pade mi napamet nesto da postavim slike autica koje sma slikao dok sam bio u Moskvi, neke zanimljivije:
bmw sa specificnom haubom:
Gembala cayenne:
mitsubishi 3000gt vr4:
ovo ne znam koji je, ali je vlasnik neki pravi kolekcionar:
a kad zena dobije auto, on moze samo ovako izgledat:
bentlija i audi R8-ica ka kod nas golf trojki!
"a odlično je pogođen i dizajn točkova sa gumama dimenzija 215/25 R18 ili 225/25 R18. "
Pogođen je fantastično da će gume nać teže nego za veyronaA guma 215/25 je isto kao na drveni točak da se voziš...
She is only here to annoy herself!
25 profil , hahhahaah, s tim tockovima na nase ulice nema sto ni pokusavat da izadje ...
e ce posle jednog kruga te felme liciti na broj 8
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Ma ne grebu, jer npr. ja im kazem, gle, felma je ko nova, ako bude ogrebotina posle, kraj ti je.
TAKUMI
Da, tebe kapiram, gospodsko si cheljade, vodis racuna i imas "Apotekana" auto... Ja npr (posto sam odrastao u CG dje niko ne ferma 5% ono sto je tudje - no ga unistava) - auto dozivljavam kao sredstvo za troshenje i vishe manje me boli kita za sitne ogrebotinice/izlizan enterijer itd itsl (normalno da je BOLJE kad je lijepo/ocuvano... ali... USLOVA se nema)
A kakakv je nas narod... To je da se covjeku digne kosa na glavi... Evo, moj drug je u svoj Fiat Coupe ulozio 10 000 eura u zadnje par godina... Znaci, platio je lakiranje 1500E... I poslije 2 dana, vozi se kroz grad i izgreba ga svoga seljober sa dzipom (i to se pomjerio da izbjegne - vozio je 2mm od stubova)... Da se nije makao - svoga bi ga ponio :mad: !!!
Znam, majstori su katastrofa. Ali, takvi su svugdje, cak u i USA.
Zamisli, imas ovo:...
....i onda ides kod vulkanizera i...uh, pu pu pu...
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-03-10 at 17:15.
TAKUMI
Auto jeste svetinja... I ako mi ga neko NAMJERNO SHTETI... A da ja to vidim, da... Bio bih spreman da radim ono najgore u naletu bijesa... (afektu)
U sushtini, boli ih kita, samo da sto prije odradU posao i da uzmu sto vise para... (Chast izuzetcima)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks