Ima li ovdje administratora??
Ova tema da se prebaci na politiku, ili da se zakljuca...
Eeeee zlatio se crni humor!
Progress, not perfection!
Ko je uopste Ksenija pAjcin da se digne ovoliko price oko nje?
ksenija and filip
Twit Olympics
Last edited by PrijekiLijek; 17-03-10 at 01:15.
ne znam zašto, ali sjetih se Dače Ikodinovića koji pliva u krug...
Samo da sumiram da me pojedini odje ljudi ne shvate pogresno.
Da, zao mi je jer su doticni preminuli. Ali ne toliko da bih otvarao topice i plakao sledeca 2 mjeseca jer ih nema. Zao mi vise ovog momka no nje, al izgleda krpa i zakrpa se nasli pa me opet boli uvo. Da li mislite da bi njihovim roditeljima i ostalima bilo zao da neko premine od vasih? Cisto sumnjam. I sto je frka toliko da se dize pompa oko pogibije? U davna vremena su ljudi to uzimali za gotovo. Nesto sto je svakodnevno, samo je stvar sto sada mediji hoce da dignu paznju tome i da postignu gledanost/citanost. Da, mene jest prpa od toga za svoje bliznje, al opet sta mogu da uradim tu bez (zar sami sebi ne govorite isto kad se nesto desi? Glavu gore, to je ZIVOT) da, ako se desi, preprodim to i nastavim dalje. Oplakivanje nikog nije vratilo iz mrtvih. I aj da je Ksenija, osim golih slika da bi se 70% i 80% Crnogoraca i Srba samozadovoljavalo, donijela nesto korisno, nego NISTA!
I respect to Stevann and Glen! ;P
I am so post-rock I shit sad birds.
ovaj je jos jaci
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
i ovaj hahahahaahah
hvala kseniji za ovo zblizhavanje forumasha. da ako stignemo i do globalnog zagrijavanja preko nje.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Koliko je momaka poginulo na crnogorske puteve pa se ne dize ovolika frka, a zbog tamo neke Ksenije Pajcin se ovolika frka digne, da nije zalosno bilo bi smijesno.
Kad su momci ginuli nesto ne vidjeh da su se topici otvarali i da je bilo ovoliko price
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks