Dodjoh doma i ne daju mi na forum, pa eto, novi nick.Privremen, nadam se.
I ja sam subjektivan, ali jos sam onda na bazen vidio da je Kiss cimnuo prije suta. Totalno neregularan gol. No, mi smo tada vodili 10:9, pa nema govora da smo tu nesto nazasluzeno prosli...
Po pitanju navijanja na tekme reprezentacije se potpuno slazem sa tobom...
Jesi vidjeo ovo (dio intervjua Porobica za Arenu od 25.02.):
Odavno pričate da je puno stranaca, da mladi igrači iz naših klubova nijesu dobili pravu šansu. To je mač sa dvije oštrice - klubovima trebaju kvalitetni stranci a reprezentativnim selekcijama stasali domaći igrači.
- Nemam nikakvih dilema. Kada smo počeli da funkcionišemo kao samostalni Savez, na prvoj Skupštini sam se zalagao da ne ograničavamo broj stranaca da bi popunili ekipe i napravili jake klubove. Međutim, suština strategije jeste da je prilagođavaš okolnostima. Ali, od tada je prošlo dosta i smatram da moramo da mijenjamo strategiju. Strateški interes crnogorskog vaterpola je da mi ne isključujemo, ali da ograničimo broj stranaca i da to radimo postepeno. Da dajemo prilike, posebno da budemo tolerantni prema Budvi i Kataru, da im damo vremena da stvore igrače ili da nadomjeste. U krajnjem smatram, da ako ne postoji stav i dogovor, da država tu treba da arbitrira. Jer, mi u velikoj mjeri trošimo državna sredstva! Za dvije - tri godine nećemo imati mlađe selekcije.
U prevodu, ograniciti strance samo Primorcu... Ko zna od 4 (Primorac, jhn, vd, cattaro) oduzeti 2, prema kojima treba biti tolerantan (bd, cattaro), 1 dje je pola reprezentacije (jhn) - dobija Primorac.
Jasno kao dan.
Zasto mu niko iz Primorca ne kaze da zacepi gubicu vise!?
Zestoko me je poceo nervirat, znam da mu je teshko sto smo prvaci Evrope, ali neka makar za medije ne daje ovako glupe izjave...

Privremen, nadam se.
Reply With Quote
Bookmarks