posle ovoliko priche dje se ishlo i shta se radilo, rachunajte patrolu na sledece okupljanje.
posle ovoliko priche dje se ishlo i shta se radilo, rachunajte patrolu na sledece okupljanje.
Originally Posted by my name is ...
I'm just waiting to deploy them.
TAKUMI
Zbilja, dosta price.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne bih rekao jer sam u subotu bio do Petrovca i nazad znači 59km + vozao sam se kroz Petrovac + 59km nazad ajde da rečemo oko 130km, potrošio je isto 15 eura što je normalno,toliko troši inače... Danas valjda zbog stiskanja čitav dan, ako znam...
A jes sve u MUP $ede ispred kompova i prate đe će sledeći put da bude okupljanje naše...
I ako sjede,neka su dobrodoshli,napravicemo i njima po sendvich i cao...Ne znam shto je muka,pokupicemo se,upoznat',roshtiljat' prichat' trkachke priche,ne diramo nikoga...
oli to rec i bijelom terencu sa kocnicama koje shkripe iz kojeg ce izaci 4 onako krupna uniformisana lica?![]()
Ako je ovo ono sto mislim... Ne ocekujte me na sljedecem okupljanju :mrgreen:
A ovako nedje okupit se, malo zezat, roshtiljat, ne ludovat mnogo... Doci sa dosta fancy, brzih auta (pri tom ne mislim na Shkodu Octaviu dizel, ili Passat karavan diZlo) norm, nebitno za auto, svi dobri likovi da su DOBRO-DOSHLI :mrgreen:
Nemiran mi je K&N...Danas ga vidjeh, sapnuo mi je da ce da usisa neki 2.0t...:-?
Dolazim na iduce okupljanje.
TAKUMI
Da obrnemo Fabiu na zar, ili?
Last edited by cvxcomputers; 14-03-10 at 21:38.
niko nije slikao ni snimao...uglavnom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks