Page 21 of 271 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast
Results 501 to 525 of 6751

Thread: iPhone (Helpdesk)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Treba me za rodjaka sto prije iPhone 3g 8gb nov ili polovan, super ocuvan, sa bar nekom garancijom. Koliko to moze kostati?
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

pogledaj u https://forum.cdm.me/forumdisplay.php?f=49, ima nekolika polovna na prodaju...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Thx

Ne javlja se niko, a potencijalni kupac trazi iPhone po Podgorici upravo sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li kakva fora da se ispolira iphone jer sam citao po nekim stranim forumuma da moze...e da i vidio sam da ako se stavi ona folija na ekran i poklopac,da se gubi onaj normalan osjecas za tuchscreen da nije isto kao prije...nzm zasto...ako neko moze da mi pomogne oko toga jer mi se haba a kupio sam neku fotrolu za nejga koznu mada nisam nesto zadovoljan...

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Quote Originally Posted by Reakwon View Post
    ima li kakva fora da se ispolira iphone jer sam citao po nekim stranim forumuma da moze...e da i vidio sam da ako se stavi ona folija na ekran i poklopac,da se gubi onaj normalan osjecas za tuchscreen da nije isto kao prije...nzm zasto...ako neko moze da mi pomogne oko toga jer mi se haba a kupio sam neku fotrolu za nejga koznu mada nisam nesto zadovoljan...
    nabavi dobru zastitnu foliju i nece ti biti drugaciji osjecaj , samo ne valja da je predebela folija

potrazi ovdje na forumu da je kupish , imash onaj invisible shield , malo je skuplji ali je dobra stvar
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

axa ok hvala aaa da li postoji mogucnost da se ispoliraju postojece ogrebotine nije ih puno niti nisu jake ali mi bodu oci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za koliko se moze naci 3gs 16Gb dobro ocuvan full pakovanje tj sve ono sto dodje uz njega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovako moze li mi neko poslati tacan naziv ovog pach-a za instalaciju krakovanih apps a da ga skinem sa cydia-e...?? e i da ako neko moze da mi malo uprosti da li radi ovaj voicechanger kod nas jer nema nase zemlje.... :/ ili ako neko ima neku apps da mi da link ili je ima na cydia da se promiejni glas tokom razgovora na onu foru kao iz filma SAW tj jigsaw-ov glas...

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

ovako moze li mi neko poslati tacan naziv ovog pach-a za instalaciju krakovanih apps a da ga skinem sa cydia-e...?? e i da ako neko moze da mi malo uprosti da li radi ovaj voicechanger kod nas jer nema nase zemlje.... :/ ili ako neko ima neku apps da mi da link ili je ima na cydia da se promiejni glas tokom razgovora na onu foru kao iz filma SAW tj jigsaw-ov glas...
    nadji MI Patch ili App Sync

trebalo bi da imash na cydia.xsellize.com sourcu MI patch , instal i reboot iphone i instaliraj ckrekovane apps
    Last edited by Stivi; 01-03-10 at 15:50.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ooooooooooo hvala covjece....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eehh ja sam instalirao tj dodao xsellize i kada ocu da prebacim neki apps na kraju eror

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apple je priznao da je u nekim svojim tvornicama koristio djecu kao radnu snagu. Revizori su otkrili da je barem jedanaest petnaestgodišnjaka proizvodilo iPode, računala i mobilne telefone, a Apple kaže da ta djeca više ne rade za njih.

Točna lokacija tvornica s djecom-radnicima nije poznata, no većinom se radi o radnicima iz Kine.

Revizija je pokazala da je jedna tvornica pokušala uništiti dokaze o korištenju djece kao radne snage, a druge dvije su falsificirale podatke o broju radnih i slobodnih dana koje su djeca imala.

Otkriveno je i da najmanje 55 tvornica koje proizvode dijelove za Apple zanemaruje pravilo koje kaže da radnici ne smiju raditi više od 60 sati tjedno. U jednoj od tih tvornica Apple je proizveo temeljitu istragu i otkrio krivotvorene podatke o satnicama te je prekinuo suradnju s njom, no što je s ostalim tvornicama koje loše tretiraju radnike?

Trećina radnika u tvornicama plaćena je manje od zakonskog minimuma, a čak dvadeset tvornica provodi testove trudnoće na radnicama prije nego li ih zaposli. Otkriveno je i da tvornice odlažu otpad na nepropisne načine.

Apple je već i prije bio kritiziran zbog načina na koji postupa s radnicima. Prošli su tjedan hospitalizirana 62 zaposlenika tvornice koja proizvodi dijelove za Apple i Nokiu zbog trovanja kemikalijom koja može uzrokovati degeneraciju mišića i zamućen vid. Tvrtka nije komentirala ovaj incident koji se zbio u Suzhou u Kini.

Prošle je godine otkriveno dvadeset i pet djece-radnika u tvornicama koje proizvode Appleove proizvode, pa dobro promislite kad se sljedeći put odlučite za neki Appleov gadget.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eo napravih tnx stivi

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

eo napravih tnx stivi
    vazda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

skinuo sam iBluetooth ee samo mogu slike da prebacujem da li postoji da se vrsi razmiejna audio i video formata?? ako ima koja je to app?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Garmin u Iphone moze li jer vidim da moze na n97...???

Thanks Thanks Given 
    525
    Thanks Thanks Received 
    496
    Thanked in
    130 Posts

Nema Garmin al ima iGo koji je odlican, detaljne mape i glasovna navigacija... 1.5GB je tezak pa ga skini sa torrenta. 1.1 je najfrishkija verzija.
    www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozes li mi poaslati provjereni link sa torenta???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Smijem li updateovati iphone uzet uz neki tcom smart paket...? trenutno je os 2 koma nesto, a appstore kaze da moram imati 3.0 za aplikacije.

Sad bi odradio to...

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Smijem li updateovati iphone uzet uz neki tcom smart paket...? trenutno je os 2 koma nesto, a appstore kaze da moram imati 3.0 za aplikacije.

Sad bi odradio to...
    ubaci mi 3.1.1 ili 3.1.2 custom , nemoj nikako 3.1.3 jer ces ga zakljucati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Originally Posted by Reakwon
    Ja bih da unaprijedim svoj software ali nzm dal bih bas najbolje umio ako nije problem nekome da mi detaljno izbaci korak po korak naravo ko je vec sam uradio i da mu nije mrzno da izbaci,nzm da li bi imao kakvih problema jer sam citao po forumina uvijek nesto iskrsne da ne radi bas najbolje na novi update...
    P.S unapriejd hvala

http://www.rapidshare.com/files/2926...00MB.part1.rar
    http://www.rapidshare.com/files/2926...00MB.part2.rar

Skini ovo odozgo , to je Custom Softwer koji ti nece promijeniti fw

onda , Pokrenuti iTunes, izaberi iPhone, drži Shift na tastaturi i klikni na Restore.

Izaberi iPhone1_2_3.1.2_7D11_Custom_Restore_ACTIVATED 500MB.ipsw koji si prethodno skinuo i klikni na Open.

Kada se proces Restorea završi, iPhone će se restartovati i to je to , ostaje onda josh da odradish unlock

Unlock ti je najlakse da odradish iz Cydie , tako sto ces zakaciti telefon na WiFi , dodati ovaj source u Cydiu i instalirati ultrasn0w
    http://repo666.ultrasn0w.com/

inace kolega Stivi je ovo postovao... uradi ovako slobodno naravno ako umijes ja sam uradio preko itunes ovo ubacis sacekas da se zavrsi vijdeces kako se puni ona linija mozda na pocetak ti ne prepozna sacekaj da ti prepozna driver za iphone jer ja imam windows 7 pa ga je sam nasao 1 put je neuspjelo pa povedi racuna nije nista sigurno ali mene se desilo ne mora da znaci da ce tebe...nakon toga fino iskonektujes iphone ako imas wi-fi uradis unlock preko cydia i ukucas onaj link sto je Stivi izbacio iii nakon toga to je to mos da uzivas u 3.1.2 koja prakticno nista novo ne donosi u odnosu na 3.0 osim sto malo vise jede bateriju ali stavi je eee da ovo ti je custom tako bez brige ovako uradi ako si siguran nemo posle mene i Sivia da psujes sala naravno

Thanks Thanks Given 
    937
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Originally Posted by Reakwon
    Ja bih da unaprijedim svoj software ali nzm dal bih bas najbolje umio ako nije problem nekome da mi detaljno izbaci korak po korak naravo ko je vec sam uradio i da mu nije mrzno da izbaci,nzm da li bi imao kakvih problema jer sam citao po forumina uvijek nesto iskrsne da ne radi bas najbolje na novi update...
    P.S unapriejd hvala

http://www.rapidshare.com/files/2926...00MB.part1.rar
    http://www.rapidshare.com/files/2926...00MB.part2.rar

Skini ovo odozgo , to je Custom Softwer koji ti nece promijeniti fw

onda , Pokrenuti iTunes, izaberi iPhone, drži Shift na tastaturi i klikni na Restore.

Izaberi iPhone1_2_3.1.2_7D11_Custom_Restore_ACTIVATED 500MB.ipsw koji si prethodno skinuo i klikni na Open.

Kada se proces Restorea završi, iPhone će se restartovati i to je to , ostaje onda josh da odradish unlock

Unlock ti je najlakse da odradish iz Cydie , tako sto ces zakaciti telefon na WiFi , dodati ovaj source u Cydiu i instalirati ultrasn0w
    http://repo666.ultrasn0w.com/

inace kolega Stivi je ovo postovao... uradi ovako slobodno naravno ako umijes ja sam uradio preko itunes ovo ubacis sacekas da se zavrsi vijdeces kako se puni ona linija mozda na pocetak ti ne prepozna sacekaj da ti prepozna driver za iphone jer ja imam windows 7 pa ga je sam nasao 1 put je neuspjelo pa povedi racuna nije nista sigurno ali mene se desilo ne mora da znaci da ce tebe...nakon toga fino iskonektujes iphone ako imas wi-fi uradis unlock preko cydia i ukucas onaj link sto je Stivi izbacio iii nakon toga to je to mos da uzivas u 3.1.2 koja prakticno nista novo ne donosi u odnosu na 3.0 osim sto malo vise jede bateriju ali stavi je eee da ovo ti je custom tako bez brige ovako uradi ako si siguran nemo posle mene i Sivia da psujes sala naravno
    Upravo tako

samo sto ce mozda on morati da digne svoj tel. na 3.0 legal radi malo novijeg FW-a i onda tek odraditi ovaj 3.1.2 Custom ( nisam 100% siguran ali mislim da sam u pravu , jer sam imao jednu slicnu situaciju )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ubaci mi 3.1.1 ili 3.1.2 custom , nemoj nikako 3.1.3 jer ces ga zakljucati
    Thx Ja bi da odradim sve da bude legalno... Da li je za to dovoljan ovaj update sto valjda ide preko itunesa, pa da odradim poslednju verziju koja tu postoji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aaa sto crno legalno iTuens imas masu apps koje se placaju a eo ako iams pach za krekovane apps lagano mos da ih instaliras koje skines sa torenta jedino sto imaju ono free aaa sto se tice OS uradi kao sto stivi kaze sto se tice toga legal 3.0 ja mislim da moze preko itunesa i da se onda jailbreak preko kompa isto da bi instalirao cydia a to radis preko blackra1n koji skines sa neta samo pripazis koji ti je OS na komp jel MAC ili WINDOWS xp/vista/7 ako se dobro sjecam ja nisam bio u takvoj situaciji jer sam vec imao 3.0aaaaaaaaa poslednju ne NIKAKO jer ces za trajno zakljucati tvoj mob i dobices jedan veliki komad ipod-a koji moze da slika nisu jos uradili hack za 3.1.3 taj ti os odma izbaci cim prikopcas na iTunes ne taj engo stavi 3.0 a onda ovo sto uradis sto je Stivi izbacio za 3.1.2

Page 21 of 271 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)