Page 6 of 19 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 126 to 150 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Porazavajuce za Meda, konacno mu se ispunila zelja da bude "bitan", ali s'obzirom da se "vaspitani" napadac predstavio, gubi smisao napad na njega....naime, nema politicku tezinu kakvu bi Medo zelio da ima ... zamislite samo Medov scenario da je napadac bio maskiran, i da je pobjegao .... od srece bi skakao

Ovako , ostala mu je utjeha da je bilo "S'LEDJA"

P.S. sreca sto je izuzetno smiren , i kako rece, adrenalin ga "spusta" , inace .... tesko Micunovicu !
    Jbt pa nije ovo tuča dva klinca oko klikera?!

Pa poražavajuće je u tome što ovaj ima dovoljno drskosti jer zna da mu se može da klepi koga hoće i kad god hoće , i da mu se sigurni neće ništa desiti od strane zakona i države!

Jel sad kontaš?! , aj probaj života ti malo da promisliš i vidiš kad se ovako šta dešava šta će biti sa običnim ljudima ako ikad za išta dignu glas ili kažu po prvi put u životu za očiglednog kriminalca da je kriminalac!

Ovo je poruka ne samo Medojeviću , već svima ostalim ako se usude da kažu istinu i prozovu kriminalce!

Ali dok je takvih kao ti i dobrog dela CG?! , neće im ništa faliti jer narod je tradicionalno podanički i ne vidi ništa van svog ovna predvodnika stada!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Samo se nemoj toliko naśekirati pa da odes da mu samar opalis i pokazes sto je hrabrost

Nece , ne brini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vrbas-niksic View Post
    Jbt pa nije ovo tuča dva klinca oko klikera?!

Pa poražavajuće je u tome što ovaj ima dovoljno drskosti jer zna da mu se može da klepi koga hoće i kad god hoće , i da mu se sigurni neće ništa desiti od strane zakona i države!
    Koliko sam razumio Nenad Micunovic je u pritvoru. Pogresno sam razumio?

Inace je jako iznenadjujuca cinjenica da neko, u Crnoj Gori, prijeti nekome ko mu proziva porodicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Ovo sto se desilo je uzasno.
    Nece se moc zivjet od Nebojse.
    Vjerujem opozicija je prilicno zadovoljna razvojem dogadjaja.
    ovo je samo + pzp-u, skupljaju jeftine politicke poene...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

@Tattoo, drzi ga dzumbus ce napraviti
    PS.
    Epilog svega je bio da je zadihani Medo rekao "ljudi ako je krv zuta ja sam vas u komate." Tacno se ne zna ko je visa avetinja napadac ili napadnuti

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

I ja mislim da je djelao na svoju ruku. Nije Brano tamo đe je zato što je skakao na svakog ko mu zlo misli. Pogotovo otkad je glavni postao. Da mu kojim slučajem ugrožavaju posao, siguran sam da bi reagovao.

Isto tako sam siguran da najgore u ovom događaju nije to što se neće moć od Meda živjet. Hm, zanimljiva konstrukcija - može i ne može da se živi od nekog.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Jos gore od ovog slucaja su komentari na to.

Maja, minjo i ostali slicni... recite mi barem da imate neke materijalne kosristi od ovakvog pisanja pa da pokusam da vas shvatim. Je li vam otac radi u kakvo ministarstvo, je li vam majka strajkuje u Duvanski pa ocekujete napismenu garanciju Mila ili Miska Vukovica, jeste li narkomani pa se bojite da nestane ili poskupi djavolji prah... koja vam je muka?
    Respect!

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    a sta je on ocekivao, da mlati tuda i izvaljuje milion lazi a da prodje ka da nista nije bilo...

eno prva potvrda juce za ministra simovica kad je coeka ni kriva ni duzna povezivao sa saricem i tim da je bio na otvaranju njegovog kluba u pljevljima...
    A sto ti ne izbijes Mila na ulicu kad ga vidis, eto 20 godina prica bice bolje pa nista?

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Prezirem svaki naZijonalizam,
    ali ovaj nash CRNOGORSKO-MAFIJASHKI je odvratniji, primitivniji i nesojskiji od svih mene poznatih,
    taj vash patriJotizam,
    dhje vam je napad na POSLANIKA CRNOGORSKE SKUPSHTINE "PRIVATNI OBRACHUN", prebijanje novinara, advokata, ubistvo urednika DANA, legalna radnja pored 5700 policajaca i shefa policije, koji je po sluzbenoj duznosti duzan da shtiti ne samo poslanike, nego i sve GRADJANE,
    a kako nas shtite, to svaka budala moze da zakljuchi koja ima pamcenje duze od kokoshke, u proteklih dvije decenije.

Mene je STID, od VASHIH STAVOVA.

Kad su STRANCI ISLAMSKOG PORIJEKLA napali poslanicu PIJU KERSGĹRD, cijela danska i stranci su bili ZGROZENI,
    tim PRIMITIVIZMOM,
    mi odobravamo nasilje i u familiji,
    a ovo ulichno je svakodnevnica.

Teshko DRZAVI dhje fizichki vaspitavaju POSLANIKE.
    Potpis.

Zalosni su mi komentari pojdinih ovdje. Pomalo mi se i gade. I mi ocekujemo bolje za ovu zemlju a 90% kmentatora odje bi pravdu sakama na ulice?

Medojevic mi je mrzan kao politicar, cesto skriveni igrac vlasti, ali osudjujem ovaj napad.
    Alo ljudi zamislite u kakvu zemlju ziimo, pomenes nedodirljive i cekaju te pred ulazom zgrade i odje se opravdava takva rekacija.
    Nece se odje zadugo mrdat dalje od devedesetih.
    Bas su me razocarale reakcije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koja je kazna predvidjena za ovo sto je uradio Micunovic?
    Znaci,sta treba da mu urade za pokusaj samaranja,ako sam dobro shvatio,a u najgorem slucaju za udarac?Ocemo li ga odma na gubiliste povest?
    Bez zelje da nekoga branim ili napadam-ako u CG nekome pocnes pricat o porodici ovo sto Medo prica mozes da ocekujes da ce ti se desit i mnogo gore stvari od ovoga sto se Medu desilo.Ne kazem da je ispravno,ali je tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... narod je tradicionalno podanički i ne vidi ništa van svog ovna predvodnika stada!

Sreca pa i tebe kao i Meda adrenalin "spushta"

Ovan ,predvodnik stada, koliko mi se cini predvodi ovce ,jel'?

Ako je to trebala da bude uvreda , onda cu ja tebi da kazem da si klempav

Sta je ovo sto se na forumu ne moze progovorit od tzv niksicana , cak i iz dijaspore

$edi gore dje si navikao i dje ti je fino ...ne $ekiajte se za nas nista vise no sto mi brinemo za vas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post

A sto ti ne izbijes Mila na ulicu kad ga vidis, eto 20 godina prica bice bolje pa nista?

Ja mislim da bi se i njemu nesto slicno desilo kad bi bez zastite sam izasao na ulicu,ali taj film necemo gledat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i drugi dio konferencije
    odma su obavijestili ambasade njemacke, velike britanije i amerike...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Odslusala sam izjavu g. Medojevica, i sticem utisak da on predvidja, a dijelom i poziva na neke nemire u CG, kao sto savjetuje i da se klonimo brastva Micunovica.

Ovo znaci da mi koji smo u inostranstvu treba da ostanemo gdje smo i da sacekamo razrachunavanje koje je najavio g. Medojevic u ime PZP.
    Ja sam mislila da je to vrijeme iza Balkana, ali kako je i Sarajevo imalo jednu svadbu, tako i CG ima g. Medojevica.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Koja je kazna predvidjena za ovo sto je uradio Micunovic?
    Znaci,sta treba da mu urade za pokusaj samaranja,ako sam dobro shvatio,a u najgorem slucaju za udarac?Ocemo li ga odma na gubiliste povest?
    Bez zelje da nekoga branim ili napadam-ako u CG nekome pocnes pricat o porodici ovo sto Medo prica mozes da ocekujes da ce ti se desit i mnogo gore stvari od ovoga sto se Medu desilo.Ne kazem da je ispravno,ali je tako.

A okle udarac .... izmislio Medo .... dize sebi cijenu ....nema svjedoka, naravno. :monkey:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Koliko sam razumio Nenad Micunovic je u pritvoru. Pogresno sam razumio?

Inace je jako iznenadjujuca cinjenica da neko, u Crnoj Gori, prijeti nekome ko mu proziva porodicu.
    Ježuš Marija što bi rekli Rvati?!

Pa jel postoji zakon ili je plemenska toljaga glavna pravna alatka Crnogoraca u hebenom 21.veku?!

Ima Brano i vamilja mu zakon i sudove pa nek' tuže Meodjevića za klevetu,uvredu,duševnu bol,.....i ja verujem da će ga osuditi!

Kad se tako brane tradicionalna i običajna merila?! , tu državi nema mesta niti može biti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zalosni su mi komentari pojdinih ovdje. Pomalo mi se i gade. I mi ocekujemo bolje za ovu zemlju a 90% kmentatora odje bi pravdu sakama na ulice?

Medojevic mi je mrzan kao politicar, cesto skriveni igrac vlasti, ali osudjujem ovaj napad.
    Alo ljudi zamislite u kakvu zemlju ziimo, pomenes nedodirljive i cekaju te pred ulazom zgrade i odje se opravdava takva rekacija.
    Ja cu ti odma rec da nisam uopste srecan sto se ovo desilo iako bih ga i sam vrlo rado udario pesnicom.

Ali NHM je ukazao na jednu stvar vrlo znacajnu za tumacenje ovog slucaja, a to je da ako je Brano stvarno toliko mocan koliko pojedini pricaju, tome izmedju ostalog moze da zahvali svom neeksponiranju.

