Aooo ka da je Celsi neka ekipa, bolju je igru fiorentina pokazala do sad od svih, a Barsa ce osvojit, sve ce ubit, osim CSKA u finalu![]()
Kakvi su ovo, uf...
Penal ne moze bit nad Ivanovicem jer lopta nije bila njima namijenjena, i kontakta je bilo obostranoga. Da je isla lopta na Ivanovica, bio bi penal. Ali i on je udara i cupa Samuela prije toga, a Stark je mudat sudija.
Inter ostecen za nepostojeci ofsajd. Milito bi bio 1-1 sa Turnbullom, i to bi bio kraj vec u prvom poluvremenu.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Aooo ka da je Celsi neka ekipa, bolju je igru fiorentina pokazala do sad od svih, a Barsa ce osvojit, sve ce ubit, osim CSKA u finalu![]()
kakvi kompleksi.:burp:
chelzi nije zasluzio prolaz ni po chemu, nadigran je bio u milanu, i kad su izjednacili tamo na 1-1 i to greskom cezara ovi se trgnuli kao pravi tim... dok u londonu celzi je bio nadigran u svakom segmentu a ti imas obraza da pricas tako.
znaci nocas ne igra cavi za barsu, ako ne mogu proci stutgard bez njega onda i n e zasluzuju dalje... mada mi se cini da ce ih pregazit sa jedno 2-3 komada :mrgreen:
Nocas se navija za Stuttgart!![]()
Deserve's got nothing to do with it.
http://www.goal.com/en/news/9/englan...-breathalysed-
shto chini Terry jbt, posra se choek u sebe ove godine
eMachines ne znam ko si, shto si, al samo neka si mi zdra'o![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Jose Mourinho - The Special One...
Treba li sto dodati?
Julio uvjek spreman, Maicon kolosalan, Lucio i Samuel pravi zid ispred gola, Javier neumoljiv kao uvjek, Cambiasso takticki najpotkovaniji igrac svijeta, Sneijder- covjek koji daje svijetlost igri ekipe, Milito ubica, Eto'o - veliki kad treba (nosonja a gdje si ti sad?)...
Ova ekipa moze, i ici ce daleko...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
The Game and 50 Cent feat. Jose Mourinho - How We Do [Stanford Bridge Remix].mp3
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ni ja ne bih rekao da je ono nad Ivanovicem penal, ali nema nikakve veze je li njima isla lopta ili ne. Ne mozes ti nekoga lomit, pa iako nema loptu. Ali ono nad Drogbom je cist penal bio, vala...
A inace, onaj ofsajd je bio stvarno. Mali, ali je bio. Po koraka, sto se veli. Gledao sam dobro, i bio je ispred, tako da to nije pogresna odluka.
DICIOTTO
Ruku na srce,opet je celzi ostecen.Dopduse ta 2 penala(onaj u milanu i onaj sinoc)su se mogli i sudit i ne sudit,kao i onaj militov ofsajd,ali mislim da bi bilo pravedno da su sudili barem 1...
nego eto da ne ispane da vam trazim dlaku u jajetu,zasluzili ste,jer ste nadigrali chelsea na stemford bridgu,sto nije ni barsa prosle sezone uspjela.Dakle,potpuno zasluzen prolaz.I onda imate jasnu racunicu.Barsa-ispadanje.Bajern i arsenal-vjerovatnije ispadate no da idete dalje,ne odgovaraju vam takvi timovi-Mancester-50 % i jedni i drugi.Svi ostali-vjerovatno prolazite
Raise my hammer,take my aim
po meni su najveci favoriti barsa, inter, bajern i nezgodni mancester.
volio bih da ga inter osvoji zbog moratija toliko je covjek ulozio i trpio da bi napravio ovakvu ekipu. ili npr finale inter-arsenal pa kome se posreci
mada je barsa velika prepreka jer je daleko bolji tim od ostalih konkurenata, jedini pravi konkurent im je bio real ali eto oni su nesrecno ispali i time otvorili barsi put ka finalu.
uh, bice zanimljiv zrijeb u petak, nadam se da ce sofro to prenositi![]()
Perfektna utakmica intera sinoc... Ne bih nikog posebno izdvajao, chak ni murinja... Posle ove utakmice ostala su samo 2 tima koja mogu izbacit inter iz daljeg takmichenja, barsa i arsenal, a bio bih srecan kad bi im doshao MU jer sam ubjedjen da bi ih inter pojeo ali pojeo...
P.S. Jes da ce mi se mozhda neki presmijat sad i case me ubachit u folder, ali sam potpuno ubjedjen da bi milan ove sezone da je za bekove imao maicona i zanetija lagano osvojio prvenstvo i borio se za pehar u LS...![]()
#fakenews
Shta se radi...Chu Chelzi ostecen...samo ne znam na koju foru. Toliko se pricha o sudijskim odlukama da je fudbal totalno u drugom planu. To je sastavni dio fudbala.Ponekad sudijske odluke idu nekom na ruku, ponekad ne.Prije ili kasnije sve se to izbalansira, kao i sve u kosmosu.
Ja mislim da onaj Militov ofsajd nije postojao. I tu da je bilo 1-0, aj zdravo. Nad Ivanovićem ne znam jel bilo penala jer je bilo obostragno držanja, al onaj Samuelov zahvat je penal ko avion. Mada moram dodat da je Stark dopuštao izuzetno grubu igru Čelzijevih napadača u prvom poluvremenu, to su se gurali na one duge lopte, naprave 2 faula dok lopta dođe do njih.
Al zaslužena pobjeda Intera u oba meča, taktički su pospremili Čelzi u njihov lokal. Murinjo taktički doktor, objasnio je bumbaru od Anćelotija neke stvari. Iskreno, očekivao sam prije meča da ih Čelzi raznese. Al čim sam vidio formaciju sa 3 napadača i uvodne minute meča, znao sam da će biti tijesno i da će presudit jedan gol. Koliko je Inter imao dobrih prilika u drugom poluvremenu, Čelzi skoro ništa nije napravio onda kad je trebalo. Jedino je Malouda bio opasan, i onaj Žirkov je spasio par puta Čelzi svojim intervencijama.
Sad je bitno ne zalijećat se, lagano, odigrat jako u prvenstvu, ali ipak čuvat Snajdera i ostale glavne igrače. Holanđanin je preporodio igru na sredini, ali je mana Intera da previše zavise od njega. AKo on ima loš dan, doviđenja. Odma škripi igra, kao npr. u prvoj utakmici kad nisu mogli da se organizuju najbolje protiv Čelzija. Al sinoć, pffffffff. Pandev je sinoć odradio dobar posao, iako naizgled tako ne dijeluje. Iznošenje lopte, brze kombinacije, dobra kontrola.. zato ga je i ubacio Murinjo, da pomaže u organizaciji i da putem 2 krilna špica presira Čelzijeve bekove. Ivanović se zato viđeo nije u napadu, za razliku od prve utakmice đe ih je ubijao svojim izletima. I konačno da Maikon odigra moćno ko u prvenstvu, kako je zacementirao onu desnu stranu(ne baš ko Zaneti, al raznio ih je).
Samuel životinja, daje sigurnost i samopouzdanje saigračima, ali ima nepotrebne gluposti ko ono kad je Drogbu oburdao bez potrebe u kazneni. Ne znam što je Stark viđeo, al ono je lagano moglo da se svira ko penal.
<<<P.S. Jes da ce mi se mozhda neki presmijat sad i case me ubachit u folder, ali sam potpuno ubjedjen da bi milan ove sezone da je za bekove imao maicona i zanetija lagano osvojio prvenstvo i borio se za pehar u LS..>>>
Falio je njima i neko ala Milito, finišer klasični. Kako je argentinac dobro odigrao sinoć, podsjetio je po malo na Ibru sa onim štopovanjem lopte i građenjem. Ipak mu hvali visine i snage da to radi kao Ibrahimović, al pored Terija pokupit onoliko lopti i zadržat ih, skidam kapu. E da, Eto'o je sinoć pokazao onu malu razliku u odnosu na Zlatka - ipak je bolji igrač za velike utakmice. To je ono što je nedostajalo Interu, takvi tipovi igrača. Crna strijela iz Kameruna, kakvo primanje, brzina, završnicaŠteta što nije dao i onaj drugi gol pred kraj, Turnbull je odbranio fenomenalno.
Last edited by Mitro; 17-03-10 at 14:55.
aooooo, opet ispade da je Celzi ostecen. A ne sprdajte se vise ljudi, penal nad Ivanovicem je situacija koja se dogadja u svakom mecu, nijedan sudija to ne bi sudio, obostrano povlacenje kakva se desavaju u sesnaestercu prilikom svakog prekida. To ni Ovrebo ne bi svirao da je umjesto Baneta neki Barsin igrac![]()
kad je to overbro sudio neki penal za barsu???
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Volio bi da nam doddje Arsenal kako bi one mladjane leprshane postrojili![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
samo je fora sto ti mladjani igraju za gol vise a ne ka anceloti na 1-0
mada iskreno poslije nocasnje utakmice, singlova bih inter
edit; /me kick mc_esseny from down_town![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks