ima li ko kakvih informacija o sampdoriji, kvota na sampu se penje i do 4,05... po meni realno sampa ih moze razvalit i bez pazza al su mi sumnjive ove kvote...
ima li ko kakvih informacija o sampdoriji, kvota na sampu se penje i do 4,05... po meni realno sampa ih moze razvalit i bez pazza al su mi sumnjive ove kvote...
inter je posebna prica za sve u italiji ove godine... pogledaj kako je igrala sampa do meca sa interom... parma u zadnjih 9 meceva ima 7 poraza i 2 nerjesena... sampa u zadnjih 6 ima 4 pobjede i 2 x-a... sampa se bori za evropu, parma 7 bodova iznad zone ispadanja... po meni to je dvojka
al zasto ne igra pozzi?
ja bih to lagano preskocio tu je sve moguce..
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
to je ponegdje, al vidis:
Average odds 2,15 3,09 3,45
znaci i dalje je kao na startu...
meni se previse svidja ova kvota da je preskocim, nego zasto ne igra pozzi?
na napoli je pala kvota sa 2,5 na 2,35 a na romu skocila sa 2,8 na 3
roma nije odavno izgubila, zadnjih 7 dobila, al vec proslo kolo kuci protiv katanije su bili tanki, mislim da je sad posle debakla protiv PAO-a dosao trenutak za njihov poraz, i to na najtezem mogucem gostovanju na san paolu![]()
Last edited by Alkatraz_hn; 27-02-10 at 21:11.
sta mislite sporting porto 2 2.05?
mogli bi probat belincona bazel 1/2![]()
za sad znaci sutra sigurno igram
man.utd 1 (prije 10 dana u gostima protiv aston vile igrali skoro cijeli mec sa igracem manje i zavrsilo 1:1, dali gol sa igracem manje... ovaj put ce igrat i vidic)
napoli 1x
djenova 1
wolfsburg x2
pazite ovo
kvota na bazel na 1-2 je najmanja kvota(20)od prelaza bilo iz 1-2 ili 2-1 u swajcarsku ligu od svih meceva koji se igraju ove nedelje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks