ma najbolje je igrati one kvote od 1.7 pa do 2.3 tu mozes i dobiti, a ovo sto je po 1.2 - 1.4 to treba izbjegavati, evo i real gubi a kvota je bila na njega presmijesna. i tako uplatis 50€ na 3-4 takve utakmice i bace te. ludilo
pi kako los dan...
padoh sva 3 kebena tiketa,na neke *****re,sad milan ne dade go ovim ciganima iz 1245236456 sansi...nevjerovatno
ili cu se ubit ko stoka ili cu se bukvalno ubit nocas
Raise my hammer,take my aim
jbt bog danas nista nije doslo....sad stavljam 2 eura na real 1x i oni prime 2. gol....totalno bolesan dan....dajte nesto da se vadimo sjutra....
na poluvrijeme reala pri rezultatu 0-1 ja uplatim 6 i vise golova sa 3e na 17 kvotu i ovi supci mrzni sve zivo promasise.
Poludio sam kako me nece ovo je sprdnja
Sad vidjeh las palmasa prslog i PSG-a mlakogKad je poceo mec roma - milan zakucao sam ga na 0:0 tuga
AZ je posteno dosao. Mada nije mi bio tiket bas siguran ka Mornar i i onaj Metalac danasnji
Mozda bi za sjutra moglo sa malo vecim ulogom
Sampdoria GG
Hofenhajm 4+
Ostalo jos nisam siguran, mozda jedna egzibicijaNirnberg - Bajer L. 1, kvota je mislim preko 5 nedje, Leverkusen mora da padne, a ovi su se dobro drzali protiv Bajerna kuci prije dva kola
Who let the dogs out
14:30 Benevento(4) - Cremonese(3)
Važna utakmica za Benevento da ostanu u zoni za doigravanje u viši rang,doma igraju vrlo dobro 9-2-1 (23:7).U sastav se vračaju argentinski dvojac Landaida (branič) i Cejas (srednjak).
Cremonese isto dobra momčad prošlo kolo su izgubili u gostima od Perugie 4:0,najviše zbog brojnih izostanaka u ekipi tako i za utakmicu sa Beneventom nedostajat če im najbolji strijelac Guidetti, kapetan Viali, Nizzetto, Fietta, Rossi, Varricchio...Tečaj na Benevento svugdje pada!
Tip:1 Odd:2,00 Stake:8,5/10
znam da veceras svi popadasmo ko sa kruske tako da je nedelja za vadjenje
evo par predloga :
Everton - Hull 1
Mallorca-Sporting Gijon 1
RKC-Tvente 2
Palermo-Livorno 1
Benfica - Pacos Ferreira 1
SRECNO!!!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
juche slab dan,pogledajte danashnje predloge na http://sportska-prognoza.webs.com/![]()
Lagun Alicante UP <
Real Madrid Xacobeo UP<
Scavolini Caserta UP manje
Ferara Montepaski UP <
Biella Roma UP<
Avelino UP<
Ludvisburg Tubize UP<
Singl Querrey
Pozdrav
Pogodih ovo jutros. Nijesam ni oči otvorio, odma da se igra. Ja tek sad vidim kad je bila uplata (8 sati, 8 minuta, 8 sekundi)![]()
sto mislite s cime da se vadi danas?dali su dovoljno sigurni palermo i aston vila?
evo kako sam reagovao na frajburg...3 sata prije meca, svi ste tipovali 1 kao kuca....trte vrte....kad ono 2 kao zgrada....POGODJENA...hihihihiihi
ajte pa igrajte vi domacine kad se bore za opstanak...dosada je pokazano da domacin koji se bori za opstanak a igra sa nekim sa sredine tabele uvijek GUBI...igrajte 2 a ne 1....
pozdrafff
:)
udineze 2
benevento 1
novara 1
ahahahah a dodje mi da singlujem inter sa 150 pa da skacem od radosti i ako mi prodje,a i ako mi ne prodje pa ostanemo na -4![]()
drugari, dobija li ova sutjeska danas???
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks