Page 63 of 171 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast
Results 1,551 to 1,575 of 4251

Thread: Ateizam

Thanks Thanks Given 
    4,433
    Thanks Thanks Received 
    8,557
    Thanked in
    3,291 Posts

Quote Originally Posted by protuva View Post
    vi tvrdite,odnosno darvin, da je covjek nastao od ribe ovo je jedna od sitnijih stvari koje se prepricavaju na svakoj tribini o raspravam o ovoj temi..kako to da je riba mogla da preuzme gene i tokom vremena preraste u covjeka...kako? nemoguce da jedna zivotinja preuzima gene druge zivotinje,ne postoji nacin,shansa,promil mali ne postoji jer je NAUCHNO DOKAZANO da se geni ne prisvajaju..fino se u svakom tom sluchaju,pominje recenica jednog naucnika ''magarac,ce ostati magarac i ako ga ostavite u sredini dje su sve zebre..kroz milione godina on ne moze prerasti u zebru,jer je to magarac''...svi znamo,pa i ti,da u tom periodu u kojem je zivio darvin nije bilo poznata genetika kao nauka,pa se zna da darvin nije moga nikako znat te zakone,i pretpostavljao je da organizmi imaju neogranicene mogucnost prilagodjavanja sredini,sto je i bit evolucije...moguce da si citao pa znash za njegovu recenicu koja dokazuje da nije znao nista o genetici ''ako bi se ovaj procesh odvijao tokom dugog vremenskog perioda cini se izvjesnim da bi jedan konj moga da se pretvori u zirafu''..znaci po tome,darvin misli da ako konja poshaljemo u dzunglu,on ce tokom vremena postati tigar...koliko je to nebulozno...ali evolucionisti ne bi bili oni,da nisu postavili tezu da se to desilo mutacijom riba i primanjem informacvija ili gena... ali to je trajalo svega mjesec dana jer je profesor sa dzon hopkins univerziteta dokazao da ni jedna mutacija kroz istoriju nije bila moguca DODAVANJEM INFORMACIJA ,vec iskljucivo oduzimanjem,tj izumiranjem...na kraju su evolucionisti to prihvatili kao poraz i priznali da je u pravu,cini mi se da je u pitanju doktor spenser,nisam siguran za ime( knjigu sam daaavno citao al mislim da je razaranje moderne teorije evolucije,nisam siguran,provjericu)...u je opet bio napad na ovog doktora kako postoje pozitivne mutacije kao sto su bakterije sa antibioticima? to je toliko smijeshno da je americki predstavnik neke grupe koja je to tvrdila batalio posa kojim se bavio kad mu je ovaj odg da i pored toga,organizmi ne dobijaju vec gube informacije,sto dovodi do smrti u svakom sluchaju. tu se josh nadovezao i nobelovac erni cejn koji je rekao,tvrditi da su za opstanak i razvitak vrsta ,uticale mutacije,po meni predstavlja hipotezu koja nije ustanovljena na ni jednom dokazu i ne moze se uporediti sa cinjenicama'' ... vjerovatno masu od vas ne zna da teoriju zasto je covjek manje dlakav u odnosu na majmuna? po darvinu,to je zato sto mushkarac je kroz vrijeme ZELIO I TEZIO zenskoj glatkoj kozi?!?!?! jel se neko sjeca od vas najveceg skandala u teoriji evolucije kroz dokaze...cini mi se da je bila u pitanju neka mushica ili moljac koji su bili bijeli,i odjednom kroz period pretvorilki su se u crne,i to je uzeto kao najveci dokaz evoluciji..dok kroz par godina nije dokazano da je tokom industrijske zone drvece na kojim su ti moljci bili ustvari potamnjeli i tu su evolucionisti izasli sa odgovorom da je to greska koja se svakom moze desiti cuvene su i lobanje iz nekog grada iz tanzanije dje je dokazano da psotoje covjek prije pracovjeka i da su te lobanje iste kao i ljudi koji danas zive,i to nije rekla kazala,nego ima dokaz koji su prvo negirali,a kad su im pokazani dokazi prestali sa tom pricom o neandertalcu kao proizvodu evolucije i josh milion milion dokaza na osnovu kojih je teorija evolucije na kraju ispadala smijeshna usotalom,sjetimo se recenice poznatog biologa levtrupa koji je rekao da se iskreno nada da ce jednog dana teorija evolucije biti odbacena kao najveca prevara u istoriji covjecanstva i nauke... samo se sjetimo ''umova'' koji su u kroz svoja zivotna doba i drugim generacijama ostavili znanje da je zemlja CENTAR UNIVERZUMA,isto kao sto je nama evolucija sada broj 1...pa se to na kraju ismijavalo i odbacilo kao veeelika laz zarad ciljeva...nego,crnjak mi je da dalje pisem,ko zna zna,ko ne zna,moze da nauci i PROVJERI dokazima....bilo bi tu josh da se pise,al muka mi.
    p.s. sjetite se kako je doktor fly ateistu o kojem je bilo rijeci i na ovom forumu cini mi se i njegovog cuvenog slijeganja ramenima kad ga je pitao naucnik ''dje je nastala biblija'' a on odgovorio u stampariji,a ovaj mu prigovorio da to nije istina vec da je ta kniga koja posjeduje info nastala u umu covjeka na sta je ovaj odgovorio da je to tachno skroz a ovaj ga opet pitao ''Gospodine Fly,pošto svi živi organizmi nose u sebi,veoma složenu informaciju,zapisanu u genima,u čijem umu je nastala,ta informacija'' ...svi njegovi studenti su znali njegov moto koji je bio nesto tipa ''slijedi cinjenice pa dokle te dovedu'' odjednom je izgledala smijeshno i zastrashujuce,nakon cega je ovaj priznao da to sto je priznao.
    I sad mi treba da kažemo 'u pravu si protuvo, teorija evolucije je bullshit, sve je nas stvorio bog, i bi svijetlo, i bi nekoliko ljudi, i bi to da je žena nastala iz rebra, i bi to tako stvoreno, vječno i nepromjenljivo do kraja svijeta, bog tako hoće'. I treba da se zadovoljimo takvim objašnjenjem i da ga prihvatimo bez ikakvog pogovora, i da isključimo mozak. E bravo ti ga, stvarno mi je žao ljudi koji to prihvate zdravo za gotovo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

nemoguce da jedna zivotinja preuzima gene druge zivotinje
    Gdje se u teoriji evolucije tvrdi da "jedna životinja preuzima gene druge životinje"?

I samo još jedan biser bih citirao jer se kompletan asortiman tvojih "dokaza" svodi na istu nebulozu -

darvin misli da ako konja poshaljemo u dzunglu,on ce tokom vremena postati tigar
    Ovo bih mogao razumjeti od nekog 12-godišnjaka, odnosno od nekoga ko nije slušao biologiju sedmog (ili osmog, ne sjećam se tačno) razreda osnovne škole koja obradjuje ovu temu. Izaći iz osnovne škole i tvrditi da "Darvin misli" da se konj u džungli "pretvara" u tigra "preuzimanjem" gena je ništa manje nego tragično.

na kraju su evolucionisti to prihvatili kao poraz i priznali da je u pravu
    Tražiću ti izvor za ovu informaciju. Volio bih da vidim ko to tvrdi da je teorija evolucije, danas naučno prihvaćena ČINJENICA koju NIKO ozbiljan ne dovodi u pitanje, "poražena" zato što magarac okružen zebrama nikad neće postati zebra i konj u džungli nikad neće postati tigar.

Usput, što je to "evolucionista"?

i josh milion milion dokaza na osnovu kojih je teorija evolucije na kraju ispadala smijeshna
    Ako su to "dokazi" kao ovi gore navedeni, molim te, ne trudi se.

Ovdje nešto sasvim sigurno ispada smiješno, ali to nije evolucija.
    Last edited by MadGod; 05-03-10 at 09:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

klasican primjer komentara osobe koja prvo ne razumije temu,a drugo,niti je ikad zelio da raspravlja o njoj..al daj,da nabijemo postove
    :arrow:
    jednostavnoi nije tako,ne poStoji nacin da se geni mijenjaju i dodaju informacije,NE POSTOJI

(minimum)
    Last edited by Čika Džo; 05-03-10 at 10:01.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    4,433
    Thanks Thanks Received 
    8,557
    Thanked in
    3,291 Posts

Kakav FAIL, a tek se registrovao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Gdje se u teoriji evolucije tvrdi da "jedna životinja preuzima gene druge životinje"?

I samo još jedan biser bih citirao jer se kompletan asortiman tvojih "dokaza" svodi na istu nebulozu -

Ovo bih mogao razumjeti od nekog 12-godišnjaka, odnosno od nekoga ko nije slušao biologiju sedmog (ili osmog, ne sjećam se tačno) razreda osnovne škole koja obradjuje ovu temu. Izaći iz osnovne škole i tvrditi da "Darvin misli" da se konj u džungli "pretvara" u tigra "preuzimanjem" gena je ništa manje nego tragično.

Tražiću ti izvor za ovu informaciju. Volio bih da vidim ko to tvrdi da je teorija evolucije, danas naučno prihvaćena ČINJENICA koju NIKO ozbiljan ne dovodi u pitanje, "poražena" zato što magarac okružen zebrama nikad neće postati zebra i konj u džungli nikad neće postati tigar.

pazi,izvlacish mi recenice iz konteksta,nepotrebno jer znash dobro sto sam htio reci....ovo za konja i magare se ne misli za njegovog zivota znalac,nego kroz jedan duzi period...ne za vrijeme zivota jednog magareta,nego njegovih potomaka i potomaka,ali u strogom okruzenju sa tigrom ili drugom zivotinjom...nego da se ne raspravljam mnogo s tobom,jer jednostavno necesh ni da procitash.
    Last edited by protuva; 05-03-10 at 12:23.
    hari,bas ti je loshe kad moras da brises postove,kako ne bi ispao neznalica :) kuku ocu,kuku majci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kakav FAIL, a tek se registrovao
    Nije tek sad,ja mislim.Registrovao se pod jednim nickom,pa su ga banovali.Pa je sad ušao pod drugim.
    EDIT : Odnosno,nakon malo istraživanja,zaključujem da mu je ovo treći nick.
    Prvo je bio max95 ( );potom djilkosh;a sada - i konačno - protuva.Ne znam zašto odmah nije prešao na treći nick.Prognoziram mu jako kratku budućnost ako moderatori pročitaju ovo što sam napisao.I uzto i sami pogledaju o čemu pričam.

Ne samo to,nego priča o nečemu što (očigledno) nije ni pogledao.
    Ali eto,ne možeš da zabraniš nekom da priča o nečemu o čemu ne zna ama baš ništa.
    Na kraju,odbrana je to što neko 'izvlači rečenice iz konteksta'.I,naravno,što neko 'nije otvoren,bez predrasuda' itd.
    Što je staro dobro vrdanje,nakon lupetanja.
    Last edited by Čika Džo; 05-03-10 at 12:43.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

pazi,izvlacish mi recenice iz konteksta,nepotrebno jer znash dobro sto sam htio reci....ovo za konja i magare se ne misli za njegovog zivota znalac,nego kroz jedan duzi period...ne za vrijeme zivota jednog magareta,nego njegovih potomaka i potomaka,ali u strogom okruzenju sa tigrom ili drugom zivotinjom...nego da se ne raspravljam mnogo s tobom,jer jednostavno necesh ni da procitash.
    Sve i da su u strogom okruzenju sa zebrom, magarci ce ostati magarci, ukoliko ih ima dovoljno, vremenom ce vjerovatno pocet da se mijenjaju i prilagodjavaju novom stanistu, i nece prihvatit gene zebre, njihovi geni ce tezit da se priblize zebrinima, koje uspjesno obitavaju u tom stanistu u kojem su se nasli magarci, ili im slijedi izumiranje...

Sve da je jedan magarac ili magarica sam/a medju zebrama, ukoliko se ne pari za zebrama, izumrijece...

Ukoliko se pari sa zebrama, stvorice se novi mix zivotinje, kao recimo mazga sto je stvorena, to nije evolucija, to je vec mijesanje gena dvije vrlo slicne vrste, koje imaju zajednickog potomka...

Ukoliko na svijetu ne postoji nijedan magarac, onda ce vjerovatno bog da stvori jednoga, i eto, stvaranje... Samo mi nije jasno sto stvori konje, magarce, zebre, kad su svi u sustini isti, sto ne stvori jednu zivotinju, pa bi joj Nescfae d.o.o. dao ime 3u1 komagzeb (konj/magarac/zebra)

Uzimas za primjer banalne stvari, a znas nama da kazes da nemamo argumenata
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Sve i da su u strogom okruzenju sa zebrom, magarci ce ostati magarci, ukoliko ih ima dovoljno, vremenom ce vjerovatno pocet da se mijenjaju i prilagodjavaju novom stanistu, i nece prihvatit gene zebre, njihovi geni ce tezit da se priblize zebrinima, koje uspjesno obitavaju u tom stanistu u kojem su se nasli magarci, ili im slijedi izumiranje...

Sve da je jedan magarac ili magarica sam/a medju zebrama, ukoliko se ne pari za zebrama, izumrijece...

Ukoliko se pari sa zebrama, stvorice se novi mix zivotinje, kao recimo mazga sto je stvorena, to nije evolucija, to je vec mijesanje gena dvije vrlo slicne vrste, koje imaju zajednickog potomka...

Ukoliko na svijetu ne postoji nijedan magarac, onda ce vjerovatno bog da stvori jednoga, i eto, stvaranje... Samo mi nije jasno sto stvori konje, magarce, zebre, kad su svi u sustini isti, sto ne stvori jednu zivotinju, pa bi joj Nescfae d.o.o. dao ime 3u1 komagzeb (konj/magarac/zebra)

Uzimas za primjer banalne stvari, a znas nama da kazes da nemamo argumenata
    ahahahhhahaha,pa naucno je dokazano da ne moze da se rodi zdravo mladunche izmedju dvije razlicite vrste...to je ono sto pricam o dodatku informacija u genima..to ne postoji,uvjek ce doci do oduzimanja informacija,a to znaci neka anomalija na mladunchetu,a to znacii njegovu smrt. ti kazesh da ce magarac postati zebra tokom duzeg vremenskog perioda ? daj molim te. DOKAZANO DA NE POSTOJI PROMIL SANSE.
    hari,bas ti je loshe kad moras da brises postove,kako ne bi ispao neznalica :) kuku ocu,kuku majci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Nije tek sad,ja mislim.Registrovao se pod jednim nickom,pa su ga banovali.Pa je sad ušao pod drugim.
    EDIT : Odnosno,nakon malo istraživanja,zaključujem da mu je ovo treći nick.
    Prvo je bio max95 ( );potom djilkosh;a sada - i konačno - protuva.Ne znam zašto odmah nije prešao na treći nick.Prognoziram mu jako kratku budućnost ako moderatori pročitaju ovo što sam napisao.I uzto i sami pogledaju o čemu pričam.

Ne samo to,nego priča o nečemu što (očigledno) nije ni pogledao.
    Ali eto,ne možeš da zabraniš nekom da priča o nečemu o čemu ne zna ama baš ništa.
    Na kraju,odbrana je to što neko 'izvlači rečenice iz konteksta'.I,naravno,što neko 'nije otvoren,bez predrasuda' itd.
    Što je staro dobro vrdanje,nakon lupetanja.
    zakljuchujesh tako dobro koliko imash i pameti s tim maxom 95 se raspravljao u isto vrijeme na jednoj temi taj djilkosh,sto momentalno znaci da su dvije osobe...osim ako evolucija nije uchinjela svoje a? idi zakljucuj i dalje
    p.s. josh ne vidjeh ni jedan dokaz u vasu korist

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zakljuchujesh tako dobro koliko imash i pameti s tim maxom 95 se raspravljao u isto vrijeme na jednoj temi taj djilkosh,sto momentalno znaci da su dvije osobe...osim ako evolucija nije uchinjela svoje a? idi zakljucuj i dalje
    p.s. josh ne vidjeh ni jedan dokaz u vasu korist
    Kladim se da si pobjegao danas iz škole da bi se raspravljao po forumu.
    C c c.

Thanks Thanks Given 
    455
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

ne znam cemu vrijedjanje toliko ti je loshe sad,da si preshao na vrijedjanje a ljepshe se ponashaj mangupe novokompoonovani vjeruj mi,bolje ti je a ti fino aj na posa,pa i dalje misli da si nastao od majmuna

Je li moguce da ima ovako zatucanih ljudi. Vidjao sam svasta po ovom forumu, ali ovo prelazi sve granice. Niti zna o cemu se prica, niti pokusava da iznese neki validan argument i da da dokaz, a ovamo se pravi pametan. Ali dok ima ovakvih ljudi nece bit dosadno na forum. Ajde molim te, baci jos koju glupost
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nmoj samo da vrijedjash,to dovoljno govori o tvojoj kulturi. dokazi su ti prezentovani,odnosno dio dokaza u gornjem tekstu,i to dokazi koji su prihvaceni sa vase strane ..to je skoro svima na dohvat ruke,pa pogledaj dal sam izmislio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kladim se da si pobjegao danas iz škole da bi se raspravljao po forumu.
    C c c.
    ja bar idem u neku ''skolu''

Thanks Thanks Given 
    4,433
    Thanks Thanks Received 
    8,557
    Thanked in
    3,291 Posts

Ovo mora da je Milić

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

ahahahhhahaha,pa naucno je dokazano da ne moze da se rodi zdravo mladunche izmedju dvije razlicite vrste...to je ono sto pricam o dodatku informacija u genima..to ne postoji,uvjek ce doci do oduzimanja informacija,a to znaci neka anomalija na mladunchetu,a to znacii njegovu smrt. ti kazesh da ce magarac postati zebra tokom duzeg vremenskog perioda ? daj molim te. DOKAZANO DA NE POSTOJI PROMIL SANSE.
    Nemoj da si bezobrazan i da se pravis cor, ja nigdje nisam rekao da ce magarac da POSTATI zebra tokom vremena, rekao sam da ce geni magarca TEZIT da budu kao zebrini, jer ocigledno se dobro snalaze u tom okruzenju, i to je ta formula...

Ovo pricamo o tome da magarca stavis u Kalahari sa zebrama, sto mislis da zebre stavimo na Durmitor sa magarcima, mislis da nece tezit evoluciji???
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj da si bezobrazan i da se pravis cor, ja nigdje nisam rekao da ce magarac da POSTATI zebra tokom vremena, rekao sam da ce geni magarca TEZIT da budu kao zebrini, jer ocigledno se dobro snalaze u tom okruzenju, i to je ta formula...

Ovo pricamo o tome da magarca stavis u Kalahari sa zebrama, sto mislis da zebre stavimo na Durmitor sa magarcima, mislis da nece tezit evoluciji???
    ahahah,NE MOZE,dokazano je da ne moze...potomak ce uvjek imati anomaliju koja ce voditi do smrti...to pokushavam da ti kazem.sta je tu covjece nejasno?

Thanks Thanks Given 
    4,433
    Thanks Thanks Received 
    8,557
    Thanked in
    3,291 Posts

ahahah,NE MOZE,dokazano je da ne moze...potomak ce uvjek imati anomaliju koja ce voditi do smrti...to pokushavam da ti kazem.sta je tu covjece nejasno?
    Prezentuj te dokaze. Izvor?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bar idem u neku ''skolu''
    Ideš,vidim ja lijepo.Ne zalaziš ga.
    Mein Kampf ti je pun 'originalnih,autentičnih filosofskih misli',a 'teorija evolucije je nedokazana i nepotvrđena'.
    I da ne zaboravimo,tvrdiš da genske mutacije ne postoje.
    Kakav laf.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Pravis li se ti lud??? Geni ce da teze uspjesnom prezivljavanju u odredjenoj sredini, posto su zebrini geni uspjesniji u prezivljavanju u savani, nego geni maaraca, kroz generacije ce geni magarca da se mijenjaju i prilagodjavaju okolini, zebrine sam samo naveo kao uspjesan primjer opstanka u odredjenoj sredini.

Uostalom, posto samo filozofiras na pitanja iz nauke, a tvoju filozofiju potkrepljujes naukom, sam si sebi paradoksalan, reci ti meni kako nastase crnci, kinezi, japanci, bijelci, eskimi, kako, ajde mi reci, ovo ti pitanje vec treci put postavljam, i nisi mi odgovorio na njega
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ideš,vidim ja lijepo.Ne zalaziš ga.
    Mein Kampf ti je pun 'originalnih,autentičnih filosofskih misli',a 'teorija evolucije je nedokazana i nepotvrđena'.
    I da ne zaboravimo,tvrdiš da genske mutacije ne postoje.
    Kakav laf.
    dje sam ja to rekao? da ne postoje? ja kazem da nikad ne moze biti dodavanje informacija u takvim mutacijama,nego ISKLJUCIVO gubljenjem info,sto dovodi do smrti. ne izvrci znalche
    p.s. vidim da znash da osnovna i srednja traje josh u ovo vrijeme,oko 2,3 h ,pa predpostavljam da si josh u srednju,cim ne znash kako funkcionishu vise ustanove
    Last edited by protuva; 05-03-10 at 13:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pravis li se ti lud??? Geni ce da teze uspjesnom prezivljavanju u odredjenoj sredini, posto su zebrini geni uspjesniji u prezivljavanju u savani, nego geni maaraca, kroz generacije ce geni magarca da se mijenjaju i prilagodjavaju okolini, zebrine sam samo naveo kao uspjesan primjer opstanka u odredjenoj sredini.

Uostalom, posto samo filozofiras na pitanja iz nauke, a tvoju filozofiju potkrepljujes naukom, sam si sebi paradoksalan, reci ti meni kako nastase crnci, kinezi, japanci, bijelci, eskimi, kako, ajde mi reci, ovo ti pitanje vec treci put postavljam, i nisi mi odgovorio na njega
    ja ne znam dal ja pisem srpski ili sta...NE MOZE da se magarac prilagodi genima zebre...sto je tu cudno u ovoj recenici pa ne mozesh da je razumijesh...doveshce iskljucivo do IZUMIRANJA te pomijeshane tvorevine. znaci NE MOZE. odgovorio sam ti vec na tu tvoju konstataciju o nauci i kontradiktornosti..kako drugacije da ubijedim nekoga ko samo vjeruje nauci,osim naukom
    Last edited by protuva; 05-03-10 at 13:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post

izdvojicu samo jedan dio, po tebi je to danas ustaljena cinjenica,misleci na teoriju evolucije...samo cu te napomenut,da je ustaljena cinjenica bila takodje da je zemlja kocka...pa da je zemlja sredishte univerzuma. ustaljeno,nema sta..prije sve istinito

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

ja ne znam dal ja pisem srpski ili sta...NE MOZE da se magarac prilagodi genima zebre...sto je tu cudno u ovoj recenici pa ne mozesh da je razumijesh...doveshce iskljucivo do IZUMIRANJA te pomijeshane tvorevine. znaci NE MOZE.
    Sad si me ubijedio da si jedan neobrazovani glupi stvor!!!

Ko prica o mijesanju ta dva gena, citavo virjeme ti govorim ako posmatras iskljucivo gene magarca, da ce oni da se mijenjaju u skladu sa okolinom, iskljucice neka svojstva, neka ce dodati

4 put mi nisi odgovorio na pitanje o rasama ljudi
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad si me ubijedio da si jedan neobrazovani glupi stvor!!!

Ko prica o mijesanju ta dva gena, citavo virjeme ti govorim ako posmatras iskljucivo gene magarca, da ce oni da se mijenjaju u skladu sa okolinom, iskljucice neka svojstva, neka ce dodati

4 put mi nisi odgovorio na pitanje o rasama ljudi
    jel slushash ti sebe sto pricash ? to nece dovesti do evolucije druze,sto ti je?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Hahahahahaha, smijesan si druze, smijesan si, satjeran si u cosak, pa nemas odgovora, sad pokusavas nekim perfidnim cakama da se izvuces, ali pazi se, uuuu, ti si bozji covjek, nemoj perfidno da igras, gresan postajes perfidnim igrama

I dalje cekam odgovor na pitanje o crncima i eskimima

A posto se eto predstavljas kao vjernik ,sto onda ima toliko bogova, kad je bog jedan, vi se medju sobom ne mozete dogovorit u sto da vjerujete, no ste se podijelili u crkve i klanove, i kroz citavu istoriju nista dobro niste donijeli, samo huskanje bazirano na nekim vjerovanjima bez osnova, koja ste vrlo dobro znali da iskoristite da bi ste se okoristili u ratovima
    I nisam zidar, ali eto

Page 63 of 171 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks