Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
Imam neutralan stav prema Branu, ne poznajem covjeka.
Nebojsu Medojevica ne podrzavam, zato sto se radi o prevarantu koji manipulise dijelom naroda, lakovjernim srednje obrazovanim nezaoposlenim osobama tipa nihil. Svakako nije imao pravo da iznosi tako krupne optuzbe na racun Micunovica kada ne posjeduje validne dokaze o tome. To je cista kleveta, pred zakonom je neistina i previse je iako je od Medojevica i niko vise ne drzi do njegove price. Ipak mu nekako, zakonskim sredstvima treba stati na put.
A galamu revoltiranog djeteta shvatati kao napad, to je ludost.
Gdje si živio zadnjih 20 godina pa da možeš reći da imaš neutralan stav o Branu Mićunoviću!
Zar moraš da poznaješ čovjeka da bi o njemu imao stav!
Evo ja nijesam poznavao Slobodana Miloševića , pa kažem da je on najveći krvnik i zlotvor koji može biti.
Evo ja nijesam poznavao ni Ratka Mladića pa kažem da je to najodgovorniji čovjek za genocid u srebrnici.
Evo ja nijesam nikada upoznao Radovana Karadžića a kažem da je on projektant genocida u Srebrnici.
Evo ja nijesam upoznao Aca,Brka,Mila,Brana a kažem da su ti ljudi umiješani u mnoge kriminalno, mafijaške radnje u CG
Evo ja nijesam upoznao Adolfa Hitlera ali znam da je on zločinac
Evo ja nijesam upoznao Staljina ali zna da je i on zločinac i zlikovac
Evo ja nijesam upoznao Miru Stupicu ali znam da je to veličanstvena glumica koja je svojom ulogom ,,princeze Ksenije od Crne Gore" opčinila sve nas u Crnoj Gori.
Evo ja nijesam upoznao Dragana Nikolića i Milenu Dravić ali znam da sam ponosan i srećan što imamo isto državljanstvo...