Page 10 of 19 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast
Results 226 to 250 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ugledna porodica Mićunović na čelu sa uglednim biznismenom Branom!
    Sada ozbiljno, da li stvarno misliš da je Brano ugledan?
    Znaš li o kakvom se čovjeku radi?
    Da nijesu ugledni i Aco,Milo,Brko,Vesko,Mugi
    Mislim da su za tebe neugledni onih 70 rudara što ,,zimiju" u jami
    U ovih 20 godina totalno je promjenjen sistem vrijednosti...
    Prvo su bili ugledni Slobo,Ratko,Radovan... pa sada ovi naši ,,biznismeni" a narod po jamama i rupama najradije bi ostavili tu đe su sada!
    Ipak, nećete pobjediti- na kraju DOĐE MACA NA VRATANCA!
    Pod hitno se vrati pod kamen ispod koga si izmilio.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Lock?
    ..................

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Kleveta je po definiciji kad se javno iznese optužba i ne ponude se nikakvi dokazi za istu - koncept klevete postoji upravo da bi spriječio takve stvari.

Ako jedan pojedinac optužuje drugog, očekuje se da upravo taj pojedinac posjeduje dokaze za to što govori. Tada se očekuje da on te dokaze i preda nadležnim organima (po mogućnosti prije bilo kakvog istupanja u medijima).

Naše sudstvo nije nezavisno, ali i da jeste ne bi "reagovalo" na izjave političara u medijima, naročito ove vrste. Ni naša policija nije nezavisna, ali bi nezavisna policija reagovala tako što bi Medojevića pozvala na razgovor i zatražila od njega da objasni odakle njemu kao poslaniku i političaru informacije o tome gdje se krije bjegunac protiv koga su podignute teške optužbe i ko ga štiti - i zašto svoja saznanja nije prijavio, što mu je i gradjanska obaveza.
    Ovdje se radi ne samo o političaru, već o poslaniku u Skupštini Crne Gore i članu Odbora za bezbjednost. Sve što je izneseno pred novinare, izneseno je u skupštini, izneseno je i na Odboru za bezbjednost, pred šefom policije i ako nakon toga oni ne prave nikakvu istragu niti provjeravaju bilo što onda je pitanje koga i šta čekaju? Dakle, svoje sumnje je Medojević prijavio direktno šefu policije i ponudio mu i dokaze i razgovor pred javnošću, pred novinarima, pred ostalim članovim Odbora za bezbjednost. Umjesto da se podaci o svem iznesu javno, umjesto da se provjere svi navodi koje Medojević iznosi, umjesto da se pokrene bilo kakva istraga, Medojevića neko napadne, javno mu zaprijeti i nikom ništa. Medojević je napravio sve što je mogao, ali očigledno ni policija ni sudstvo ne smiju da reaguju, a ni Medojevića niko neće da optuži za klevetu. Pitanje je da li ijednom iole informisanom građaninu CG uopšte treba govoriti ovo što je Medojević izjavio, jer malo ko ne zna kako stvari u CG stoje. Kada svi pričaju o tome o čemu je Medojević javno govori, a niko ništa ne preduzima jasno je o čemu se radi. Pitanje je samo kako naći izlaz iz ovoga svega.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne podrzavam Nebojsu Medojevica.Nisam glasao za njega na izborima,smatram ga nevjestim politicarem i potrosenim opozicionim materijalom.

Ipak,cinjenica da opozicionog lidera napada na sred ulice osoba veoma sumnjive reputacije i osoba u koju se opravdano sumnja da je u vrhu piramide organizovanog kriminala,i da ima ljudi koji to brane,je vrlo zabrinjavajuca.I za svaku je osudu.Nebojsa Medojevic je pominjao moral-vjerujte mi,moralna osuda je tu najmanje bitna.Crna Gora ce istrpiti ogromnu politicku stetu zbog ovakvih stvari.Zaista,kakvu poruku shaljemo relevantnim medjunarodnim subjektima?Kakvu sliku shaljemo?Sliku u kojoj se ubice uglednih novinara oslobadjaju,atentatori na shefa policije vuku po 5 godina po sudovima,gradonacelnici biju novinare,a ljudi sumnjive reputacije napadaju fizicki poslanike u sred bijela dana?I kome mi sjutra da kazemo da smo demokratska,i ozbiljna drzhava?

