ocesd da kazes da Buducnost ne bi pozeljela taj klub da dobije u ligi sampiona? ocigleddno nisii Pg!
ocesd da kazes da Buducnost ne bi pozeljela taj klub da dobije u ligi sampiona? ocigleddno nisii Pg!
ma pustite to ljudi, no sta se desava sa simonom, i dalje ne igra u sportingu
a jel moguce da ne moze da nadje drugi klub, ili sta ??
AJMO CRNA GORO !!!
Do kad ima ugovor?
Neće oni njega jeftino dat, s obzirom da moraju Saturnu da plate 50% od transfera. Vjerovatno oće bar da vrate onih 4-5 miliona, što bi značilo da ga prodaju za 10, a to teško...
Ko ga zna.Žali bože onakav talentat.Vjerovatno njegova neka frka sa glavom.Šteta za njega al to ne prolazi na zapad ni u drugoligaške klubove.
Upravo to,nisam pg i nisam navijač Budućnosti pa stoga malo realnije sagledavam.Onaj tim ne može da dobije nekakve klubove iz Poljske itd koji se tamo bore za opstanak a ne timove koji su organizovani na nivou(slobodno se može reć) ekipa Evropske LŠ.To što nemaju kvalitet kao oni ne znači da ne bi počistili ove naše lagano.Vjerujem i Partizan i Zvijezdu.Misliš da oni desetine miliona bačaju onako na sprdnju?Pogledaj ko zadnjih godina ide da igra za te klubove,ko ide da ih trenira pa razmisli kad će takvi likovi doć kod nas
.Sem toga, na turnirima i pripremnim utakmicama se vidi da nijesu nimalo naivni već se itekako dobro nose sa evropskim velikanima.Taj Paktahor bi Budućnost lagano opeglao u Pg a na njihovom stadionu da ne pričamo
Performance in AFC competitions
* AFC Champions League: 7 appearances
2002-03: 4th place
2004: Semi-Finals
2005: Group Stage
2006: Group Stage
2007: Group Stage
2008: Group Stage
2009: Quarter-Finals
* Asian Club Championship: 1 appearance
2000: First Round
* Asian Cup Winners Cup: 3 appearances
1994/95: Preliminary Round
1998/99: Quarter-Final
2001/02: Second Round
Na nivou Balkana naši klubovi ovo ne mogu uradit a kamoli na nivou Azije.Da je taj Marković gori od Delića,Ivan bi igra makar za neki od tih "propalih" klubova.Al svi znamo da je on osta ođe zbog kvaliteta fudbala,lige i mogućnosti da se bori za evro trofeje.
Da zaboravih,i zbog pg kafića![]()
ovo je najvise sto mrzim kod nasih navijaca.. 90 posto njih nije nikad igralo fudbal sve znaju bolje nego treneri. sto je ljudi moji eo daj ove druge igrace da proispitamo onda iz rusije i turske i grcke 2 lige ? shvatite da nemamo bolje ,sto prije to bolje!
On je vec napravio slabiju karijeru nego sto se misliloon je kao "pionir" otisao u partizan kao tada najbolji mladi igrac i svi su mislili da ce on da bude majstor s obzirom da je davao golove sa centra. Naravno da ne znate, kad smo igrali filane kupa jugoslavije buducnost je osvojila prvo mjesto,cinimi se da je dao 80% golova a vecina je bila iz slobodnog
![]()
igrao sam ja toga fudbala jedno 9god tako da znam ali ipak ste mladji bili i samo sam ga jednom gledao kad je posle naseg meca protiv mornara igrala reprezentacija izmedju sebe tih mladjih kategorija, dao je gol iz slobodnjaka sa nedje 30m.
Ali u te mladje kategorije je sve moguce, neka djeca se prije razviju i jaca su u tim godinama pa smo imali tad mladih igraca zvek od kojih kasnije nista nije bilo, samim tim sto smo ih stigli rastom pa se ta razlika istopila.
On finansijski je dobro prosao ali ima problema sa temperamentom iskreno meni se svidja taj stav koji on ima tj. uvjek ide na pobjedu i "ja sam najbolji".
Samo se tako moze napredovat ali izgleda glava je problem.
kolika je kvota na mlade sjutra?
AJMO CRNA GORO !!!
Ja bih ako ko zna, da mi reče, u kolko sati igraju naši sjutra (i "stari" i "mladi")
Stari u srijedu u 14:30 i oko 2.90 je kvota na nas...
Bijo si poziw koi se neodbija
Kranjcar rekao prvih 11 za sjutra:
Ponjava, Pejovic, Basa, Jovanovic, Zverotic, Kascelan, Pekovic, Boskovic, Simon, Vucinic i Damjanovic.
Jedino ne znam oce li formacija biti 4-4-2 ili 4-3-3.
pejovic againpfff
AJMO CRNA GORO !!!
Intervju Hrvata sa Kranjcarom
http://www.index.hr/sport/clanak/tit...ni/478463.aspx
Nije sto je Kotoranin, ali po meni Kascelan dosta solidno igra. Pravi Gattuso, ima snage da odigra dvije utakmice, nema sad neku tehniku ali ono sto se trazi od njega odradi...
Meni je Pejovic nenadje8iva bruka.
Bijo si poziw koi se neodbija
xaxaxaxa, titograd postao cicograd, xaxaxaxaxaxaxa :o
Pred mene nije postavljen nikakav ultimatum osim onog koji sam nametnuo sam sebi kao optimistična osoba, a to je pozicija koja vodi u dodatne kvalifikacije.
a dobar je kascelan, nije lose odigrao prosli put za repku kad je bio pozvan....
AJMO CRNA GORO !!!
Zamislite situaciju sjutra udje delic pred kraj 10 minuta i zabije 2 gola i pobijedimo makedoniju 2-0 i sta onda....imamosjecaj da bi ga voljeli vise od vucinica,ajte strucnjaci ne avetajte
:)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ima li prenosa na TV, Makedonija - CRNA GORA ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks