vi tvrdite,odnosno darvin, da je covjek nastao od ribe

ovo je jedna od sitnijih stvari koje se prepricavaju na svakoj tribini o raspravam o ovoj temi..kako to da je riba mogla da preuzme gene i tokom vremena preraste u covjeka...kako? nemoguce da jedna zivotinja preuzima gene druge zivotinje,ne postoji nacin,shansa,promil mali ne postoji jer je NAUCHNO DOKAZANO da se geni ne prisvajaju..fino se u svakom tom sluchaju,pominje recenica jednog naucnika ''magarac,ce ostati magarac i ako ga ostavite u sredini dje su sve zebre..kroz milione godina on ne moze prerasti u zebru,jer je to magarac''...svi znamo,pa i ti,da u tom periodu u kojem je zivio darvin nije bilo poznata genetika kao nauka,pa se zna da darvin nije moga nikako znat te zakone,i pretpostavljao je da organizmi imaju neogranicene mogucnost prilagodjavanja sredini,sto je i bit evolucije...moguce da si citao pa znash za njegovu recenicu koja dokazuje da nije znao nista o genetici ''ako bi se ovaj procesh odvijao tokom dugog vremenskog perioda cini se izvjesnim da bi jedan konj moga da se pretvori u zirafu''..znaci po tome,darvin misli da ako konja poshaljemo u dzunglu,on ce tokom vremena postati tigar...koliko je to nebulozno...ali evolucionisti ne bi bili oni,da nisu postavili tezu da se to desilo mutacijom riba i primanjem informacvija ili gena...

ali to je trajalo svega mjesec dana

jer je profesor sa dzon hopkins univerziteta dokazao da ni jedna mutacija kroz istoriju nije bila moguca DODAVANJEM INFORMACIJA ,vec iskljucivo oduzimanjem,tj izumiranjem...na kraju su evolucionisti to prihvatili kao poraz i priznali da je u pravu,cini mi se da je u pitanju doktor spenser,nisam siguran za ime( knjigu sam daaavno citao al mislim da je razaranje moderne teorije evolucije,nisam siguran,provjericu)...u je opet bio napad na ovog doktora kako postoje pozitivne mutacije kao sto su bakterije sa antibioticima? to je toliko smijeshno da je americki predstavnik neke grupe koja je to tvrdila batalio posa kojim se bavio kad mu je ovaj odg da i pored toga,organizmi ne dobijaju vec gube informacije,sto dovodi do smrti u svakom sluchaju. tu se josh nadovezao i nobelovac erni cejn koji je rekao,tvrditi da su za opstanak i razvitak vrsta ,uticale mutacije,po meni predstavlja hipotezu koja nije ustanovljena na ni jednom dokazu i ne moze se uporediti sa cinjenicama'' ... vjerovatno masu od vas ne zna da teoriju zasto je covjek manje dlakav u odnosu na majmuna? po darvinu,to je zato sto mushkarac je kroz vrijeme ZELIO I TEZIO zenskoj glatkoj kozi?!?!?!

jel se neko sjeca od vas najveceg skandala u teoriji evolucije kroz dokaze...cini mi se da je bila u pitanju neka mushica ili moljac koji su bili bijeli,i odjednom kroz period pretvorilki su se u crne,i to je uzeto kao najveci dokaz evoluciji..dok kroz par godina nije dokazano da je tokom industrijske zone drvece na kojim su ti moljci bili ustvari potamnjeli

i tu su evolucionisti izasli sa odgovorom da je to greska koja se svakom moze desiti

cuvene su i lobanje iz nekog grada iz tanzanije dje je dokazano da psotoje covjek prije pracovjeka i da su te lobanje iste kao i ljudi koji danas zive,i to nije rekla kazala,nego ima dokaz koji su prvo negirali,a kad su im pokazani dokazi prestali sa tom pricom o neandertalcu kao proizvodu evolucije

i josh milion milion dokaza na osnovu kojih je teorija evolucije na kraju ispadala smijeshna

usotalom,sjetimo se recenice poznatog biologa levtrupa koji je rekao da se iskreno nada da ce jednog dana teorija evolucije biti odbacena kao najveca prevara u istoriji covjecanstva i nauke... samo se sjetimo ''umova'' koji su u kroz svoja zivotna doba i drugim generacijama ostavili znanje da je zemlja CENTAR UNIVERZUMA,isto kao sto je nama evolucija sada broj 1...pa se to na kraju ismijavalo i odbacilo kao veeelika laz zarad ciljeva...nego,crnjak mi je da dalje pisem,ko zna zna,ko ne zna,moze da nauci i PROVJERI dokazima....bilo bi tu josh da se pise,al muka mi.
p.s. sjetite se kako je doktor fly ateistu o kojem je bilo rijeci i na ovom forumu cini mi se i njegovog cuvenog slijeganja ramenima kad ga je pitao naucnik ''dje je nastala biblija'' a on odgovorio u stampariji,a ovaj mu prigovorio da to nije istina vec da je ta kniga koja posjeduje info nastala u umu covjeka na sta je ovaj odgovorio da je to tachno skroz a ovaj ga opet pitao ''Gospodine Fly,pošto svi živi organizmi nose u sebi,veoma složenu informaciju,zapisanu u genima,u čijem umu je nastala,ta informacija'' ...svi njegovi studenti su znali njegov moto koji je bio nesto tipa ''slijedi cinjenice pa dokle te dovedu'' odjednom je izgledala smijeshno i zastrashujuce,nakon cega je ovaj priznao da to sto je priznao.
Bookmarks