Zanimljivo je da kad kažu nekome iz vlasti da je kriminalac onda mu vrijeđaju familiju i ruše državu, a kad kažu nekom opozicionaru da je izdajnik i plaćenik stranih službi onda je to normalno?!? Licemjerno...
Od njegove rike se nije moglo ostat? Sve je to lijepo i krasno, ali Miško može ožiljcima da pokaže i dokaže koliko je bio pro DPSovski orijentisan svih ovih godina, sad već i decenija. Vidi mu se i po tome koliko je valorizovao sve to što je radio. Znate li vi da je čovjek napravio desetine pozorišnih predstava, dokumentaraca (koji su međunarodne nagrade osvajali; kod nas se i ne zna da ti filmnovi postoje), stotine autorskih tekstova, televizijskih emisija? Nije baš isto kao tri razgolićene guske koje gakću po studiju, ali možda napreduje do toga. I možda ga ljudi počnu cijenit onda.
Usput, kad su se ovi ustoličavali, on je imao jedno 23-24 godine. Ako je i nešto pogriješio (u tom kontekstu), brzo je postao svjestan tih grešaka. Da ebe oca, do sada se iskupio za njih. Da li iko ima ideju šta bi trebalo da ova vladajuća i opoziciona klika uradi da se iskupi za sve što su napravili do današnjeg dana?
A vama je Miško kriv za ovu vlast...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zanimljivo je da kad kažu nekome iz vlasti da je kriminalac onda mu vrijeđaju familiju i ruše državu, a kad kažu nekom opozicionaru da je izdajnik i plaćenik stranih službi onda je to normalno?!? Licemjerno...
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Ne bih ja ocjenjivao ugled ni Popovica ni Medojevica i to je svacije interno misljenje. Radi se o tome da se radi ili se radilo o poslanicima Skupstine Crne Gore i slicnim napadima.
Pogledaj sad svoj komentar? Znaci li to da onog koji nije ugledan prema tvom misljenju ne treba jednako braniti kao onog za kojeg mislis da je ugledan?
PS.
Molio bi da se drzimo teme jer svi postovi o ugruzenom srpstvu i crnogorstvu, zavjeri visih sila i ozonskim rupama ce biti brisani.
Kao na primjer Kipar...
Kozače, ti govoriš o Srbiji 90ih, a mi ovdje o Crnoj Gori 2010.
Daleko od toga da je tamo bajno i sjajno, ali sve inicijative u borbi protiv kriminala kreću iz Beograda.
Srbija nije kandidat za EU zbog unutrašnjo političke odluke Holandije ( Mladić- Srebrenica)
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Kipar izjednačavaš sa Kosovom ???
Da nije koja država EU,priznala turski dio Kipra ? Odgovor ti je jasan pa nemoj dalje.
Suprotno tome, Kosovo su priznale SVE najvažnije države EU, plus USA.Kosovo je nezavisno od Srbije iako suštinski nije nezavisno nego živi od tih država u čiju zajednicu baš Srbija pokušava ući. Misliš da će Francuska,Njemačka,UK,Italija plus USA povući odluku jer je Kosovo najskuplja srpska reč po mišljenju Matije i Dobrice ? Hoćeš otvorenu BLANKO opkladu ?
Holandija je tehnički izabrana da zakoči formalnu kandidaturu Srbije a to se promijeniti neće dok RM ne završi u Hagu.Đe je on sad ? Đe je srpska aplikacija?
Inicijative,kažeš? Mogli su,za početak, uhapsiti Šarića,srbijanskog državljanina koji je tamo i živio i radio,umjesto što su pokrenuli inicijativu kada je ON napustio Srbiju, pa bi ta inicijativa postala nešto konkretno.Ovako,ovo doživljavam kao skretanje pažnje javnosti na njihove goruće probleme sa budžetom,padom dinara,odlaganjem aplikacije,odustajanjem od kosovske teritorije...
Kosovo je posebna priča u koju Crna Gora nije još trebala da se miješa.
Što se srpske aplikacije tiče, situacija je jasna. CG će ući u EU prije Srbije, samo zbog astronomske vremenske razlike, da li će to biti dva ili tri minuta, nisam stručan.
Što nije uhapšen na vrijeme? Zato što postoje u Srbiji isti ljudi kao i u Crnoj Gori, isti smo narod. Razlika je što se ovi naši poboše na glavu da kažu da ništa ne znaju o Šariću i da je on srpski državljanin. Alo?! Što ne kažu da je kriminalac nego svi u borbene redove da ga brane? Pa sve po Srbiji.
Elegantno je ovo moglo da se ublaži, nego nema volje.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ma cinjenica je da je bolje u inostranstvu bit Montenegrin nego Srbin...mislim prijatnije po zivce....STO SE TICE PRILOGA>kaze pri kraju "...reklo bi se da u MNE carinici rade sa izuzetnom pazljivoscu ... "....i to je dovoljno, jer je potpuno normalno da ima sverca u MNE kada je obala najvazniji dio zemlje ...pa i Florida je CENTAR NAD CENTRIMA KRIJUMCARENJA KOKAINA ...zato sto je slaba kontrola? Ne! Nego je GEOGRAFSKI TAKVA DA JE IDEALNA, KAO I MNE! Ma sve je to pod kontrolom i BICE OD SADA POD JOS BOLJOM KONTROLOM....i slucaj Saric je bio koristan....i to je korisno da evouiramo, uz B0zju pomoc u bolju zemlju, pravog kandidata za SVJETSKU ELITU-EU!
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 22-02-10 at 10:15.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Misko Djukic Poštovani Nabuko ,
Prisjećanje : ispred radia Free nakon emisje koja je bila smetnja za one koji su nas smeli , sačekao je “prosjak”. Tražio je pedeset centi . Vidio sam da nema pertle na cipelama , u dronjcima , sa mirisom dugog posta od vode . Moje sažaljenje je blokiralo intuiciju . Dao sam mu sedamdeset centi i krenuo niz stepenice . Nijesam došao do trećeg koraka a on je već bio u skoku . Udarac je bio strahovit . Nijesam osjećao noge . Rekao je : pobro nije ništa lićno ! Magnetnu rezonancu – radila je Žanka Lakićević ( snaha Žarka Rakčevića ) . Naišla je i na trauma bivše povrede kada su me manijci Milovog sistema nakon teških batina poslali na VMA . Vlada Crne Gore dala je svoj avion . Prebačen sam u bolnicu “ Dragiša Mišović “. Doktor Antunović i osoblje kojima sam neizmjerno zahvalan izborili su se ( uz božiju pomoć) za produžetak moje fizičke egzistencije … Medijima ovo nije bilo interesantno ali im je zanimljivo kad Željku nateče zub ili …Podsjećam da sam bio direktor radia “ Fre Montenegro”… Nebojiša M . i Branko R. bili su toliko puta moji gosti . Htejeli su kupiti radio . Koča će to ispričati ljepše … Branko je želio sazvati konfernciju za štampu PZP-a … ali nije …Branko će to ispričati bolje … Nego da vas ne davim…
http://dailynewsmn.wordpress.com/201...-297/#comments
Radi se o fudbalu..pretpostavljamMada bi se isto moglo primijeniti i na neke druge sfere..
She is only here to annoy herself!
Nije prvi put da ih iznenadi neki dogadjaj, ali sad zbijaju redove. I odjednom ce da krenu sa kontranapadom, neumoljiva propaganda. Evo, vec se vidi po ovom forumu.. izgibosmo od Srba odjednom...
ali nakuplja se sad vec i previse mrlja u (ne)činjenju ove vlasti u prethodnih 20 godina...
napao me medojevic.....i pomogao mu i mandic...kome da se obratim za pomoc....ja sam samo jednom rekao da su oni mafijasi....i sad ne smijem iz kuce izaci...kome da se obratim molim vas....
:)
da te informisem da ovaj "kucak" bez problema nalazi drogu,vidio sam kako grize gumu jednog slepera u Baru,pa su onda doveli jos pasa,ali americkih staforda,valjda je svaki dresiran za drugu drogu.
A ovo na you tube,u ovim kolima nije bilo nista pa je radi snimanja emisije tjeran da bzv.mlati po kolima.A dje nadjoste al dzaziru,sada ce ispasti da krijemo Bil LADENA?
Last edited by minjo; 22-02-10 at 12:48.
Dozivio Medo da bude na prvoj strani Politike
Kad onaj ODALAMI kolegu mi Velja Ilica , niko nista ....zavrsila se prica za 2 sata .... koliko mi samo zaostajemo za Srbijom ....![]()
Uhapšeno 15 osoba za umešanost u trafiking
Američka DEA locirala Šarića u Bijelom Polju
Đukanović: Pomažemo Srbiji da stavi tačku na neminovni gubitak Kosova
"Dan" mora da plati 14.000 evra Đukanoviću
U Crnoj Gori zaplenjeno 100 kg droge, 12 osoba uhapšeno
Medojević ide u SAD po podršku za smenu vlasti
Sumnjam da će ikada otkriti ubicu mog oca
Vujanović: Irinej negira crnogorski narod
Podgoričanin osumnjičen za međunarodni šverc kokaina
Crnogorski MUP pokušao da zaštiti Šarića
Šarićev saradnik šef bande „Pink Panter“
Podgorica odbija da plati 1,5 miliona evra za „Crnogorku“
Hladnoća na relaciji Podgorica - Beograd
Beograd povukao ambasadora u Crnoj Gori
Subotić ponovo vlasnik dela ostrva Sveti Nikola
Subotiću vraćena vila na Svetom Stefanu
ovo je samo dio njihove pisanije
ne brinu oni sto je sjutra euro=100 dinara,sto imaju najskuplje gorivo,najmanju prosjecnu platu u exyu,i sto poskupljuje struja,telefon plin i sl 20%,a 700 000 gradjana srbije zivi ispod granice siromastva,bitno je da su im puna usta kriminalne zemlje Crne Gore
Last edited by minjo; 22-02-10 at 17:14.
Koga je briga sto pise srpska stampa i sto je jedan euro sto dinara ? Ovo je tema sto je Medo napadnut, a sto se desava sa Srbijom to je problem onih sto zive u Srbiji, kod nas zivi Medo i on je napadnut, mozemo imati problema sto je Medo napadnut, ali je bitno da je Manda stabilan te da je nabacio par kg. Jeli ko od ovih organizacija za ljudska prava tipa ombudsman i sl posjetio Micuna u pritvor, ili ga je posjetio neko od onih sto su Pejanovica posjetili ?Imamo mi nasu drzavu, sto je bitna Srbija sad ?
Pitaj Meda sto je bitna Srbija,i srpski kokus koji mu organizuje posjetu SADu zajedno sa ambasadom Srbije;-)
Ahahahhah odavno ne cuh vecu glupost!!! Je li realno da se primate na ovakve price??? Imate li dokaza za ove izjave?uzasan narod, i ne zasluzujemo bolje od ovog standarda... unisti nas srbija, sigurno oni namjestaju milu da pobjedjuje na izbore evo 20 godina, jer je po meni nesmjenjivost vlasti i uzdizanje mogucnosti promjena u cg na nedostizan nivo, najveci nedostatak i uzrok sto smo danas tu gdje smo!!! A svima je nebitno sto DPS-SDP ima apsolutnu vecinu toliko vremena, o svemu samostalno odlucuje, nego je kriva opozicija, srbija... ma priznajte vise, kriv je narod sto konstantno glasa jedne te iste i sve dok ne shvatimo da mi biramo vlast, da ona nama treba da odgovara sto placamo struju koju drugi kradu, a posle 2 dana da 10 miliona prvoj banci, i ovakvih pr u toku ova dva dana mogu nabrojati bar 20ak, ali niko to ne pominje, nego smo se prebacili na pitanje je li saric srbin ili crnogorac!!!! Da vam pomognem sa odgovorom...on je Naaarkoooman
![]()
Last edited by Djavolica; 22-02-10 at 19:34.
Progress, not perfection!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks