je li od prvog krecu opet ove serije???sta smaraju sa ovim pauzama,2-je ep,pa pauza,pa opet isto.
1993-2020
meni je OZ bio malo razocharenje. svi me popalili kako je strasna serija, ali... nije da mi je losha, ali mrshavo je to ako se poredi sa najboljim serijama u zadnjoj deceniji. dosta me podsjeca na homicide:life on the street i u dobrim i u loshim stranama [mislim i da su neki autori isti za obje serije]
elem, stigao skoro do kraja prve sezone mad men. odlicna je serija. nekima ce mozda biti spora, ali meni ni malo ne smeta
Caprica je upravo postala "must see" (S01E05). Što se kaže "otvorila se radnja" skroz.
U jednoj epizodi uticaji Matrix + Sin City + eXistenZ + A.I. ... nije BSG, ali to samo znači da ima svu slobodu da bude šta hoće. New Cap City FTW!
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja sam odgledao BSG taman do S4E10 ili 11(kad su pronasli zemlju)...posle toga me zesce smorilo,pa sam kliknuo na zadnju epizodu(20-tu),i odgledao zadnjih 5 minuta.
Nedavno zavrsih i The Big Bang Theory,a za 2-3 dana bice gotov i Carnivale. Its a real "TV Shows Marathon",what can i say![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Šteta je preskakati išta u BSG.
Ja sam Carnivale odgledao u bukvalno dva dana. Serija je, pogotovo skoro savršena prva sezona, nešto najbolje ikad snimljeno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
OZ je fenomenalna serija! Chuck Pancamo The Enforcer![]()
It's always sunny in Philadelphia odlicna![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Ipak je Dr. Sheldon tata![]()
heeeeellyeah!
kakvi majstori, nevjerovatno. cetvrta sezona mi je mozda i najslabija, ali samo rachunajuci standarde koje su sami postavili. prosto ne znas sta je bolje, koja epizoda je ludja od koje
ja sad ponovo gledam upravo cetvrtu, kad im frank podvali kao ljudsko meso
strasno.
a tek peta sezona... mac and dennis brake up
pa the d.e.n.n.i.s. system
ma ludaci, zasluzuju komotno poseban topic
Serija mi je isprva bila čudna i pomalo neprihvatljiva jer oni likovi rade najneprihvatljivije društvene stvari iz čista mira, da ni ne trepnu. Ono, očekivao sam kao da to rade iz zajebancije, ali nisu pokazivali znake toga, a još nije bilo onog smijeha publike kao u sitkomima i onda mi je još više bilo teže da skontam kakvi su oni likovi. Tek sam se od sredine druge sezone uhodao i skontao o čemu se radi i na koju foru su likovi napravljeni i kompletna radnja![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks