Kako se zove onaj peshikan sa montene ,shto vodi neku muzichku emisiju ?!
on me isichija!
Ima na tv nk neki homic, mislim da se zove Veljo, ne znam radi li i dalje tamo. Mada je sve u vezi sa tvnk sprdnja, pa on ne odudara mnogo od koncepcije![]()
Kako se zove onaj peshikan sa montene ,shto vodi neku muzichku emisiju ?!
on me isichija!
Ma Sofro je legenda !
Ne znam jel neko slusao Atlas ovih dana ali je jedna rekla 'Novac je poklonila kompanija "donator" ' ahahahah
Infiltrator out.
tako se zove kompanija![]()
Sprdas se?
Infiltrator out.
radim tamo, znam![]()
Verica................. aooooooooooooooooo(((((((((((((((( a pretuzno brate mili, vidi li ona ponekad sama sebe!
samo mi nije jasno ko nju forsira i zasto? malo , malo pa neki novi angazman, sta je ono? kako? zasto? zasto nam to rade?((((((((((((((((((((
a od ovih koje gotivim je Dusica Vugdelic (cini mi se)..... otresita je, snalazljiva...onako, gotivna u svakom slucaju.
"kazu, da me varas da se vidjas s drugim tajno, kazu mi da bice sutra nase vece oprostajno..."
Idem putem na'me pasce laje, mrs mrs krepalo kako si me prepalo!
Najvece poltronsko smece na TV je onaj Sukovic,bez premca.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Neodoljivi Sabrija Vulic![]()
![]()
a tek Vlado Jovicevic...svi su zlatni pri njemu...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
A ljudi ne mo'te mi dirat' Sukovica, Sofra, Vericu (neki put se bas slatko nasmijem),jos jednu sa Atlasa (cini mi se da se zove Dijana (iz NK, vodi exkluziv,na radio pust super pjesme)), i jos jednu sa IN-a sto vodi emisiju 'kada ce taj petak' nekada je vodila interaktiv, Marka Novakovic sa Montene, ostale pljujte, psujte cinite sto vam je godJ volja...
Ima li izvjestacenije kokoske od one Lane koja vodi ono 90minuta,mora da je tu samo zbog nekog mamlaza od urednika kome ispunjava ...toliko je neprirodna i vjestacka...bruka!
Ja kad vidim Vericu sa Atlasa :trashcom:....
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Za malo da zaboravim na Boza sa Atlasa![]()
Vujisic mi je vise za ratno-oslobodilacke reportaze,sjecam ga se kako je visokoprofesionalno izvjeshtava sa dubrovackog ratista...
Da je srece,ne bi se smio primac televiziji.
Pih.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
-Supkovic- Gospodine Sheshelj, ako josh jednom budete davali takve komentare na racun crnogoraca, ovaj intervju ce biti odma' zavrshen!
_Sheshelj- Vrata su vam tamo, gospodine (posto nije bilo u studio nego kod Voja u "kabinet")
-Supkovic- Gospodine Sheshelj, sta mislite, oce li vam se suditi u Hagu?
hahahahahahahahaha, davno bilo, ali sam umro od smijeha, ono kao, povisi ton, a ova budala od Sheshelja, jedva ceka da se posvadja.... sekund kasnije, naravno veliki profesionalni novinar nastavlja intervju ka' da nishta nije bilo!
P.S. Inace 90% nashih bi procera' iz drzave, a ne sa televizije...
Zaboravio sam da pomenem onoga sto vodi crnogorski city na pinku.
A sto se tice intervjua sto ga je pomenuo Brzi_pas tacno se sjecam dijaloga i nije tacno da mu je Seselj rekao tamo su vrata, nego upravo suprotno Seselj mu je nesto kulturno rekao u formi blagog izvinjenja i u nastavku intervjua bio mnogo korektniji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks