Page 134 of 284 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast
Results 3,326 to 3,350 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAH!!!

Rekoh li ja da prolazi Lion 100%?!?!?!Jesam li vam rekao?!

AHAHHAHAHHAHAHA!!!

Kako Mancester ras*****nja Bilan...AU au au au...Samo 4-0

Kakva mi je banja sad...Nerealno!!!

eo ga Galjani!!!

If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dje su milanisti alo ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Čestitke navijačima Mančestera, zasluženo su prošli dalje. Milan, prije svega, nema tu mladost kojom bi mogao da parira ekipama iz samog evropskog vrha, a nakon toga nema ni kvalitet kojim bi mogao to da uobliči.
    Fantastična, doista perfektna partija Mančester Junajteda. Totalna dominacija tokom čitave utakmice, krunisana sa četiri gola u mreži protivnika – zaista, svaka čast.
    Šteta što nisam mogao da prisustvujem nečemu sličnom u meču Real Madrid – Lion, gdje je Real ponovo ispao u toj kobnoj osmini finala Lige Šampiona.
    Kažem, kobnoj osmini finala – jer je ovo već postala rutina. Unaprijed mi svake godine na startu LŠ svako od drugova kaže: ’’Džabe vam sve stotine miliona koje ulažete, opet ćete da ispadnete u 1/8 finala hahahahaha’’.
    Svakog puta ja kažem: ’’E ne može ponovo, nema trika...’’
    Izgleda da ipak ima.
    Svaki put mi to kažu u šali, ali na kraju se uvijek desi tako. Ne bih umio da objasnim šta se dešava sa Real Madridom i njihovom igrom u LŠ.
    Pratim taj klub već 10ak godina, navijam za njih svim srcem i mnogo ih volim. Nisam nikada bio na stadionu, ali vjerujte – to ni malo ne umanjuje ljubav i način na koji ih bodrim, volim, tugujem i radujem se svaki put sa njima.
    Od vrha do dna, reklo bi se. Nakon ’’vaskrsenja’’ u meču sa Seviljom, fantastičnog preokreta, odlične igre – uslijedio je novi hladan tuš.
    Opet ta kobna osmina finala, opet taj kobni Olimpik iz Liona.
    Jednostavno, ne postoje nikakva opravdanja za ispadanje od jedne smiješne ekipice kakva su francuski predstavnici. Oni su stvarno smiješni. Pogledajte taj sastav, tu igru, te momke... oni pojma nemaju. Pogledajte Lisandra Lopeza, njihovo najveće pojačanje – šta je promašio u posljednjim momentima utakmice. Sve to dobro pogledajte, pa ćete shvatiti koliko je bolno ispadanje Real Madrida, koliko je Real u stanju da ’’preko noći’’ dotakne dno, a bio je na vrhu.
    Ne znam šta više treba da se poklopi. Kao da su ukleti, pa ne mogu.
    Ne može da se prođe 1/8 finala. Ne može da se pobijedi Lion. Jednostavno, ne može.
    Real je ove godine, u ovom trenutku, igrao najbolji fudbal na planeti.
    Real je imao najbolje fudbalere.
    Real je pogriješio kada je platio Kaku 67,000,000 EUR. Taj čovjek ne pruža ni 5% onoga što je pružao u Milanu.
    Kristijanu Ronaldu svaka čast, čovjek igra perfektno. Ali u Real Madridu ne postoji igrač takve klase. Moraće da se podredi ekipi.
    Svaka čast i za Iguaina, mada je mogao dodati loptu Ronaldu kod one šanse u prvom poluvremenu, to je bila mat pozicija.

Šteta, šteta za Real Madrid koji je odigrao možda i jedno od najubitačnijih prvih poluvremena u sezoni. Utakmica je tada trebala biti riješena. Ovakav epilog je bio očekivan. Od samog starta drugog poluvremena samo sam čekao situaciju kada će Real primiti gol, jer sam znao da to mora da se desi. Jednostavno, poznajem ih dovoljno da bih znao kad su za nešto spremni, a kad ne.
    Stvarno, molio sam se bogu da ga prime što ranije, kako bi ostalo vremena da se juri taj rezultat jer, bili su uspavani tokom drugih 45 minuta.
    Nažalost, nije bilo tako. Pjanić je dao taj gol i znao sam da nam je tu kraj.
    Loša partija Gutija, Granera, Ramosa, Iguaina i pogotovo Kake.
    U jednoj takvoj situaciji, ovo je bilo sasvim očekivano.

Govorio sam i odmah nakon žrijeba da Real neće nimalo lako izaći na kraj sa Lionom.
    Govorio sam da postoje realne šanse da ispadnu od Liona.
    Govorio sam da se to mora odigrati maksimalno ozbiljno.

Džaba ja išta pričam.

Uz voljeni klub i narednih 100 sezona. Hala Madrid!
    Više sreće idući put. Dao bih ti rep na ovaj post, no mi ne daju.

Ja sam od početka govorio, u vezi sa Realom, da se danas tako ne pravi ekipa, i da je čovjek na klupi i "hemija" u ekipi 70% rezultata, a ovo 30% se samo popunjava sa više ili manje individualnog kvaliteta fudbalera. Mislim (i nadam se) da će Barsa doživjet slično otkrovenje ove sezone, i da je upravo to razlog što više ni njima ne štima sve kako treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kako smijeshno ispadoshe dva najveca kluba na svijetu...
    Kad je Milan nesposoban da iskoristi makar jednu od shansi koje napravi i zasluzuje da izgubi... Na drugoj strani manchester bucnu 3 gola iz 5-6 akcija i polu shansi i onda su na kraju mogli da se sprdaju i chine shto oce... kako je doktorski onaj Ferguson navukao Leonarda svaka mu chast! Leonardo je htio izmjenom Bonera-Sidorf da ispane genije ali se dobro zajeba, vecheras se najbolje vidjelo kolko znachi iskustvo trenera u Ligi Shampiona. Najveca ironija je u tome da je ovaj dvomech dobijen u prvoj utakmici na San Siru u kojoj je Manchester zasluzio sve osim pobjede, ali to je toliko puta isprichana pricha i to je fudbal tako da se nema shto komentarisat... Bojim se da ce Manchester naic na nekoga ko ce zatvorit onoga Runija i da ce samo da se ugase, jer 90% ovoga shto su napravili ove sezone duguju njemu, al vidjet cemo sve je moguce pa chak i da osvoje...
    Najvisjhe mi je krivo shto u dvije najbitnije utakmice ove sezone (do sad) protiv Intera i Man U nisu igrali Pato i Nesta, nema potrebe naglashavat koliko bitna dva igracha, ali treba pomenut i Zambra jer je njegov zamjenik Abate u obije utakmice odradio strashan posa ali za protivnichki tim
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Auh kakvo pishanje nocas i po Milanu i po Realu... Bruka i za jedne i za druge.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A baci me Real 3+ pp. , za 40 eura...A neka su vala ispali kad su sve ono promasili u prvo poluvrijeme...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by St_Lunatic View Post
    Kad je Milan nesposoban da iskoristi makar jednu od shansi koje napravi i zasluzuje da izgubi... Na drugoj strani manchester bucnu 3 gola iz 5-6 akcija i polu shansi i onda su na kraju mogli da se sprdaju i chine shto oce... kako je doktorski onaj Ferguson navukao Leonarda svaka mu chast! Leonardo je htio izmjenom Bonera-Sidorf da ispane genije ali se dobro zajeba, vecheras se najbolje vidjelo kolko znachi iskustvo trenera u Ligi Shampiona. Najveca ironija je u tome da je ovaj dvomech dobijen u prvoj utakmici na San Siru u kojoj je Manchester zasluzio sve osim pobjede, ali to je toliko puta isprichana pricha i to je fudbal tako da se nema shto komentarisat... Bojim se da ce Manchester naic na nekoga ko ce zatvorit onoga Runija i da ce samo da se ugase, jer 90% ovoga shto su napravili ove sezone duguju njemu, al vidjet cemo sve je moguce pa chak i da osvoje...
    Najvisjhe mi je krivo shto u dvije najbitnije utakmice ove sezone (do sad) protiv Intera i Man U nisu igrali Pato i Nesta, nema potrebe naglashavat koliko bitna dva igracha, ali treba pomenut i Zambra jer je njegov zamjenik Abate u obije utakmice odradio strashan posa ali za protivnichki tim
    A treba onoga zaustavit...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Kad je Milan nesposoban da iskoristi makar jednu od shansi koje napravi i zasluzuje da izgubi... Na drugoj strani manchester bucnu 3 gola iz 5-6 akcija i polu shansi i onda su na kraju mogli da se sprdaju i chine shto oce.
    Genijalno. Sad je Milan imao šanse, a United nekakve tamo polu-šanse.

Šansa Huntelara je bila šansa - eto toliko je Milan šansi imao. Ovih ostalih par šuteva da je ušlo bila bi čista sreća.

Rekoh ja, do preksjutra će bit priče da je Milan nesrećno ispao.

Quote Originally Posted by St_Lunatic
    Bojim se da ce Manchester naic na nekoga ko ce zatvorit onoga Runija i da ce samo da se ugase, jer 90% ovoga shto su napravili ove sezone duguju njemu, al vidjet cemo sve je moguce pa chak i da osvoje...
    Ista je priča bila i sa Ronaldom. I sa Nistelrojem. I sa Bekamom. Jedini čovjek koji je nezamjenjiv u Mančesteru je Ferguson, svi ostali su pioni.
    Last edited by MadGod; 10-03-10 at 22:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu li da kazem koja 2 kluba ce igrati FINALE?!

Inter - Mancester!!!

Znate zasto?!

Obodva kluba su SILOVALA Bilan sa 4-0 hahahhahahaha!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

real najsmjesniji klub 21 vijeka

a ti gatstby nista sad.. mozete titulu da jurite posto ste ponizeni nocas za narednih 5 godina .
    p.s sad mi je drago sto je juventus ispa da se bruka ovako pred svijetom
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahaha kejsu ***** te ludog kako me nasmija, potroshi mi ovaj bilo dje tom shegom hahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

kejs igra na sve tiket milan 2 i iz 2-2 a sad odje nesto slavi..
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali SHEGE su vam najjace! hahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Samo još da se pronađe logika u tome kako je Lion, koji nakon 6-7 uzastopnih titula nije imao odavno goru sezonu, izbacio Reala koji igra mnogo dobar fudbal nakon dugo vremena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postujem Vlada, maksimalno je ispostovao poruku! Vidi momak koja je ura.

Ali zato, idemo.

Eo jedna sa posvetom! hahahha!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Samo još da se pronađe logika u tome kako je Lion, koji nakon 6-7 uzastopnih titula nije imao odavno goru sezonu, izbacio Reala koji igra mnogo dobar fudbal nakon dugo vremena...
    To ti je fudbal!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Genijalno. Sad je Milan imao šanse, a United nekakve tamo polu-šanse.

Šansa Huntelara je bila šansa - eto toliko je Milan šansi imao. Ovih ostalih par šuteva da je ušlo bila bi čista sreća.

Rekoh ja, do preksjutra će bit priče da je Milan nesrećno ispao.
    Heh nisam ja rekao da su imali premnogo shansi, ali ono je jedina shansa? ne smije se to propushtat, iz kakve je shanse runi da go? nema veze ajde, kao shto sam rekao svaka chast, moralo se kad tad i to desit da Manchester prodje Milana u knock-out fazi, da su mogli da izaberu sezonu da ih prodju po prvi put ja mislim da bi ovu izabrali... Josh jednom sve chestitke fergusonu, runiju i ekipi...
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Nema ti logike da je to pravda za bacenih 340 miliona eura?!

Ne budimo smijesni.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Heh nisam ja rekao da su imali premnogo shansi, ali ono je jedina shansa? ne smije se to propushtat, iz kakve je shanse runi da go? nema veze ajde, kao shto sam rekao svaka chast, moralo se kad tad i to desit da Manchester prodje Milana u knock-out fazi, da su mogli da izaberu sezonu da ih prodju po prvi put ja mislim da bi ovu izabrali... Josh jednom sve chestitke fergusonu, runiju i ekipi...

Vidjex nedje na FB sad grupu ''i hate rooney'' aj idi tamo i uclani se ,pusti tu pecku pricu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

O ne, milo je meni što je ovako sve ispalo
    Samo kažem...
    Last edited by [kinetic]; 10-03-10 at 22:38.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Sad će bit zanimljivo vidjet Barsu i Sevilju.

Barsi ako prodje samo se nadam da će doć Arsenal, imam osjećaj da bi im djecu napravili ove sezone, i to sve sa lijepim fudbalom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos studgart da prodje i to je to haahhahahaha
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bas me zanima sto ce tatica Berluskoni da kaze posle ovoga? Sigurno ce se vaditi na povrede igraca, svalice sve na Leonarda ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako Real iduce godine ulozi 500 miliona mozda i stigne do polufinala

Page 134 of 284 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)