Umjesto toga,mi imamo putujuci cirkus novorodjenog crnogorskog nacional-shovinizma koji ima samo jedan cilj-zalediti permanentno Crnu Goru u predreferendumskoj kampanji,i tako odvratiti pazhnju javnosti sa mnogo bitnijih stvari.A najbitnija stvar,koju niko nece da prizna,jeste da Crna Gora ima velike unutrasnje probleme.Kojima nije kriva nikakva zavjera,ni srpska ni bilo cija druga.A dva najveca unutrasnja problema su organizovani kriminal,koji se osjeca sve jacim i jacim i ulazi u sve pore drushtva,i teshka ekonomska situacija vecinom uzrokovana neuspjeshnim privatizacijama,u danima kad je pred i postreferendumska euforija zamjenjivala racionalno razmishljanje o preduslovima i potezima za uspjeh novostvorene drzave.Shto je naravno,neko koristio.

I moramo se suociti-vladajuca vecina nema volju za suocavanje sa organizovanim kriminalom.Da li ce je steci-zavisi od mnogo stvari.Ali vrijeme istice,EU i NATO se priblizavaju,a sa njima i sve veci pritisak da se dvoriste rascisti.Ne od (nepostojecih) srpskih zavjera,vec od domacih problema.Koji paralizuju drzavu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Pod hitno se vrati pod kamen ispod koga si izmilio.
    Znači podržavaš Brana Mićunovića i opravdavaš napad na opozicionog poslanika Nebojšu Medojevića !
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    I moramo se suociti-vladajuca vecina nema volju za suocavanje sa organizovanim kriminalom.
    Vladajuća većina nema volju za suočavanje sa samom sobom!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Ovdje se radi ne samo o političaru, već o poslaniku u Skupštini Crne Gore i članu Odbora za bezbjednost. Sve što je izneseno pred novinare, izneseno je u skupštini, izneseno je i na Odboru za bezbjednost, pred šefom policije i ako nakon toga oni ne prave nikakvu istragu niti provjeravaju bilo što onda je pitanje koga i šta čekaju? Dakle, svoje sumnje je Medojević prijavio direktno šefu policije i ponudio mu i dokaze i razgovor pred javnošću, pred novinarima, pred ostalim članovim Odbora za bezbjednost. Umjesto da se podaci o svem iznesu javno, umjesto da se provjere svi navodi koje Medojević iznosi, umjesto da se pokrene bilo kakva istraga, Medojevića neko napadne, javno mu zaprijeti i nikom ništa. Medojević je napravio sve što je mogao, ali očigledno ni policija ni sudstvo ne smiju da reaguju, a ni Medojevića niko neće da optuži za klevetu. Pitanje je da li ijednom iole informisanom građaninu CG uopšte treba govoriti ovo što je Medojević izjavio, jer malo ko ne zna kako stvari u CG stoje. Kada svi pričaju o tome o čemu je Medojević javno govori, a niko ništa ne preduzima jasno je o čemu se radi. Pitanje je samo kako naći izlaz iz ovoga svega.
    Ako je ovo sve tačno, onda povlačim što sam rekao ranije.

Što se izlaska iz svega ovoga tiče - mada je to već druga tema - postoji jedan jedini način, smjena vlasti na izborima. Nema te afere koja će to promijeniti, a u toj igri već važe druga pravila i ovakve stvari neminovno postaju manje bitne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Vladajuća većina nema volju za suočavanje sa samom sobom!
    Ne treba generalizovati.Kao i u svakoj politickoj grupaciji,i tu ima pametnih,sposobnih i odgovornih ljudi.Koji su,nazhalost,sada u sjenci.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Smiju li Brana pozvat na informativni razgovor?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne treba generalizovati.Kao i u svakoj politickoj grupaciji,i tu ima pametnih,sposobnih i odgovornih ljudi.Koji su,nazhalost,sada u sjenci.
    Da, koji su u sjenci mašinerije koja evo 20 godina ima formulu i finansijska sredstva za pobjede na izborima, i koja, čini mi se, nema namjeru da išta mijenja u skorije vrijeme...Tu ih razumijem, zašto da mijenjaju kad im je ovako odlično? Stado je i dalje poslušno, mada se nađu rijetki neposlušni pojedinci koji se ućutkaju starim poznatim metodama, i svi zadovoljni.

GentleGiant Guest

Znači podržavaš Brana Mićunovića i opravdavaš napad na opozicionog poslanika Nebojšu Medojevića !
    Imam neutralan stav prema Branu, ne poznajem covjeka.
    Nebojsu Medojevica ne podrzavam, zato sto se radi o prevarantu koji manipulise dijelom naroda, lakovjernim srednje obrazovanim nezaoposlenim osobama tipa nihil. Svakako nije imao pravo da iznosi tako krupne optuzbe na racun Micunovica kada ne posjeduje validne dokaze o tome. To je cista kleveta, pred zakonom je neistina i previse je iako je od Medojevica i niko vise ne drzi do njegove price. Ipak mu nekako, zakonskim sredstvima treba stati na put.
    A galamu revoltiranog djeteta shvatati kao napad, to je ludost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Vidite i sami da diskusije nema, vec samo politikanstvo.
    Obratite paznju kako ce CG iz ovoga da izvuce samo poziciju visokog rizika na listi State Department/a, a time i da blokira sve namjere za ulazak kapitala u CG. Jedini "rezultat". I posle vam "djavo" kriv...

Hvala Lepo

p.s. Ko je sa Balkanom imao posla, tome i Bliski Istok lako padne.
    Pa oce li zbog takvih zakljucaka State Department-a biti kriv Nebojsa Medojevic koji je rekao istinu, ili vlast pod cijom je vladavinom zemlja postala uistinu kriminalna, i gdje je uistinu Micunovic, "kontraverzni biznismen" iliti kriminalac jedan od glavnih igraca, i odakle uistinu krecu i zavrsavaju i najveci putevi droge.
    Ako zbog toga krivis Medojevica... onda prijatno!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Smiju li Brana pozvat na informativni razgovor?
    Brano ti je domaca verzija Chuck Norrisa.

Brano se ne zove na informativni razgovor, on zove Veljovica kod njega na raport i informativni razgovor!
    Samo sto bi verzija sa Chuck Norrisom bila vic, a sa Branom je nazalost realnost u CG.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Mislim da će se sve završiti na nekoj uslovnoj kazni zbog remećenja javnog reda i mira i nekog pokušaja nanošenja povreda. Motiv će biti upravo onaj kojeg je izrekao sam napadač - branio je čast porodice i tako dalje. Napad, siguran sam, neće biti stavljen u kontekst kojim se dovodi u vezu Brano Mićunović i Medova priča o organizovanom kriminalu.

Obrazloženje - impulsivni mladić je odreagovao poslije konstantno izricanih uvreda na račun njegove porodice. Pošto to uključuje i njegovog starog oca (Mugi junior je pokazao kako se štiti ostareli otac), nije mogao da se suzdrži. Neka bude i godina uslovno, poslije toga se slučaj briše iz dosijea. Možda neki kurs kontrolisanja bijesa.

I sudstvo donijelo presudu, i ne zamjere se nikome bitnome.

Dobro,majka mu stara,umjesto sto mlatite 10 strana oko ovoga,oce li neko rec sta konkretno treba uradit?Kako treba kaznit ovoga momka?Ocemo li ga medju 4 konja da ga rascerecimo jer je nekom samar opalio?Za to je,koliko ja znam,predvidjena novcana kazna,osim ako necemo zbog Meda nove zakone donosit.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ako je ovo sve tačno, onda povlačim što sam rekao ranije.

Što se izlaska iz svega ovoga tiče - mada je to već druga tema - postoji jedan jedini način, smjena vlasti na izborima.
    Tačnije - još veće potkupljivanje i laganje glasača, za ovo drugo imamo još partija u CG ali za ovo prvo ne, a niko više od stranih država nije toliko lud da sipa novac u rupu bez dna(kao u slučaju Srbije 2000. kada se ništa suštinski nije promijenilo).
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Ne razumijem u čemu je problem. Je li moja procjena toliko nerealna?

Osim toga, ako se potučeš na ulicu sa nekim momkom ili ako se potučeš sa bratanićem Brana Mićunovića, je li to ista stvar? I jedan i drugi su momak.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Dobro,majka mu stara,umjesto sto mlatite 10 strana oko ovoga,oce li neko rec sta konkretno treba uradit?Kako treba kaznit ovoga momka?Ocemo li ga medju 4 konja da ga rascerecimo jer je nekom samar opalio?Za to je,koliko ja znam,predvidjena novcana kazna,osim ako necemo zbog Meda nove zakone donosit.
    pa obzirom da je selonačelnik kažnjen sa 400 eura za ovoga bi bila primjerena kazna od 100-150 po istim aršinima što je naravno smiješno ali eto
    She is only here to annoy herself!

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

http://www.rtvin.com/index.php?optio...ideo&Itemid=11

Nesto mi nije jasno, pa mi objasnite logiku vi, "branitelji casti bratstva/porodice" - na koji nacin je to Nebojsa Medojevic napao, ruzio, klevetao, ne-znam-ni-sam-sta, porodicu Micunovic?
    I kakav je to psihicki sklop, koji jednog gradjanina Crne Gore dovodi pred kamere, da javno proziva nekog politicara, da mu literary "dodje i objasni, ako ima mooda", zato sto iznosi neke tvrdnje o njegovom bratu (koje opet, nije da se nijesu cule jednom, nego xyz puta u zadnjih 15ak godina, u razlicitoj formi i oblandi)? I kakva je kolektivna svijest gradjanina, koji u svemu tome vidi - napad na postenje jedne porodice...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    http://www.rtvin.com/index.php?optio...ideo&Itemid=11

Nesto mi nije jasno, pa mi objasnite logiku vi, "branitelji casti bratstva/porodice" - na koji nacin je to Nebojsa Medojevic napao, ruzio, klevetao, ne-znam-ni-sam-sta, porodicu Micunovic?
    I kakav je to psihicki sklop, koji jednog gradjanina Crne Gore dovodi pred kamere, da javno proziva nekog politicara, da mu literary "dodje i objasni, ako ima mooda", zato sto iznosi neke tvrdnje o njegovom bratu (koje opet, nije da se nijesu cule jednom, nego xyz puta u zadnjih 15ak godina, u razlicitoj formi i oblandi)? I kakva je kolektivna svijest gradjanina, koji u svemu tome vidi - napad na postenje jedne porodice...
    Ma vidiš li što ga je našlo od telefona, ne mogu da vjeruju ljudi da se to priča.
    I zbilja kako bi okarakterisali brka da mu brat nije B.M?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vrlo opasne stvari se dešavaju. Što bi Hemihvej rekao- ne pitaj za kim zvona zvone, ona zvone za tobom!

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Prekide brko svojom pojavom diskusiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa obzirom da je selonačelnik kažnjen sa 400 eura za ovoga bi bila primjerena kazna od 100-150 po istim aršinima što je naravno smiješno ali eto

Vjerovatno ce i bit nesto slicno.Ti mi reci sta bi po tebi trebalo da mu urade?
    Mugosa je kaznjen po zakonu,jedina je razlika sto bi u nekoj drugoj zemlji nakon toga izgubio podrsku gradjana,pa bi izgubio izbore,ako bi uopste dosao do njih,jer bi ga stranka izbacila.Kod nas nije tako,ali to ne znaci da treba lincovat ljude za stvari kao sto su samar,uvreda i slicno.Barem sudstvo to ne moze da radi.Medo bi trebao da uzme zastitu policije,pa ako se nesto desi,onda ima svako pravo da prica.Ovako je dostupan svakoj budali.Zamisli da Milo ide bez obezbjedjenja,ja mislim da bi ga neko ubio.
    Neozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Na stranu Medojević, nemam neko mišljenje o njemu kao političaru, ali čitati ove komentare koji staju u zaštitu jednog Mićunovića i koji opravdavaju i pozivaju na nasilje je porazno. Pravi pokazatelj stanja našeg društva. Par okorelih kriminalaca na vrhu i čitava armija wannabee poltrončića. Zastiđe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    na koji nacin je to Nebojsa Medojevic napao, ruzio, klevetao, ne-znam-ni-sam-sta, porodicu Micunovic?

A da ga sacekas ispred Maxima da ga pitas ?

Quote Originally Posted by Budvanin_BD View Post
    ... medo je covjek kojem i ne treba obezbedjenje nego se kroz pg seta sa zenom i djecom ... !
    Pa sto ga voda onda za sobom ?

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Nemoj da pricas gluposti i siris neistine kad pojma nemas o tom slucaju.

Jos jedan niksicki pametnjakovic ... sta vas je poslije ove kise ....

Hoćeš da kažeš da Brano Mićunović nije narko-boss, mafijaš...
    Mislim da tim stavom vrijeđaš sve slobodne i poštene ljude u Crnoj Gori!
    Da li je ,možda, i Mugoša pošten i častan građanin?

Covjeka ne poznajem , a koliko vidim ti ga poznajes ... i lik a i djelo, pa bude jedan od tih cestitih gradjana pa iznesi to u javnost ... evo ja cu ti prvi povjerovati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Imam neutralan stav prema Branu, ne poznajem covjeka.
    Nebojsu Medojevica ne podrzavam, zato sto se radi o prevarantu koji manipulise dijelom naroda, lakovjernim srednje obrazovanim nezaoposlenim osobama tipa nihil. Svakako nije imao pravo da iznosi tako krupne optuzbe na racun Micunovica kada ne posjeduje validne dokaze o tome. To je cista kleveta, pred zakonom je neistina i previse je iako je od Medojevica i niko vise ne drzi do njegove price. Ipak mu nekako, zakonskim sredstvima treba stati na put.
    A galamu revoltiranog djeteta shvatati kao napad, to je ludost.
    Gdje si živio zadnjih 20 godina pa da možeš reći da imaš neutralan stav o Branu Mićunoviću!
    Zar moraš da poznaješ čovjeka da bi o njemu imao stav!
    Evo ja nijesam poznavao Slobodana Miloševića , pa kažem da je on najveći krvnik i zlotvor koji može biti.
    Evo ja nijesam poznavao ni Ratka Mladića pa kažem da je to najodgovorniji čovjek za genocid u srebrnici.
    Evo ja nijesam nikada upoznao Radovana Karadžića a kažem da je on projektant genocida u Srebrnici.
    Evo ja nijesam upoznao Aca,Brka,Mila,Brana a kažem da su ti ljudi umiješani u mnoge kriminalno, mafijaške radnje u CG
    Evo ja nijesam upoznao Adolfa Hitlera ali znam da je on zločinac
    Evo ja nijesam upoznao Staljina ali zna da je i on zločinac i zlikovac
    Evo ja nijesam upoznao Miru Stupicu ali znam da je to veličanstvena glumica koja je svojom ulogom ,,princeze Ksenije od Crne Gore" opčinila sve nas u Crnoj Gori.
    Evo ja nijesam upoznao Dragana Nikolića i Milenu Dravić ali znam da sam ponosan i srećan što imamo isto državljanstvo...
    Libertas

Page 10 of 19 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)