sad i case me ubachit u folder, ali sam potpuno ubjedjen da bi milan ove sezone da je za bekove imao maicona i zanetija lagano osvojio prvenstvo i borio se za pehar u LS...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shta se radi...Chu Chelzi ostecen...samo ne znam na koju foru. Toliko se pricha o sudijskim odlukama da je fudbal totalno u drugom planu. To je sastavni dio fudbala.Ponekad sudijske odluke idu nekom na ruku, ponekad ne.Prije ili kasnije sve se to izbalansira, kao i sve u kosmosu.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ja mislim da onaj Militov ofsajd nije postojao. I tu da je bilo 1-0, aj zdravo. Nad Ivanovićem ne znam jel bilo penala jer je bilo obostragno držanja, al onaj Samuelov zahvat je penal ko avion. Mada moram dodat da je Stark dopuštao izuzetno grubu igru Čelzijevih napadača u prvom poluvremenu, to su se gurali na one duge lopte, naprave 2 faula dok lopta dođe do njih.

Al zaslužena pobjeda Intera u oba meča, taktički su pospremili Čelzi u njihov lokal. Murinjo taktički doktor, objasnio je bumbaru od Anćelotija neke stvari. Iskreno, očekivao sam prije meča da ih Čelzi raznese. Al čim sam vidio formaciju sa 3 napadača i uvodne minute meča, znao sam da će biti tijesno i da će presudit jedan gol. Koliko je Inter imao dobrih prilika u drugom poluvremenu, Čelzi skoro ništa nije napravio onda kad je trebalo. Jedino je Malouda bio opasan, i onaj Žirkov je spasio par puta Čelzi svojim intervencijama.

Sad je bitno ne zalijećat se, lagano, odigrat jako u prvenstvu, ali ipak čuvat Snajdera i ostale glavne igrače. Holanđanin je preporodio igru na sredini, ali je mana Intera da previše zavise od njega. AKo on ima loš dan, doviđenja. Odma škripi igra, kao npr. u prvoj utakmici kad nisu mogli da se organizuju najbolje protiv Čelzija. Al sinoć, pffffffff. Pandev je sinoć odradio dobar posao, iako naizgled tako ne dijeluje. Iznošenje lopte, brze kombinacije, dobra kontrola.. zato ga je i ubacio Murinjo, da pomaže u organizaciji i da putem 2 krilna špica presira Čelzijeve bekove. Ivanović se zato viđeo nije u napadu, za razliku od prve utakmice đe ih je ubijao svojim izletima. I konačno da Maikon odigra moćno ko u prvenstvu, kako je zacementirao onu desnu stranu(ne baš ko Zaneti, al raznio ih je).
    Samuel životinja, daje sigurnost i samopouzdanje saigračima, ali ima nepotrebne gluposti ko ono kad je Drogbu oburdao bez potrebe u kazneni. Ne znam što je Stark viđeo, al ono je lagano moglo da se svira ko penal.

<<<P.S. Jes da ce mi se mozhda neki presmijat sad i case me ubachit u folder, ali sam potpuno ubjedjen da bi milan ove sezone da je za bekove imao maicona i zanetija lagano osvojio prvenstvo i borio se za pehar u LS..>>>
    Falio je njima i neko ala Milito, finišer klasični. Kako je argentinac dobro odigrao sinoć, podsjetio je po malo na Ibru sa onim štopovanjem lopte i građenjem. Ipak mu hvali visine i snage da to radi kao Ibrahimović, al pored Terija pokupit onoliko lopti i zadržat ih, skidam kapu. E da, Eto'o je sinoć pokazao onu malu razliku u odnosu na Zlatka - ipak je bolji igrač za velike utakmice. To je ono što je nedostajalo Interu, takvi tipovi igrača. Crna strijela iz Kameruna, kakvo primanje, brzina, završnica Šteta što nije dao i onaj drugi gol pred kraj, Turnbull je odbranio fenomenalno.
    Last edited by Mitro; 17-03-10 at 14:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Perfektna utakmica intera sinoc... Ne bih nikog posebno izdvajao, chak ni murinja... Posle ove utakmice ostala su samo 2 tima koja mogu izbacit inter iz daljeg takmichenja, barsa i arsenal, a bio bih srecan kad bi im doshao MU jer sam ubjedjen da bi ih inter pojeo ali pojeo...

P.S. Jes da ce mi se mozhda neki presmijat sad i case me ubachit u folder, ali sam potpuno ubjedjen da bi milan ove sezone da je za bekove imao maicona i zanetija lagano osvojio prvenstvo i borio se za pehar u LS...
    Ada cus.. A onaj Maicon je ne daj boze..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kakvi su ovo, uf...

onda je znaci dozvoljeno da se obore svi igraci kojima lopta nije upucena pobrkao si malo

rekoh vam ja da ce nas murinjo sve iznenadit pa ce u londonu pocet sa 3 napadaca
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aooooo, opet ispade da je Celzi ostecen. A ne sprdajte se vise ljudi, penal nad Ivanovicem je situacija koja se dogadja u svakom mecu, nijedan sudija to ne bi sudio, obostrano povlacenje kakva se desavaju u sesnaestercu prilikom svakog prekida. To ni Ovrebo ne bi svirao da je umjesto Baneta neki Barsin igrac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad je to overbro sudio neki penal za barsu???
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Volio bi da nam doddje Arsenal kako bi one mladjane leprshane postrojili
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo je fora sto ti mladjani igraju za gol vise a ne ka anceloti na 1-0
    mada iskreno poslije nocasnje utakmice, singlova bih inter

edit; /me kick mc_esseny from down_town

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Ja bi volio da nam dodje Stutgart (ako prodje nocas, a oce valjda, nek' Barsa ne prekida tradiciju posrtanja sampiona naredne godine) ili Bayern. Mrzim njemce (a i zbog borbe za sto bolji koeficijent), pa zato, a ne sto mislim da bi nam oni lakshe pali...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Ne budi siguran. I oni trce ka sasavi.
    DICIOTTO

Page 154 of 284 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)