Brano Micunovic, bio on sto se za njega prica ili ne, ni na koji nacin nije ugrozen od strane Medojevica, tako da on ovim napadom moze samo da izgubi, ne da dobije.

Mislim da ce Nenad dobit vise mepre od Brana no od bilo koga drugog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima Brano i vamilja mu zakon i sudove pa nek' tuže Meodjevića za klevetu,uvredu,duševnu bol,.....i ja verujem da će ga osuditi!
    e pa to je problem, nemogu ga tuzit za klevetu jer ima poslanicki imunitet i onda moze da prica sta oce...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Odslusala sam izjavu g. Medojevica, i sticem utisak da on predvidja, a dijelom i poziva na neke nemire u CG, kao sto savjetuje i da se klonimo brastva Micunovica.

Ovo znaci da mi koji smo u inostranstvu treba da ostanemo gdje smo i da sacekamo razrachunavanje koje je najavio g. Medojevic u ime PZP.
    Ja sam mislila da je to vrijeme iza Balkana, ali kako je i Sarajevo imalo jednu svadbu, tako i CG ima g. Medojevica.

Hvala Lepo
    Koje licemerje i prebacivanje lopte na druge!!

Strašno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ježuš Marija što bi rekli Rvati?!

Pa jel postoji zakon ili je plemenska toljaga glavna pravna alatka Crnogoraca u hebenom 21.veku?!

Kad se tako brane tradicionalna i običajna merila?! , tu državi nema mesta niti može biti!
    Isuse, isto bi rekli Hrvati.

Sto ti nije jasno? Da rekapituliramo...

Ovakve reakcije nisu neuobicajene.
    Jesu nezakonite.
    Nenad jeste pritvoren.

Sve je u skladu sa zakonom i naravno agendom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Greena ...druze....zivimo tu dje zivimo ... za mene u najljepsoj zemlji na svijet' (i u Beograd)

Reci mi da li ti osjecas da ti je bezbjednost ugrozena? Da li ti neko prijeti ?
    Prati ?

Meni ne ... idem potpuno slobodno , i sto je najvaznije - ne poznajem nikoga kome je do te mjere ugrozena bezbjednost da mora da trazi azil od neke druge zemlje.
    Ne druzim se sa takvima.

A da ih ima - ima ih .... pa ne moze se igrati sa vatrom a da se ne opece , zar ne ?

Nego ... da nije Medo sta pisao za "Nacional" ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da zaključimo temu. Medojević je trebao biti ubijen u studiju RTCG u živom televizijskom prenosu, najbolje u toku drugog dnevnika pred bar 40 vjerodostojnih svjedoka, od strane čovjeka koji bi prije povlačenjaokidača pokazao svoju ličnu kartu svjedocima i dao izjavu državnoj tužiteljki da će pucati jer je on povezan za organitzovanim kriminalom, i uz to priložiti brdo dokaza, da bismo to osudili.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi jasno samo što fino ne presaviju tabak fino pa tuže Medojevića i ministar Simović i Milo i Mugi i Mićunović i svi ostali o kojima je Medojević lagao. Ako već imaju dokaze da je ovaj lagao, što ne naplate "duševnu bol" kad su tako duševni?
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da li je licemjerno svako vidjenje koje nije kao vase?
    Ako bi pisali o osjecanjima i gadjenju prema bilo chijem suprotnom mishljenju, kao sto se ne libe pojedini forumasi ovdje da vrijedjaju sve sto ne idu njihovom linijom jednoumlja, vidjelo bi se sta je licemjerje.

Ja sam gradjanin drzave gdje se tako nesto naziva nekorektnim ophodjenjem.

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    e pa to je problem, nemogu ga tuzit za klevetu jer ima poslanicki imunitet i onda moze da prica sta oce...

Moze , moze .... ali nece vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Da zaključimo temu. Medojević je trebao biti ubijen u studiju RTCG u živom televizijskom prenosu, najbolje u toku drugog dnevnika pred bar 40 vjerodostojnih svjedoka, od strane čovjeka koji bi prije povlačenjaokidača pokazao svoju ličnu kartu svjedocima i dao izjavu državnoj tužiteljki da će pucati jer je on povezan za organitzovanim kriminalom, i uz to priložiti brdo dokaza, da bismo to osudili.
    ti ne shvatas, svi odje osudjujemo napad, siguran sam...
    ali i trazimo razloge zbog kojih je i do toga doslo...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Da li je licemjerno svako vidjenje koje nije kao vase?
    Ako bi pisali o osjecanjima i gadjenju prema bilo chijem suprotnom mishljenju, kao sto se ne libe pojedini forumasi ovdje da vrijedjaju sve sto ne idu njihovom linijom jednoumlja, vidjelo bi se sta je licemjerje.

Ja sam gradjanin drzave gdje se tako nesto naziva nekorektnim ophodjenjem.

Hvala lepo
    A jel u toj državi članovi porodice oklevetanog napadaju političare i prijete da će mu otkinuti glavu? ... Inače, iz ovoga što pišeš može se zaključiti da si izabrala partiju.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Page 6 of 19 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)