To niko ne zna, samo sto ja mislim da trenutno Mercedes ima najboljeg tehnicara i vozaca koji zna da steluje bolid, najbolje i ima najvise iskustva sa ovim pravilima.
To niko ne zna, samo sto ja mislim da trenutno Mercedes ima najboljeg tehnicara i vozaca koji zna da steluje bolid, najbolje i ima najvise iskustva sa ovim pravilima.
TAKUMI
vec prezvakano, ali moze da prodje:
(nečitko)
Everyone who is happy about that must leave now.
Cuj, Fry vidi u kojem smjeru ide F1:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82162
TAKUMI
Nego, jeste culi izjavu Pesikana?
US GP nije imao dosta dobar bolid pa za to nije usao u F1 da ne bi obrukao Sjedinjene Americke Drzave.
Pa oni nisu imali ni skicu bolida a kamoli bolid.
TAKUMI
ja navijam za Hamiltona i Alonsa.:idea:Sjecam se kad je poslednji put osvojio Alonso,pa kad se culo preko Team Radia:We are the champions...!![]()
pretekao webbera? Pa da, kad se Webberu zamalo nije raspao bolid na startu, uz sav onaj dim od prekomjernog ulja. I ja bi ga pretekao u toj situaciji :joint:
A naravno da sam skinuo trku, a i Inside GP, season preview, quali buildup, qualifying, race buildup, i sad jos skidam post-race forum, da kompletiram
BBC F1 coverage ruleZ!
(nečitko)
Izgleda da chitaju ovaj forum. :P
Red Bull Racing team principal Christian Horner said: "I think the problem, with the way the format of the races are, is that you are in danger of one stop races at all events.
"I think we should consider whether we do two mandatory stops. It seems ridiculous that the guys train like hell for one stop."
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
trazi da ti plate autorska prava![]()
(nečitko)
LEGENDA je very very happy:
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-...y-with-result/
"All in all I have to say that I am very, very happy and proud about how it went, considering I was completely out for three years and did not have a lot of driving for preparation. It would be strange to assume that I would come in, sit in the car and drive circles around the others - I, for my part, did not assume that in any case.
"What was nice was that I was very calm and relaxed prior to the race, as I was in former years. The only thing I did not manage to do this time was to sleep shortly before the start - the photos and the drivers parade simply took too much time. I only came back to the garage very late and we had to start the preparations for the race immediately."
E sad, znate, Sato je presao u Indy Car, i...:
http://irl.gpupdate.net/en/indycar-s...sion-for-sato/
TAKUMI
NAJVEĆI je sve rekao. . .
http://www.cafemontenegro.com/index....33&news=111275
- Preticanje je praktično nemoguće, ako vozač ne napravi grešku. Recimo, Luis je napravio malu grešku, Niko ga je obišao, da bi on poslije pit-stopa vratio poziciju. Toliko o tome - kazao je Mihael Šumaher, sedmostruki prvak svijeta, BBC poslije trke.
Šumaher je takođe objasnio mane zabrane dolivanja goriva tokom trke.
- To je nešto što moramo vratiti, kako bi se povratio značaj strategija na trkama. Ovako je zabavno samo na startu. Cijelu trku nakon toga provedemo ubijajući se da sustignemo onog ispred, što je malo moguće - objasnio je Šumaher.
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
Matchett, Bob Varsha i David Hobbs rade i dalje, Murray se udaljio krajem 2002-e.
TAKUMI
Bolje je ovako kad sipaju na pocetak gorivo, jer ja oci da gledam trku a ne taktike i cuda i da neko nekoga stigne jer je njegov tim imao bolju taktiku a ovaj je bolji vozac.
Sad svi isto pa ko je bolji
Poenta je u tome sto su takve trke bolje od pilule za spavanje.
TAKUMI
Poenta je da pobijeđuje najbolji vozač, a ne taktika...
Rekoh prije, navijam za Lotus da osvoji koji poen ove sezone a šta dalje vrijeme će pokazati.... Inače potajno, u dubini duše navijam za to da se Formula1 raspadne i izgasi a da WRC postane najgledanije i najglamuroznije takmičenje u motosportu, ali pritom da niko iz F1 pređe u WRC, Kimi je prešao i to je to...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Sto ka da se prije lakse obilazilo, cekas gresku ili pad kocentracije i pretices to je bilo i uvijek ce biti, sada svakakvi izgovori kao valjaju.
I ovo sa gorivom, pa normalno da se mora paziti na sve da bi izvukao maximum iz bolida a da se motor ne potrosi.Tu je kvalitet vozaca.
Pa kada se vozi po idealnoj putanji cijelu trku normalno da je dosadno, mislim bilo je preticanja dosta na trci, uzmimo Sutila koji je pao na 23 mjesto a koje je zavrsio, jeli on vozio po idealnoj putanji ili je malo riskirao i postiga oslican rezultat, znaci da je preticao malo, znaci moze!![]()
Imash i sad taktickog nadmudrivanja.Ne kao prije ali ima.Sutil je takticki krenuo sa tvrdim gumama i da se nije izvrtio na startu napredovao bi par mjesta.Jel to zato sto je bolji vozach?
hamilton je preshao Rozberga zbog taktike,posao je u box i odvozio brz krug na tvrdim gumama,ovaj bio na istrosenim mekim a nije mogao u istom krugu kad i hamilton u box jer je tad Shu ishao.jel hamilton bolji od Rozberga?(vjerovatno jeste al nije ga zbog toga preshao)
Last edited by navigator; 15-03-10 at 20:46.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks