Hahah, što čini Stiven, 4 gola u 4 meča.Pa neka im igra Mutu, samo zbog toga neka su ispali.
Pokaki se Arsenal na ovaj Porto bajdvej.
deuscroix
Hahah, što čini Stiven, 4 gola u 4 meča.Pa neka im igra Mutu, samo zbog toga neka su ispali.
Pokaki se Arsenal na ovaj Porto bajdvej.
mrtvi englezi..mocni italijani... :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
fiorentina nikakva bajern nikakav...jovetic sjajan isto tako i roben.
odavno mi nije bilo zalije sto jedna ekipa ispada, iako nisam njihov navijac...
u 1/4 finale ide mnogo bolja ekipa, zasluzeno,
iako u ova dva meča nisu pruzili ni 30% mogucnosti. Joveticu svaka čast!
Arsenal se po*rao po Portu, potpuno očekivano.
Italijani ostaju sa 3 predstavnika, red je bio vise, očajni su. Pita neko "a Njemci su bolji" - Pa bolji su, nije sigurno Platini odlucio da ih časti, rezltati odlučuju.
Sjutra i Milan leti, a volio bih i Real![]()
Jedna italijanska ekipa manje u LS,ODLICNO!
A cini se da ce Calcio da izgubi jednog predstavnika![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prodjose ovi smradovi, Ovrebo majke ti se na*****
Prvo, svaka cast Joveti. Odlicna igra, odlicni golovi, ali ne moze sam da dobija ovakve meceve svaki put. Nadam se da ce mu Prandelli dat prostor koji zasluzuje. Na kraju odluci lopovluk, ali sto ces...
Kakva igra Arsenala, ljudi, ja to u zivotu nisam gledao. To je nevjerovatno. Gledao sam taj mec na Novu, BRUKA kako su igrali. Svi. Arshavin - FENOMENALAN, Bendtner - HATTRICK, a Nasri - GOLCINA. Gledajte pregled, necete zazalit. Divota.
DICIOTTO
uporedite igru stutgarta sa igrom milana i fiorentine
Pi sugavi Bajern prodje,steta steta steta velika nepravda......
Zhao mi je samo zbog Joverde,po5rashe mu se u noc,a Fiorentina nije ni po chemu zasluzhila da prodje dalje,pa samo ona dva ludaka od Robena i Riberija su im djecu napravili..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kako je arsenal razglavio porto bez galasa,fabregasa i van persia..oni ce bit svima krupan zalogaj sigurno,mogu da iznenade,mozda je ovo njihova godina
A za jovetu
Fiora i bajern nikakvi,samo su on i roben dobro odigrali.Eto,na kraju lopovluk odluci...
Raise my hammer,take my aim
a onaj markioni je previse srao sa driblinzima, sve dobro uradi ali oce jos potez vise i usere onda...
AJMO CRNA GORO !!!
momci moram neshto da vas pitam jer mi neshto nije jasno...cuo sam prije utakmice da ukoliko fiorentina ispadne veceras od bajerna da sad iz italije u ligu sampiona idu 3 tima a iz njemacke 4 tima...je li probem da mi to neko pojasni
Mozete mislit kakva je to usrana odbrana koja 18 meceva za redom prima gol,a ima odlicnog golmana Freja.
Natali=Dzudovic-zivota nema
Montolivo-sram ga bilo,vidio se nije
Markioni-sram ga bilo kad nije umio pa predribla momka od 17 godina.Vise puta kad je ulazio u 16m umjesto da mu radi laznjak i dribla desno,on je vraca onim debilima na sut.
Gilardino-nije mi jasno kako momak mora da padne svaki put kad sutira,to je stvar za doktore
Jovetic-niko od njega nije vise trcao u obije ekipe,pretrcao je 12.03 km.Kad shvati da ne treba da baca onim debilima loptu,bice ekstra klasa
Bajern je imao duplo vise pasova,start Van Bomela nad Joveticem za robiju.
pa zbog rezultata u posljednjih 5 sezona u svim evro takmicenjima, ne samo LS, njemacka ce imati vise poena od Italije i dobice 4 mjesta u elitnom takmicenju posto ce Italijanima da se brisu bodovi ...
PS: znaju svi da je italijanski fudbal i na ovim granama za njemacki svijet izmislio ! ali jbg neki toliko mrze Italijane da svakakve gluposti pricaju!
Last edited by pumba; 09-03-10 at 21:59.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks