volio bih celzi da prodje mrzim italijane mada ne volim ni celzi puno
Ah,Mota u sastav,Stankovic na klupu.To mi uopste nije jasnoNadam se da ce Mota nadmasit svoje mogucnosti i odigrat dobro.
Igramo sa 3 spicaNadam se najboljem
volio bih celzi da prodje mrzim italijane mada ne volim ni celzi puno
bogami fino pokradose Inter sa onim ofsajdom, sam bi izasao pred golmana...
I Chelsea za penal nad Ivanovićem...
deuscroix
to nisam gledao, uljucio sam se tek oko 20og minuta. Inter se dobro zabarikadirao, ali Chelzi sve opasniji.
Celzi ih je razbio zadnjih 15-ak minuta,gubi inter bitku na sredini terena,morace murinjo nesto da mijenja
inace sudija opet katastrofa,zakinuo inter za cistu gol sansu i celzi za penal
Raise my hammer,take my aim
Mora Celzi da pritiska, samo da Inter odigra pametno sa onim brzim igracima naprijed. Ipak je ispalo da igraju u napadu pandev, milito i eto. Al makedonac se nesto ne snalazi najbolje, ipak mislim da je njegova tehnika vrlo bitna za razigravanje i organizovanje napada. Samuel je na ivici da napravi penal.
Eto, preteklo se poluvrijeme, dobra igra u prvih pola sata, al Celzi polako pocinje da igra na silu. Ako im sudija dozvoli ka u poslednjih 15 minuta da onako grubo igraju u napadu, aj zdravo. Drogba napravi 2 faula dok lopta ide ka njemu, a i onaj sifonjer od Anjelke nije nista bolji. Vidjecemo, nadam se prolazu. Jos 45 minuta![]()
Prvi put vidim da Maikon ima slobodu u LS kao sto je ima u prvenstvu...to treba iskoristit jer trenutno igra bez greske, obostrano -pokriva i napad i odbranu. Lampard prilicno neutralisan i cini mi se da je Celziju prilicno ranjiva pozicija zadnjeg veznog- fali im Esjen
kakav gadluk od utakmice bijase prve po ure.
dako prodje ovaj inter
Vala ga mora inter primit nocas ugurat ceim ga celzi silom.
Plasim se ovog Anelke, vise od Drogbe :/
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
To bracjo Interisti![]()
BISOGNA VINCERE !
ETO'Oooooooooooooo kako mi je drago(ne zbog Intera) nego zato sto mrzim ove sugave engleze i drago mi je jer prolaskom Intera italijani dobijaju bodove tako da nece izgubit 4 mjesto za LS![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Forza italia![]()
mora se priznat da je inter veceras bio bolji i vise je zasluzio prolaz nego celsi...a eto je ipak klasa...voli on da resava velike tekme.....2 finala lige sampiona je odlicio toliko pobjeda donio....iako osprovan sad je dokazao svu svoju klasu
Murinjova pobjeda,u svakom smislu...
Raise my hammer,take my aim
Chas fudbala !
Hvala dovidjenja prijatno.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
cska izbacio sevilju...veliki uspjeh..ali eto jos jedna spanska ekipa manje![]()
kako sam zheljeo tako je doshlo
a za koeficijente lagano josh nishta nije gotovo, rachuna se i kup uefa![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Nema što...vidimo se sledeće godine![]()
deuscroix
Odigrali su doktorski, Snajder majstorski, Maikon malo pao u drugom poluvremenu ali ipak je pokazao sto znaci "orati" po desnoj strani, zao mi je sto je Pandev promasio onu priliku jer mu treba pogodak u LS, Eto je pokazao sto znaci iskustvo, odbrana mnogo dobra... Murinjova pobjeda
Odlicna utakmica, takticki perfektna. Svaka cast momci, potpuno zasluzeno pobijedjen Celzi u 2 utakmice. Murinjo dokazao da je doktor za velike utakmice, Anceloti sad moze da pije pivo sam sa sobom.
Ovi hejteri sto su predvidjali katastrofe, posebno pojedini navijaci Milana koji su tako trazili utjehu nakon pokera na trafordu - prastajte.
:yipiiii:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks