Deportivo la korunja 1
Barselona 1
Inter 1
Mančester 2
Čelzi 2
Arsenal 1
Bajern 2
kvota oko 12,5
palermo 1 je fix kola u seriji A,igraju dobro kuci i uglavnom sto osvoje kuci to im je to.Prosle nedelje palermo je izgubio mnogo ubjedljivije nego sto su zasluzili i zato ce sigurno pokucat da kuci stignu do jos jedne pobjede.Lacio je prosle nedelje u parmi prekinuo dugi niz bez pobjede.Dobio je parmu reklo bi se uz dosta srece i mislim da nema velike sanse protiv palerma koji ce uz to i biti kompletan.
sto se tice meca kaljari-parma,tu je sve moguce,jedan gol moze rijesiti sve.Parma ce igrati bez suspendovanog jimeneza,zbog povrede nece igrati dzemaili i paloschi.
kaljari ce poput lacia cekat svoje sanse iz kontranapada,parma nema napadaca a ni kreativnost.nebi me zacudilo i da ne daju go na ovoj utakmici .S toga 0-2.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Deportivo la korunja 1
Barselona 1
Inter 1
Mančester 2
Čelzi 2
Arsenal 1
Bajern 2
kvota oko 12,5
Norich 1
Newcastle 1
Barsa 1
Deportivo 1
Borusija 1
Raise my hammer,take my aim
ako jos nisi uplatio:
celzi igra bez oba kola,beletija,bosingve,aleksa,esijena,lamparda i anelke.Kvota 1.35 sigurno nije vrijedna rizika.
Arsenal bez galasa,arsavina,van persia i eduarda.1.30 mislim da takodje nije vrijedno rizika.
Bajern bez van bujtena riberija,mada imaju dovoljno drugih opcija u napadu
dobitni za danas(nadam se)
noric gg
barsa 1
reding 3+
la korunja 1
guimaraes 1
kvota je oko 10
navijach sam arsenala i mogu ti rec da imaju takav igrachki kadar da mogu da pokriju svaku poziciju sa kvalitetnim igrachima....
umjesto gallasa u odbrani campbell, bendtner ce biti sam u napadu, a malo iza njega rosicki i nasri, kao protiv porta...1 ko vrata
portsmouth - stoke
ovaj portsmut nije tako losh ko shto tabela pokazuje, igraju kuci i vishe nego solidno, a stouk je ochajan u gostima.....1
west hem - hull
koga ako ne truli hull? 1
Nema srece od ovoga sa kvotom 11 sve mi se cini....pi
alo claun,vidji toga isforsiraj malo.da mu ne dođem dolje...
Ako ti javi iza 12h šibni mi sms...e putujem
Last edited by rain_wind_storm; 20-02-10 at 10:22.
za anelku su 50-50 sanse da ce igrat,a ne igra ni deco,sad si me podsjetio
a celzi nije nimalo siguran u goste(hal i everton zadnji primjeri),sto se mene tice to treba zaobic u sirokom luku
a sto se tice arsenala ja ne vidim igraca koji ce zamijenit arsavina kvalitetno,a ni van persia bogami,danac je jos zelen.Ali sad vidjeh da sanderlendu nema 6 igraca,najvise veznih,medju njima i cattermola i reida,koji su im poslije benta najvazniji igraci tako da je tu ipak 1 prilicno sigurno
A mislim da je vakat da Čelzi dobije nekoga više...jel 2 kola bez pobjede??
dobili su kardif u fa kupu,prije toga poraz od evertona i razbijanje arsenala.Uz to igraju u milanu za koji dan,u mislima ce im bit inter...mislim da je tu realna kvota 1.5-1.6,nikako ne vrijedi rizikovat za 1.35
A ima li povrjeđenih/suspendovanih u La Korunji/Xerezu?
ima li te dojave sa kvotom 11
Nema rekao sam vec gore znate li citat![]()
Reko si sve mi se čini . Znači da još ima nade![]()
mozda ovo prodje: reding3+(obje ekipe igraju napadacki fudbal a i medjusobni dueli su im sa 3 ili vise golova),barsa 1(mora dobit ali to je laganica),noric gg(jedina dva meca koja su igrali su 2-2,oba tima daju ali i primaju golove),la korunja 1(da konacno izadje iz mini krize a i vracaju se neki vazni igraci),guimaraes 1(nadjoh na net nedje kao 1 100% pa rekoh da probam),imas li ti koji fix?
Ancona i Kavala se danas takodje pominju kao sigurni.
Deportivo 1 (1.50). Xerez? Budimo ozbiljni
Dortmund H1 (oko 2, nisam siguran), Hanover je tako los da bi trebao direktno u trecu, ne u drugu...
Trabzon H1 (takodje oko 2 kvota). Trabzon igra sve bolje i bolje, oni i Bursa su timovi koji su me rijetko kad izdali
Newells Old Bols 1 (oko 1.7). Tim koji je razvalio Boku 4-2 igra protiv ekipe koja je izgubila sve tri utakmice ovog dijela sezone...
Kvota bi trebala bit nesto preko 10, pa probajte s 5, 10. Izgleda kao fina para![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Info i za one koji vole odigrat ove engleze u 15 do 2
Tim Cahil i Felaini su povrijedjeni, svako ko prati Everton zna koliko su bitni njih dvojica.
Mancester, sto da se kaze, gledali smo utakmicu s Milanom
1.80 nije za izbjegavat...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks