platio 3 cuvara,saznao je da se sprema optuznica za ratni zlocin;
"U skladu sa pravilima međunarodne pravne pomoći, trazićemo izručenje Vlahovića", rekao je danas agenciji Beta šef kabineta crnogorskog ministra pravde Nikola Šaranović.
Pravni osnov potraživanja Vlahovića od strane Crne Gore je, kako je objašnjeno, to što je njen državljanin kao i zbog činjenice da nije do kraja izdržao zatvorsku kaznu na koju je osuđen 1999. godine odlukom Višeg suda u Podgorici.
Za Vlahovićem, pored Crne Gore, poternice su ranije raspisale Bosna i Hercegovina i Srbija, jer je u sve tri zemlje počinio određena krivična dela.
Poternicu za Vlahovićem Nacionalni centralni biro Interpola u Podgorici, raspisao je u julu 2008. godine.
Vlahović koji je crnogorski državljanin, prvi put je uhapšen u Crnoj Gori 1998, a godinu dana kasnije, odlukom Višeg suda u Podgorici, osuđen je na tri i po godine zatvora zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.
Iz zatvora u Spužu pobegao je 2001. godine, a nakon toga je u Srbiji izvršio jedno ubistvo.
U Bosnu.Tu će najbolje okajat nedjela,Srbija i CG mi nisu od povjerenja
Eno sad poslije Crne Gore i Srbija traži izručenje ovog monstruma. Da bi ga pustili da pobjegne.
Njega treba predati Sarajevu, tamo gdje je počinio najveće zločine. I da onda kaznu služi u Zenici. Među 'balijama', da im je pri ruci. Kao što je tu trebalo smjestiti i Plavšićku, i Krajišnika, a o bolesnom Karadžiću da ne pričamo. Da malo 'kolegama' u Zenici pripovjeda o tome kako ne postoji Srebrenica, kako su Markale iscenirane, kako...
Zna li neko za onoga Milana Lukica,njega su iz Argetine sproveli u HAG,sta bi dalje? Je li bilo sudjenje?
On je rame uz rame sa ovim nepomenikom
Kakav Hag i matraci tako je los smjestaj Bosanci će njemu naci ljepsi bolji i udobniji, a garantovano nece pobjeci. Kazu da se u Spuz robijasi jos vise pokvare a tamo imaju tradiciju prevaspitavanja.
Opjevani KP dom Zenica i nista drugo.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kaze ludi Rasa: "vidite,na snimcima nema voca i povrca na pijaci,tezge su prazne,to je dokaz da su markale gadjali muslimani"
Oni su na Palama jeli mango,mozda ce stvarno neko smaknuti Radovana i prije kraja sudjenja ako nastavi ovako,ko ce imati stomaka slusati ga kada dodju teme Srebrenica,Zenica...
koliko znam milan lukic je dobio dozivotni a bas bi bio pravi ispit za bosance da ga tamo smjeste
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
Sve i da Baticu isporuce BiH, i da ga osude, on nece lezat u Zenicu sigurno, jer strahuje za svoj zivot i bezbjednost, a onda ce drzava BiH, kad je vec pravna drzava i kad je trazila izrucenje istog, morati da mu obezbijedi bezbjedne uslove za izdrzavanje kazne
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ma zato ga i nece isporuciti BH...jer ne bi dobio fer sudjenje zaista...A KOLIKO JE ZA NJEGA FER SUDJENJE -pitanje je!
Svadjah se danas, kazu:"Njemu su familiju pobili"...i na moj odgovor:"I sto onda, pravda li ga to?", odgovorise mi da bih i ja to isto uradio sto i Monstrum sa Grbavice. Kada zasigurah da bih MOZDA pomisilio, ali da NIKADA NE BIH URADIO, naidjoh na duboko nerazumijevanje i gadjnje....daleko smo mi od Evrope!
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Srbi više vole Japance nego susjede Srbi više vole Japance i Italijane od Crnogoraca, a ubjedljivo najniže u očima Srba su Albanci, pa Hrvati, pokazuje istraživanje Medijum Galupa i Megatrenda.
Nekada se o Srbima i Crnogorcima govorilo kao o dva oka u glavi, danas su Srbima draži Japanci nego nekadašnja braća, prenosi B92.
Srbi najnižu ocjenu daju Albancima, -3,3 na skali od -5 do 5. Nisu im dragi ni Hrvati, koji su dobili -2 . Negativno je mišljenje i o Bošnjacima i Romima koji su dobili -1,3, i o Mađarima 1,6.
Istraživanje je sprovedeno na uzorku od 2.400 ljudi starijih od 18 godina, na teritoriji Srbije.
Srbi više vole Japance nego susjede Srbi više vole Japance i Italijane od Crnogoraca, a ubjedljivo najniže u očima Srba su Albanci, pa Hrvati, pokazuje istraživanje Medijum Galupa i Megatrenda.
Nekada se o Srbima i Crnogorcima govorilo kao o dva oka u glavi, danas su Srbima draži Japanci nego nekadašnja braća, prenosi B92.
Srbi najnižu ocjenu daju Albancima, -3,3 na skali od -5 do 5. Nisu im dragi ni Hrvati, koji su dobili -2 . Negativno je mišljenje i o Bošnjacima i Romima koji su dobili -1,3, i o Mađarima 1,6.
Istraživanje je sprovedeno na uzorku od 2.400 ljudi starijih od 18 godina, na teritoriji Srbije.
Pa davno je recheno,
SRBIJA OD MILVOKIJA DO TOKIJA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
odakle se stvori sad odjednom to 'opravdanje'?! kad se 'otkri' taj podatak?
vidio sam ovih dana da se govori i na drugim mjestima o 'pobijenoj Batkovoj ženi i djeci od strane muslimanskih vojnika na Grbavici...?
prvo, godinama znam za ovog monstruma i NIKADA nigdje nije pominjana njegova porodica. u vrijeme njegove najveće 'slave' imao je 22-23 godine i pitam se kad je to stigao da ima i 'ženu i djecu'? a i bio je sitni, mali, neugledni bokserčić i 'izbacivač' iz noćnih lokala.
drugo, na Grbavici nije bilo muslimanske vojske, jer je ona već prvih dana rata zaposjednuta od ovakvih monstruma.
Nekad dva oka u glavi a sad ispade da to oko krmeljavo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks