Kad bih ti pricao okolnosti pod kojima sam imao neke udese i padove plakao bi od smijeha,ni jedan nije bio zbog rizicne voznje i tome slicno
Npr. prosle godine kamionu na jednu krivinu iscuri ulje,ja naletim,proklizam i opalim u auto koje je cekalo na semafor...Motorom na pravac pri 130 mi se odsarafi chep na karter,prospe se ulje po zadnjem tocku i pahaaaaaa,ja gulim asfalt...Cetvorotockasem dok sam ulazio u krivinu na dva tocka,mozda sam isao 40km/h,dobio iber turu i ja opet gulim asfalt...
Tako da ima pomalo istine u tome sto ti pricas da se treba pazit nekih naizgled sitnica,ali ako bi na to stalno obracali paznju onda bolje da vozimo trotinete,no je i to rizicno,jer kad sam bio mali ekser iz trotineta mi je razbucao ruku,jedva su me zakrpili![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
11 oziljaka i 2 mjeseca svaki drugi dan previjanja,samo noge,srecom bez lomova,a bio sam u papuce,sorc,majicu bez rukava i naravno bez kacige![]()
ljolj...ludache...ti si ga bash izdriftao opasno...
nego nebitno to, kako motor prodje?
p.s. Ja se sve neshto tripujem na opremu kad budem uzimao neshto na 2 tocka, ono besne rukavice, besna kaciga, besne chizme, pantalone itd...Al neshto mi sve govori da ce mi bit crnjak to oblachit i svlachit svaki put...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
promasih ga druze za 5 santimetara![]()
Last edited by cvxcomputers; 15-03-10 at 13:16.
polomio volan,zmigavce,stop,jednu plastiku i ogrebao auspuh. Napravio sam to brzo,tj kupio nove djelove. Fora je u tome sto je motor bio tudji,na silu me nacerao komsija da mu probam motor i vidim zasto mu stuca ponekad,vjeruj mi da sam imao prije toga neki los predosjecaj,jer me pola sata ubjedjivao da ga probam,i na kraj ostavio motor kod mene i posao. Nisam imao namjeru da se vozam,nego samo jedan krug da vidim sta mu to stuca,inace bih makar patike obuo i kacigu stavio
pff...a oce to tako...opet jbeni Marfijev zakon...moj tata je jedino 2put u zivot imao frku, i to oba puta sa sluzhbenim autom od privatnika ovog...dodushe nije bio kriv nijednom, al oba puta neke nenormalne situacije...npr kamion ide u rikverc i ne vidi ga uopshte, rokne ga dobro...mada je bio u Ladu Nivu tako da mu nishta nije bilo...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Bravo Vuche,ada nemoj ni gace oblachit' no nabavi neke boxerice sa zajebanom
slikom i u njih vozi...Zashto mislish da ljudi daju po 1000e za jakne,gace,kacige,rukavice? Danas sam vozio motor,umro sam od vrucine u svu opremu,a zamisli ljeti...
Motor nije auto,sa 20 na sat se mozhesh izguliti da se kupe muve na tebe 2 mjeseca dok zarastesh...
Ljudi koji bez kacige voze motor, trebaju momentalno da robijaju u ZIKS.
Sto vise opreme naravno. Po mogucnosti kvalitetne, i samim tim, skupe.
andro ja nidje ne napisah da necu nositi opremu, chak i napisah da sam opsjednut opremom. Samo kazem da mi moze dosadit full sve da oblachim i svlachim stalno...i na krace destinacije. Jer ako krenemo da brojimo tu ima dosta djelova opreme. Al bez kacige, rukavica, dobre jakne i neke jake cipele nidje...![]()
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Last edited by cvxcomputers; 15-03-10 at 13:24.
pa i ne moze bash.... :/
Originally Posted by my name is ...
Ovo je kocijas klasicni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks