View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 104 of 201 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154 ... LastLast
Results 2,576 to 2,600 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Izgleda da ce Ture na kraju sezone napustiti NoU Kamp i preci ili u Siti koji barsi nudi 27 miliona eura ili ce uci u "operaciju fabregas". smrc, smrc... nikad ga ne bih prodao jer mislim da je medju 3 najbolja vezna defanzivca na planeti.
    Nema sta tu da se misli, on sigurno JESTE jedan od najbolja 3 def. vezna igraca na planeti.Po meni, mozda je i broj jedan na toj poziciji.Bila bi cista ludost prodati ga, taj cova je TENK na sredini terena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba mislit na buducnost, cavi jos 2-3 godine i nece biti taj koji uigrava cijelu ekipu... a mislim da je fabregas idealna zamjena za njega... do tad ce iskombinovat nesto... a defanzivce poput gore navedenog uvjek mogu krpit nekim igracem slicnih karakteristika...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako,tako..Ko Real Madrid kad proda' Makelelea...poslije toga su se ugasili.
    Da im nema Turea i visokog presinga primali bi makar 20% vishe golova.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nije to problem u Realu... evo ga sad Lassana Diarra, koji je poslije Turea možda i najbolji na toj poziciji.. pa opet ne štima nešto... Mada stvarno, odbrana prima manje golova nego zadnjih 5 sezona - to je fakat. Stvarno ne znam u čemu je problem, pa nas onaj Lion zaustavi onako

Treba tu jedan Kapelo s prutićem... pa bi viđeli :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A da Pelegrini, Vlado...Dali su 250 miliona, a nijesu odvojili makar 10 za trenera.Bice to dobro.Kaka' toplo-hladno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    A da Pelegrini, Vlado...Dali su 250 miliona, a nijesu odvojili makar 10 za trenera.Bice to dobro.Kaka' toplo-hladno.
    Zna se kako se gradi tim.

1.Najprije se angazuju sposobni i strucni ljudi u upravi,

2.Zatim se dovede dobar (odgovarajuci) strucnjak/strateg/trener,

3.A tek POTOM se kupuju/angazuju igraci koji se uklapaju u koncept i planove TRENERA.

Perez sve to radi naopako.I covjek JOS nije ukapirao da velikim imenima treba veliki AUTORITET.Lik je maksimalno, ali maksimalno glup za fudbal...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Da se ja kojim slučajem nešto pitam, Real Madrid bi izgledao ovako

Kasiljas (kao golman)
    Ramos i Pepe (centralni bekovi), Arbeloa desno - prodao bih Albiola i Marsela, a onda skupio pare i doveo Evru... