MILAN 2 cista![]()
MILAN 2 cista![]()
baci mi siti za pare![]()
hvala brate
Meni evo dodje 65 evra na juve i volfsburg 3+.Vec su dosle roma i vila,jos real da bude 3+,i da se upotpuni ovaj stvarno fenomenalni vikend.Ko ozbiljnije igra,a nista nije dobio ovaj vikend je stvarno teski baksuz
Raise my hammer,take my aim
momci ima li ko lobove kvote da mi napise koliki su koef i sifre parova
porto 1
milan 2
real 1
river 1
ako moze sto prije prastajte i hvala
cestitke svima, fino kolo, evo meni i leverkuzen dodje x2 tak oda sam samo na osasunu pao za 40e al nema veze, dobio sam drugi tiket 35
sta ima za nocas da se igra a da mogu sticv sad da uplatim... real GG, porto GG, mogao bi i valenciu ubacit GG(sutra igra)... sta milan igrat?
Ja bih preporučio ljudima koji se zalijeću na Milan, da obrate pažnju na to da su danas svi italijani (koji su bili za očekivati) došli.
Tu prije svega mislim na ROMU, FIORENTINU, JUVENTUS i PALERMO.
Strah me je da mora biti neko iznenađenje, a ostalo je samo BARI - MILAN.
Po meni - čisti X!
Milan umoran od Mančestera, nije bilo nelogičnosti na ove u 15:00, Bari nije odavno uzeo ni bod... vrlo moguće.
idem stic do 8 pa ako uvatim partizan protiv fmp-a h1 ako ne bude prevelik hendikep... i stavicu milan 2, real gg, porto gg, mozda jos jednu utakmicu...
budala od druga veli dosta ti je 3 eura jer sam njemu dao parove preko telefona... da sam ubacio 5 ne pitaj mada nista se tu nezna...
e abiati abiati majku li ti mrtvu ***** mrzno mrzni... znaci uvjek sam mrzio milan ali od nocas znaci smislit ih ne mogu...:burp::burp::trashcom:
majku im na svijet mrznu iz***** cijeli dan se nadam i na kraju ovo da mi priredi abiati...nerealno
Last edited by UFO; 21-02-10 at 21:57.
Ja cekam samo jos Real 2+p. za pare.....
Danas je sem PSV,sve doslo......
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks