hetafe ga vec primi, vrh.
Sad sam sanjao da je Arsenal - Stoke 1-1 na poluvrijeme i da je Stoke dao autogol :mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
hetafe ga vec primi, vrh.
Hetafe već uspio da ga primi -_-
Dobro rece neko,mora prosla nedjelja okajat....![]()
mene je osta još jedan nego ga evo ried odma na početak primi pa ću se i od njega izgleda oprostit i opet u minus.mada,i rid da okrene nije mi sigurno uopšte![]()
Tottenham Hotspur - Everton FC 1 2.10
Juventus Turin - US Palermo 1 1 .80
CF Villarreal - Deportivo La Coruna 1 2.10
Udinese Calcio - Inter Milano 2 2.10
CD Xerez - RCD Espanyol Barcelona 2 2.40
Sunderland AFC - Fulham FC 1 2.30
moj tiket za sjutra
ja 40 eura izgubih juce i danas i na ligu sampiona sam pukao 30, uzas stvarno
pa je li moguce da hetafe primi jos jedan od pisljive saragose. Jebe ima pas macku! Pu!
Momci jeli ovo moguce?Poso ja na fudbal 2 sata...sad doso istusiro se...sjeo za komp da vidim rezultate...cim sam uso imalo me srce okinut...BARNLI 1-2?!?!!!!?!!??????????? na 3 tiketa padam na to i Hetafe 0-2 ?!!!!! jeli se ovo neko zajebava samnom??25e sam bacio u jedan dan ko iz *****....a jbm ti kladionicu i ko je napravi...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
E ako cu vise igrati ovu kladionicu pomamio se. Ovo kako se igraju ove utakmice nema smisla.
e jebo vas barnli, baci me za 300e, upalih danas komp da vidim sta predlazete i vidim svi na barnli 1 100% i jedino meon baci![]()
Getafe je nevjerovatan, odigraju dobro protiv Valensije, Saragosa izgubi od nekih nesreca kuci i sad ista ta Saragosa vodi 2-0 na poluvrijeme u goste...
Inace, prvi dan rada bloga zavrsen u plusu, sto je s obzirom na to koliki mi je fix bio Barnli, uspjeh. (nemojte me banovat zbog reklame)
Bijo si poziw koi se neodbija
Kladionica je specifična rabota.
Recimo, prošli vikend sve dođe, svi (ili pak, većina) uzmemo pare, neko manje - neko više, ali u suštini malo se ''povratimo'' poslije serije gubitaka.
Čovjeku porastu apetiti, danas sam tako sigurno odigrao jedan tiket, mislio sam da sam već dobio. Bilo je 5 utakmica, od kojih sam 2 pogodio. Sramota.
Jednostavno, kad se poklopi - poklopilo se. Danas je najpametnije bilo ispoštovat ovog BlackVelvet-a za taj Mornar + dodat ovu Dravu protiv Interbloka što je padala kvota, i sad se radovat i smišljat nešto za sjutra.
Mnogo loši rezultati, svaka čast onome ko je dobio danas.
E da, za ove što kreću sad put kladionica. ''Ne kune majka sina što kocka, nego što se vadi'' :mrgreen:
želim igračima rida da dobiju kijavicu i proliv u isto vrijeme.po mogućnosti da to bude pred prepunim tribinama njihovog stadiona.
za nocas Real Barsa Benfika i Braga, padoh vec na Getafe sofrov tip daana![]()
ajmo jang bojis,majku vam vasu!!!1-1 je!!!Ako dodju sve vas vodim na vopi!!!Dje ocete i kad ocete!!!Ajmo glibovi!!!
Raise my hammer,take my aim
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks