Ja kad dobijem zurku pravim !!!! Jebote sjecam se prije po godine svaki vikend ali svaki po 120-150 i vise eura ona u kladionicu mi je rekla da ce mi zabranit ulazUzeo sam bio za 5 dana oko 500e mozda i to sve na 2-3 tiketa
eee bila su to vremena
hhahaaha
igracima saragose sve najgore zelim
ajdeee osasuna daj gol molim teeee!![]()
popisam se na saragosu!
kako pada kvota na milan sto je ovo sa 2.20 na 2 i pada
67'
Na stadionu ''Reyno de Navarra'' Nekounam (Osasuna) puca, ali pravo u stativu!
marsej 3:1 - i niang isto het-trik danas ko baston iz liona
ajdeeee osasuna, sao jos ona i lever x2 za josd 40e![]()
ne ide to stari.cilj je da se vidi ko će na kraju igre imat više zarađenih para.nije samo stvar u predlaganju i ne predlaže se jedan ili 2 fixa.ograđujem se,ako sam dobro shvatio
.
naj bi bilo da se otvori nova tema,nikakvi komentari i ništa.samo izbačanje tiketa i rangiranje.čisto i pregledno![]()
ajde jos 2 gola da panu na volfsburg areni i da onda opusteno,duboko u plusu sackem da vidim oce li me real i villareal jos dodatno usrecit![]()
Raise my hammer,take my aim
Igrah Besiktas GG al *****cc![]()
jbm ti osasunu, gdje nju nadjoh da igram, sto ne stavih bilbao mjsto nje, budala...![]()
a jebo im sve sad cim su ga primili odma i dadose go... ajde jos 1
i to pogledajte ko ga dade za valadolid jebo mu pas mater - Medunjanin!
edit: ja vec skocio, odma ispod ovog rezultata real union valecano, real zabija za 2:1 u 90+ a meni se ucini da je osasunaal sad evo kraj
(((((((
Last edited by Alkatraz_hn; 21-02-10 at 17:48.
sto mislite moj zadnji pokusaj za danas
real-1
rusija-
kanada-1
porto-1
milan-x2
Bari - Milan 1X![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
kEDOWN nadam se da ci ti salke doc kad mene baca a sve mi se cini da ce zavrsit 1-1![]()
Ma nije problem koliko ce ih bit, ti ih stavi sve na tiket ako te volja. Ali ako iole pratis kladionicarske sajtove i forume, svi imaju ogranicen broj tipova na sedmicnom/mjesecnom nivou. Ali nije problem, dogovorili bi se...
Sto se nove teme tice, vidjeli su svi sto se desilo s temom kad sam je otvorio... Bila je slicna ideja, samo tipovi, bez komentara i vodjenje statistike...
Power ranger je to odma sredio, iz razloga samo njemu poznatih. Pa j8t na ovaj forum jedan Nebojsa Medojevic ima 5 topika a njeno visocanstvo i pre'osvestenstvo kladionica ne moze imat dva...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks