Originally Posted by
kEDOWN
kako mislis zivotati bez cipa, nije to na dugme pa da ga palis i gasis, chip moze da se poništi ali svaki put bi mora ici da ga kači na dijagnostiku.. pa opet nanovo da unosi mapu...
Cip ka i svaki drugi te vrste, je ka jedna kutija s kablovima koju mos da prikacis ili raskacis...

Originally Posted by
cvxcomputers
Sve je to ok

... Vidjecemo kako ce radit na proljece CAT kad se makne, a kad imadnem vremena radicu mu i DIFF jer se savjetuje promjena ulja u njemu na 140 000km
A i sam znas da ///M najbolje "zakucava" od 6000RPM pa nadalje i da ne ide jednako ako mu postepeno dajes gas i ako ga odma' patosirash...

Pretpostavljam da si cuvao tudje auto pa ga nisi "patosirao" mnogo
@Vili... Imas broj shasije na PM
Ma nije mi nampadalo da ga patosiram... nisi sam htio da se igram nisi sam ima dje...samo sam ga par puta malo bio pocera u obrtaje
Onaj auto bi moga malo po malo iznutra i spolja da sredis one sitnice da bude kao lutka... Inace je meni E36 M3 prelijep auto sa dusom... koji je obiljezio jednu eru trkalica 90ih... nema ljubitelja BMW-a i M-a koji ne cijeni i ne voli taj auto.
Iskreno se nadam da ce te sluziti, i da neces izvoditi previse ludosti sa njim. Brzo postigne veliku brzinu...a da se desi da ti pobjegne ili nesto tesko bi ga vratio. A zivot je jedan, tako da se potrudi da uskladis zelju za adrenalinom sa tim da ne stavljas glavu u torbu
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Bookmarks