evo nesto za danas...
Liverpul 1
Atletico 1
Agov 3+
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja odigrah neke glupost mlatio sam nesto ko budalagg,0-2 3 utakmice elfsborg 2 makabi 1
![]()
Kolika je kvota na Inter sjutra i X2 koliko je ??
afi ti si stari poznanik futbala, znas da je to cista jedinica![]()
ako mislite da moze x2 onda probajte sa 10 eura dvojku ili 2p.p. po meni bolja opcija plus kvota je plafon![]()
ja gledah na internet 4-5 ... dvojka
evo ovdje vidjeh da je 2 6.25
http://www.kladionicar.com/kvote
u meridian je 5.5
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
albinolefe x-x
fereira x-1
celzi-inter x2 kvota 2.30 , dobra kvota a i proradice murinjova ceta![]()
KOlika je kvota u našim kladionicama da Inter prolazi dalje?
celsi je sjutra 1.....makar cu je ja igrat
hahahah igrajte Inter, bice taman kao Milan protiv Manchestera, svi na Milan, a crveni djavoli ih odrade, tako ce i Chelsea da odradi Inter sjutra nece ni svjesni biti sto ih je snaslo! Cista 1 sjutra ako ne i 1-1!
ako cemo realno, kvota je poprilicno realna ako uzmemo u obzir kako gosti prolaze na stemford bridzu kad je cl u pitanju, dje je interu domet svake godine a dje celziju... hmm moze doci 1-2 i obratno ali je jedinica tu vise nego realna...
krajnje je vrijeme jedna italijanska ekipa proci dalje, mislim da ce to biti inter, dobra je kvota x2 i vrijedi pokusati...
Pazi, to su italijani, oni su sunje sto se tice igre, sjutra ce oni da se zatvore, i da brane rezultat koji su napravili, pravice faulove i ta cuda samo da ne dozvole da im se priblize golu. Ali ce naravno englezi to da razbiju i da im bucnu 2-3 gola, i tako inter se vratiti kuci da brani to prvo mjesto da mu ga bilan ne uzme.
Moze se igrati na to ko ce prvi faul da napravi, prvi zuti karton, to je 100% dobitak ako se stavi Inter. Tako ce te sunje sjutra da igraju.
:idea:Celzi-Inter 1:1ft ili 2:2ft..![]()
There are currently 72 users browsing this thread. (0 members and 72 guests)
Bookmarks