dje su milanisti alo ?
AHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAH!!!
Rekoh li ja da prolazi Lion 100%?!?!?!Jesam li vam rekao?!
AHAHHAHAHHAHAHA!!!
Kako Mancester ras*****nja Bilan...AU au au au...Samo 4-0
Kakva mi je banja sad...Nerealno!!!
eo ga Galjani!!!
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
dje su milanisti alo ?
Više sreće idući put. Dao bih ti rep na ovaj post, no mi ne daju.
Ja sam od početka govorio, u vezi sa Realom, da se danas tako ne pravi ekipa, i da je čovjek na klupi i "hemija" u ekipi 70% rezultata, a ovo 30% se samo popunjava sa više ili manje individualnog kvaliteta fudbalera. Mislim (i nadam se) da će Barsa doživjet slično otkrovenje ove sezone, i da je upravo to razlog što više ni njima ne štima sve kako treba.
e kako smijeshno ispadoshe dva najveca kluba na svijetu...
Kad je Milan nesposoban da iskoristi makar jednu od shansi koje napravi i zasluzuje da izgubi... Na drugoj strani manchester bucnu 3 gola iz 5-6 akcija i polu shansi i onda su na kraju mogli da se sprdaju i chine shto oce... kako je doktorski onaj Ferguson navukao Leonarda svaka mu chast! Leonardo je htio izmjenom Bonera-Sidorf da ispane genije ali se dobro zajeba, vecheras se najbolje vidjelo kolko znachi iskustvo trenera u Ligi Shampiona. Najveca ironija je u tome da je ovaj dvomech dobijen u prvoj utakmici na San Siru u kojoj je Manchester zasluzio sve osim pobjede, ali to je toliko puta isprichana pricha i to je fudbal tako da se nema shto komentarisat... Bojim se da ce Manchester naic na nekoga ko ce zatvorit onoga Runija i da ce samo da se ugase, jer 90% ovoga shto su napravili ove sezone duguju njemu, al vidjet cemo sve je moguce pa chak i da osvoje...
Najvisjhe mi je krivo shto u dvije najbitnije utakmice ove sezone (do sad) protiv Intera i Man U nisu igrali Pato i Nesta, nema potrebe naglashavat koliko bitna dva igracha, ali treba pomenut i Zambra jer je njegov zamjenik Abate u obije utakmice odradio strashan posa ali za protivnichki tim![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Auh kakvo pishanje nocas i po Milanu i po Realu... Bruka i za jedne i za druge.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A baci me Real 3+ pp. , za 40 eura...A neka su vala ispali kad su sve ono promasili u prvo poluvrijeme...
Genijalno.Sad je Milan imao šanse, a United nekakve tamo polu-šanse.
Šansa Huntelara je bila šansa - eto toliko je Milan šansi imao. Ovih ostalih par šuteva da je ušlo bila bi čista sreća.
Rekoh ja, do preksjutra će bit priče da je Milan nesrećno ispao.
Ista je priča bila i sa Ronaldom. I sa Nistelrojem. I sa Bekamom. Jedini čovjek koji je nezamjenjiv u Mančesteru je Ferguson, svi ostali su pioni.Originally Posted by St_Lunatic
![]()
Last edited by MadGod; 10-03-10 at 22:25.
Mogu li da kazem koja 2 kluba ce igrati FINALE?!
Inter - Mancester!!!
Znate zasto?!
Obodva kluba su SILOVALA Bilan sa 4-0 hahahhahahaha!!!
real najsmjesniji klub 21 vijeka
a ti gatstby nista sad.. mozete titulu da jurite posto ste ponizeni nocas za narednih 5 godina .
p.s sad mi je drago sto je juventus ispa da se bruka ovako pred svijetom![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Hahahahahaha kejsu ***** te ludog kako me nasmija, potroshi mi ovaj bilo dje tom shegom hahahahahahaha
kejs igra na sve tiket milan 2 i iz 2-2 a sad odje nesto slavi..![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Samo još da se pronađe logika u tome kako je Lion, koji nakon 6-7 uzastopnih titula nije imao odavno goru sezonu, izbacio Reala koji igra mnogo dobar fudbal nakon dugo vremena...
Postujem Vlada, maksimalno je ispostovao poruku! Vidi momak koja je ura.
Ali zato, idemo.
Eo jedna sa posvetom! hahahha!
Heh nisam ja rekao da su imali premnogo shansi, ali ono je jedina shansa? ne smije se to propushtat, iz kakve je shanse runi da go? nema veze ajde, kao shto sam rekao svaka chast, moralo se kad tad i to desit da Manchester prodje Milana u knock-out fazi, da su mogli da izaberu sezonu da ih prodju po prvi put ja mislim da bi ovu izabrali... Josh jednom sve chestitke fergusonu, runiju i ekipi...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
O ne, milo je meni što je ovako sve ispalo
Samo kažem...
Last edited by [kinetic]; 10-03-10 at 22:38.
Sad će bit zanimljivo vidjet Barsu i Sevilju.
Barsi ako prodje samo se nadam da će doć Arsenal, imam osjećaj da bi im djecu napravili ove sezone, i to sve sa lijepim fudbalom.![]()
jos studgart da prodje i to je to haahhahahaha
:)
Bas me zanima sto ce tatica Berluskoni da kaze posle ovoga? Sigurno ce se vaditi na povrede igraca, svalice sve na Leonarda ...
Ako Real iduce godine ulozi 500 miliona mozda i stigne do polufinala![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks