Kakve veze ima to sto - IMAJU IME?
TAKUMI
aahahahahahahahahah mada nimalo nisam iznenadjen :mrgreen:
She is only here to annoy herself!
Svakako bih u rally trci prije stavio pare na njega nego na tvog favoritaTj. tvoj favorit se ne bi ni oprobao tamo gdje se gine i gdje ne bi imao najbolji auto.
Inače SGP je izgleda photoshopao njihove promotivne slike
http://forums.autosport.com/index.ph...=294&start=294
Pa vozio je motore, moras priznat da su opasniji od WRC.
A Citroen C4 WRC je najbolji auto tamo.
TAKUMI
Nisu..ni blizu. Bar ne na njegovom nivou voznje![]()
Sto nisu, opasniji ili Citroen nije najbolji auto WRCa?
TAKUMI
To je privatni tim sa automobilom Citroena. Najbolje bi bilo da je maticna ekipa male tajne podijelila sa protivnicima.Raikkonen je u Svedskoj,ako se ne varam, u prvih 5 etapa shetao od 8.-12. mjesta dok nije poceo da pada. Jbg, ne moze on u debitantskoj sezoni biti pri vrhu.
Ali za to Hamilton moze u F1.
TAKUMI
Moze kad dodje u Mercedes, vozi najbolji bolid, a cijeli zivot se samo takmici na kruznim asfaltnim stazama.Volio bih da ga vidim na reli.
Ali i Kimi je dosao u F1, i bio je koma.
TAKUMI
Jes, doso u Zauber, koji je tada bio zlatna sredina u formuli. Chim je doso u Mclaren, vidjelo se da moze dosta.
Da, popusio od Coultharda 80% puta.
TAKUMI
Drustvo sto smo se utisali, nema one euforije ko ce biti najjaci kao vozac, koji tim ce biti najbolji itd.... dajmo malo ovo kratko vrijeme prije pocetka prve trke da se malo zagrijemo, da se malo cojekamo v:idea::joint:
Ja ne znam ali se nadam da ce Ferrari biti najbolji, isto tako najljepse zelje Schumacheru. Mislim da ce Alonso biti odlican, a vidjecemo...jos 7 dana.
Kimi je u prvoj trci bio šesti i uzeo 1bod ako se ne varam...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Da, zbog toga sto su odustali Ralf i Montoya.
TAKUMI
160.......
TAKUMI
Moja prognoza je da ce Massa pobjediti u Bahreinu.100% sam siguran da ce uzeti pol. Uvijek su mu lezale siroke staze.
Prerano stari, prerano.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks