stvarno sramota
secam se pisanja t-com sajtu gdje je pompezno najavljivana arenasport i posebno stavljan akcenat na to da ce na programima iste tv stanice biti emitovane sve sporteke emisije bez zamracivanja......
je*em ti IN tv sve ih treba na lomacu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:ass:
FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)
prije svega hvala na odgovoru
e sad nece biti tako sto se arene tice,jer kad je uvedena receno je da nema vise skremblovanja.... i tacka e sad ako je jedna lokalna (in je samo to i nista vise) tv stanica u stanju da vam mrsi racune.... molimo ih da vise ne otkupljuju prava na ista neka i nemamo priliku da gledamo samo da vise ne slusam i gledam one fasiste sa in tv-a.............. to su bre obicni LOPOVI joj kad se samo jos sjetim da zbog stoke nemamo gdje da gledamo spansku ligu dok AC MILAN ne zavrsi svoju utakmicu mislim imam inspiracije da napisem dvije strane o tom smecu zvanom in tv,ali ne mogu pa evo malo sazeto... :-)
FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)
arena ima pay per view prava, arena sport1 nije dio arenasport paketa prema tome nije ni pay per view kanal a sto se in tv tice apsolutno sam za to da se njihova prava zastite...ako se tome ne stane na put sto da rade i sto da gledaju oni koji ne zele kablovsku tv...mozemo mi da se ljutimo na sofra na pera i na janka al realno govoreci ne postoji bolji zemaljski kanal sto se sporta tice od in televizije
Vidim da ne razlikujes pay tv paket i PPV... imate temu o TV pravima, pa tamo djeljite.
ako ti nije muka objasni mi, jer je jasno da arena sport ima PPV prava
ovo pitanje vise ne vazi, preskrkah net i nadjoh...ako je ppv ovo sto pise na net, zbogom arena![]()
Last edited by citizen; 23-02-10 at 23:51.
Sale, mozemo li mi prije nego se pretplatimo na arenasport paket znati da li ce utakmice biti kodirane ili nece, da se kasnije ne pozivamo na ovo ili ono, trazimo nove racune itd itd
Uzio sam extraTrio i od pocetka imam HBO i HBO premium. Koliko dugo cu imati ove pakete besplatne, i da li moram kad istekne da ih maknem sa strikiranih?
30 dana, mislim da ce se sami iskljuciti, pa ces moci kroz Menu > Extra TV paketi da se pretplatis.
Pogledas u EPG ili na www.extratv.me / www.tvarenasport.com ili rtvin.com
što znači...
Ako se tekme poklapaju sa EPG-om od Intv,!
ARD je danas najavio rigorozne kazne za one koje budu kršili prava In TV.
Od toga se može zaključiti da ćemo za 2-3 mjeseca opet namještati antene po krovovima, jer nam neće ostati ništa zanimljivo na kablovskoj. Prvo će gasiti utakmice, pa filmove, pa velika braća pa topla braća ... za šta ćemo plaćat pretplatu za domaće kanale? Kako ne!
Last edited by MisterNo; 24-02-10 at 14:25.
kad startuje arena 4 u extra tv?
rece mi drug da se mogu prebacit snimljene emsiije. Rasaravi se resiver, i unutra obicni hard disk.. povezes ga na komp. i prebacis.. Jel probao ko????
Ne radi to bez potrebe, nije moguce na taj nacin.
koliko ja znam signal je pusten ima vec 4-5 dana.
ma ta arena je napravila zbrku, ni ovi iz t-coma ne znaju sto da rade, boje se tuzbe od IN televizije i oni![]()
arena sport 1
epg daje: anderleht atletik bilbao
Extra TV
Prava za ovaj prenos otkupila je lokalna Tv stanica. Redovan program ce se nastaviti po zavrsetku prenosa
kad kliknes lijevo ili desno dolje dok je epg aktivan pise IZNAJMLJEN
zna li iko zivi sto je ovo![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks