A sto se tice "normalnih", nocas vidjoh (ne znam kako se zove) neku djeojku sto vodi neshto o kulturi-umjetnosti na In, i bash mi bjeshe Ok[/QUOTE]
mirjana delic. ok je veoma
Sad ja treba da kazem da se ja "tacno" ne sjecam.... mozda nije bilo isto, nisam ni gledao to pazljivo, samo mi je privuklo paznju sto je ovaj naglo povisio ton i rekao neshto u stilu kao sto sam napisao (jer mi je cudno da "novinar" tako razgovara sa nekim) i onda sam cuo odgovor, e sad izvinjenja nije bilo sigurno, jer je "Vojo" nekulturniji i bezobrazniji od ovoga 100 puta, a dal' je bilo "eto ti vrata" ili "mrash napolje" ili "kako god ocesh" nema veze, sushtina je da je "razgovor" nastavio i to po meni, ne bash "prijatno" za Shupkovica, istina to prije gledao nisam...
Dobro ti vidish......, no nebitno, blago TEBI simpatizer![]()
Siguran budi! :joint:
Na koga mislish, na Pericu ili Ivicu?
On topic
Mali sa pinka (sto neko rece "heroin gey") bash, ali ono bash ide na zivce, josh kad znam da istu "emisiju" vodi SerGej V. C.... odushevim se, kako ih nadju i sastave... ma ustvari svi!
A sto se tice "normalnih", nocas vidjoh (ne znam kako se zove) neku djeojku sto vodi neshto o kulturi-umjetnosti na In, i bash mi bjeshe Ok
Last edited by brzi_pas; 19-11-07 at 03:28.
A sto se tice "normalnih", nocas vidjoh (ne znam kako se zove) neku djeojku sto vodi neshto o kulturi-umjetnosti na In, i bash mi bjeshe Ok[/QUOTE]
mirjana delic. ok je veoma
@Brzi_pas Ja kad god vidim Sukovica sjetim se tog intervjua jer mi je bilo jako cudno sto je imao muda brecnut se Seselju i jos sam vise bio iznenadjen Seseljevom polukulturnom reakcijom nije mu sigurno odgovorio sa mrs ili tako nesto.U nastavku intervjua Seselj je i dalje pricao u njegovom maniru sa puno teskih rijeci i malogradjanskih ispada ali nije pominja Crnogorce u negativnom kontekstu.Moga bi se zaklet da je ovako bilo jer da ga je Seki izmrska ne bi to ni zapamtio jer je svakodnevna pojava.Ali sad nije ni vazno mozda ni ja ni ti nismo u pravu.
Nego jeste li gledali sinoc BESKOMPROMISNU Tanju Knezevic Perisic sa onim striperom.Momak je tako spustio par puta, a ona bila jako nekulturna ako je mislila da ga vrijedja nije ga ni trebala zvat u emisiju.Najjace je bilo kad joj je rekao da voli da plese pred zenama u najboljim godinama kao sto je ona.
Onaj mali sto muca dok prenosi formulu na drugi. Totalno iritantan tip. Mozda nesto manje zlo nesrecni chufta kad prenosi NFL.
Ma kad malo bolje sagledam, svi su nedaj boze. Daleko je to od bilo kakvog profesionalizma.
Ja sam se prebacio pa samo neku seriju ili film gledam. Sve što ima voditelja je izašlo iz upotrebe. In sam prestao da gledam potpuno, ne daj bože piramidu, vb, ili ne znam koje emisije pominjete još.
Mada, nismo usamljeni. Reče mi drug koji gleda eurosport na BBM, da su neka dva debila koji su prenosili mali fudbal Srbija - Rusija neviđeni rasisti, nacionalisti, nepismenjaci i tako dalje. Za ostale sportove ne znam.
ma one ljude sa atlasa treba sve u jedan veci kombi pa na tuski dako se uzme za njih jedna gajba mandarina ili sipkova, pih smece.
sportski komenttori su kako da komentarisu sahranu necije ne daj boze a ne sport, cak sam siguran da neki sa TVCG opasno mrze sport
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Bane Zugic, Ivan Maximovic su mi totalno bzv!! Razicka i Rmus su super!)
Ono dvoje što vode emisiju Nedeljom veče na Javnom servisu. Pogotovo onaj stidljivi smješko.
bane zhugica, shofra, onu milenu i onu crnu shto vode emisiju tvin ja mislim na tv in, i rutovicku sa prvog, e da i razicku![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
skoro svi.
You'll Never Smoke Alone..
MArija Razic... sa njenim debilnim shishkama.. jaa :burp:
nije losa uopste, ja nzm sto mlatite!![]()
Pesma od Queen-a 'Best friend'
marija ti li si![]()
Kako sam ja postedjen te muke, e ne pratim TV uopste :yipiiii:
Jedna stvar mi uopšte nije jasna, đe primiše na mbc onu što ne umije r da izgovori da bude voditeljka? Nemam ništa protiv đevojke, ali kad joj čujem glas. . . :burp:
Taman tako! Samo da te u depresiju baci! katastrofa, aj iskreno pratim CSI na IN-u i ugl nista drugo... Po nekad Tvin mix.. ali i to rijetko..![]()
Pesma od Queen-a 'Best friend'
radi li ovo halo radi li ovo halo
http://www.facebook.com/posted.php?i...d=141972358092
Originally Posted by my name is ...
acid cookie je ova plava vidio sam na fb!
olja je super voditeljka obozavam je.
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks