vidjite hofenhajma....lopovi jedni njemacki
1:1......
Who let the dogs out
vidjite hofenhajma....lopovi jedni njemacki
brzo li ovaj genk rastelova ovaj lokeren
Who let the dogs out
pazite sad kad povede roda.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ma vidio sam da je neko ne znam, jeli claun ili rain stavili da je zestoko skocila kvota na hofenhajma.. pa sam izlupa dvoznak na borusiju T22+,2..ali tu cekam jos rodu na 4+, i bresu 2-3..umanjuje mi dobitak, ovako sam imao oba pogodjena, a sada mi se racuna samo kvota 3,1/2 nesto oko 1,6 za pogodjeno da borusija daje 2 gola..da je ostalo 1:2 imao bih (4,10+3,1)/2=3,6 kvotu na borusiju..zbog to ga su lopovi::mad:
evo roda....
Jos su penal promasili u 83....izgleda ipak namjestaljka!!!
Ma koga boli *****, bravo rodaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!![]()
e fino...nema sta..dobro je bilo veceras.. a sada da na miru gledamo ovoga reala sto ce napraviti...
i da ih jos malo olaksamo...
Ja Rodu uhvatih za 10e tip1, i za 2e tip 2/1!!! Mašala
Fala vi momci volim i ja vas![]()
svaka chast !
ja sam imao strashan maler
pishem drugu u kladu sms - stavim , roda 1 , bury 2 (umjesto1 ne znam koji mi qratz bi) i josh neke laganini parove za sjutra.. i tako![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
A ljudi sutra ocekujem ujutro ako sve bude ok kvota 11 od onog sto ima dojave iz holandije njegove su bile az i psvstavicu ako dobijem to....
ela ela
Kakve sam ja umobolne tikete sastavio nocas..Muka me da postujem to.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nisam te dobro svatio, oce li to kvota 11 biti sve iz holandije dojave ili kako?
nije valjda da namjestaju jednu ligu ka iz sale
uglavnom cekamo 11 kvotu![]()
aj zivio pa se cujemo... odo'
EO skoro 2 ure sa srecom![]()
Pi kako ne opicih ovu rodu 2/1 jebao me onaj pihA bila namjestena sad vidim neko prodavao cak i prelaz
aln01 nije dao jedan dobar fiks da valjda 2-3 godine... cc
nzm brate cim prodje 2 nemam vise sna, a sinoc sam zaspa u 5 a probudio se u 8 zbog faxa
sjutra tipujem na guimaraes 100% sjutra cu nac jos koji fiks
sto mislite za palermo i kaljari?
edit. i ja zaboravih da probam 2-1 bruka![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks