koliko si pogledao? pretpostavljam nesto sa pocetka prve sezone. ako je tako, ovo je kljuchno:
pogotovo je prva polovina prve sezone malo trapava i realno, to je najslabiji dio serije. iako su i te epizode zabavne i duhovite, ipak podsjeca na neki b horor na momente. shto ja ne smatram nuzno loshim, ali nista sto bi seriju uchinilo addictive. no posle, kad se razvije veca pricha, pogotovo u cetvrtoj i petoj sezoni kad imash demone, andjele, lucifera [kojeg igra mark pellegrino - jacob iz losta] i tome slicno - serija dobija epske razmjere. plus je duhovita, ponavljamrekao bih da je svaka sledeca sezona sve bolja![]()
ja bih rekao da je, nakon losta, najzanimljivija serija koja je trenutno na programu. well, od ovih sto ja pratim, anyway. house vec 2-3 sezone polako postaje grey's anathomy, fringe nikako da bude ono sto bi, mislim, mogao biti, flash forward je krsh...
elem, pogledao prvu epizodu mad men. naravno, ne mogu na osnovu jedne epizode donositi neke definitivne zakljuchke, ali imam osjecaj da ce mi ovo postati jedna od najboljih serija ikad

Reply With Quote
totalno opustanje

Bookmarks