Ovaj topic postade brzi od chata cafe-a!![]()
a ja danas velim jednom drugu (vishe iz zajebancije) chelzi - inter iz x u 2!hahahah a on mi se smije
nema problema, sjutra cu dushu da mu uzmem... realno sam ochekiva x a bash mi je milo shto je chelzi ispa' nekako su mi oni najodvratniji tim u evropi... i real
on topic: greote stvarno.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ovaj topic postade brzi od chata cafe-a!![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ako mi se chita ovih nekoliko strana postova, ko je jebe, sem shto se mogla jebat' josh 20 god, to je greota. Manje vishe. .p.s. pochivaj ksendzi.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja ne znam koliko vas dusebriznika skoci da otvori topik svaki dan kad neko mlad pogine na nasim putevima..
The point is: Ne treba nista vise zalit za njima. Forum topic ffs.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja znam da sam niko, ali niko nikada nece biti kao ja!
samoubijanje ispred srpske ambasade za ksenijom pajcin
http://www.facebook.com/event.php?eid=365727864396
OMG hahahahahhahahah
-->*-TRIATLON PG!-*<--
uH... To je bila Renesansa Crnog humora!!! Koliko novih viceva... ... .. I što je najgore kod crnog humora, onaj svjesni, bolesni, histerilni smijeh... Za patetiku si upravu, ni sam čim ne valja pretjerati... Dobrog čovjeka ožalit koliko treba, i jbg... Život ide dalje, nekad je teže bez tih ljudi, nekad i dalje ne možemo vjerovati da nam više nisu tu... ... :cry:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos..._5819595_n.jpg
bolestan narod, rekoh vec.
A da li bi sad probao njenu pizzu?
Tebi je bas cilj da se pravis pametan, a u stvari svakim postom pokazujes koliko si plitak.
Necu ja otvarat topik za tvoju babu ako pogine na putu Cetinje-Pg jer je stara anonimus, niko je ne poznaje liše vas 5,6 u familiji. Ovo su ipak neke "javne ličnosti", kakve takve, poznaje ih vecina naroda, na Kseniju se svaki muskarac i palio, realno, tako da komentari su ti toliko glupi da je to nevidjeno.
U redu, ne volis ih, pokazujes kako si mrtav hladan, kuliras itd... ali presmrdio si:burp:
ubio sebe pa nju![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks