Info!!!
20:00Chateauroux - Bastia
Ovo je kao finalna utakmica za Chateauroux i za trenera Papina kaže da će se odreći trenerskog mjesta ovog tima u slučaju lošeg rezultata protiv Bastie. U ovoj utakmici može računati na dva igrača koji su bili suspendovani u posljednjoj utakmici protiv Istres, Julien Cordonnier (sredina 19 + 1) i Lamine Kone (odbrana 17 + 3).
Bastia zauzima posljednje mjesto lige sa 11 poraza, na 13 utakmica daleko. Oni imaju najgori napad ove sezone (samo 5 golova daleko). Za ovu utakmicu imaju previše problema jer ne mogu računati na vratara Novaes (24), na odbrambenog igraca Borilačke (16), Culibier (11) i Dunjic (14 + 1) i na krilo Bartolomej (1).
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Info!!
Fortuna D.-Greuther F.
Fortuna je novajlija u ligi ali su istovremeno i najvece iznenadjenje. Trenutno su 4-ti na tabeli, samo 3 boda iza 3.mesta, koje vodi u Bundesligu. Ova ekipa ima tradiciju i nakon mnogo godina provedenih u nizim ligama, konacno su uspeli da se sastave i ove godine su ozbiljni oko prolaza u prvu ligu. Ekipa je jako dobra, izbalansirana, igraju atraktivno posebno kuci gde im je skor 10-2-0. Dakle, za sada su neporazeni a po meni ce tako ostati i nakon ovog duela.S druge strane, Greuther je najvece razocaranje ove sezone. Kao i svake godine, Furth je bio glavni kandidat za sam vrh ali su zabelezili neke jako cudne rezultate, pa sada ne mogu previse da idu ni gore ni dole na tabeli, pa su u sredini bez vecih ambicija. Ovaj tim moze da pobedi ali i da izgubi od bilo koga? U gostima, skor im je 5-1-5.
Ambicija, motiv, domaci teren, bolji tim i forma su sve stvari koje navode na pobedu domacih. Moguce je jos probati GG
Info!!
Eindhoven-Emmen
Eindhoven je u pro?lom periodu osigurao odlazak u playoff druge nizozemske lige i do kraja sezone mogu odigrati opu?teno, a ta njihova opu?tenost se ogleda u podatku da u domaćih 14 susreta imaju gol razliku 30-32 ?to je najvi?e u cijeloj ligi i znači da po susretu pada skoro 5 golova. Van der Rijt i Bots im se vraćaju sa suspenzije i mislim da su u boljoj formi nego Emmen trenutno, ali Emmenova zanimljivost je da imaju najveći propuh u obrani i da su primili 60 golova ?to je također najvi?e u cijeloj ligi i bez obzira na konačnog pobjednika, golova nikako ne bi smjelo nedostajati u ovom susretu. Predlog 3+
Info!!
Den B.-Helmond
Iako je domaćin lagani favorit u ovoj tekmi, Helmond djeluje moćnije. Za to ima nekoliko razloga. Ključni su slijedeći:Gosti su najučinkovitija ekipa lige sa 55 zabijenih ali i prilično primljenih golova, 43. Time se nalaze u vrhu tabele po prosjeku golova na tekmi sa 3,63. Zadnjih 5 tekmi imaju poraz i 4 pobjede u kojima su zabili 12 a primili tek dva gola.Domaćini pak su u zadnjih sedam utakmica napokon pobjedili pro?lo kolo na gostovanju kod Dordrechta sa uvjerljivih 1-3. Domaćine su načeli i vrlo rano i presjekli u stratu tekme. Nakon samo 4 minute vodili su 2-0.... ostalo je i?lo po inerciji.Ne vjerujem da će danas uspjeti u tako ranoj fazi zabiti golove jer ipak Helmond je ozbiljna i jaka ekipa, ali tijekom tekme hoće. Bar jednog. Jer zadnju tekmu pred svojim navijačima to nije napravio... pa danas naprosto mora.Jer domaćin je ekipa koja igra tekme sa debelo preko 3 gola prosječno, a doma ih prima 1,5 po tekmi dok zabija 2.Predlog GG
indjaa svaka cast na elaboratu.........![]()
samo kopiram, nemam ja vremena za tolike analize.
zna li ko ima li kod nas austrijska 3 liga???????
a evo 2 para od mene
Chateauroux-Bastia-1
Paris-Asvel-1 kosarka
ne da ja znam![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Imaš na online kladionicama tu ligu, a kod nas ne vjerujem da ima...
Imas ovdje kvote iz nekih kladionica
http://www.bezmotike.com/liste_i_dopune
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks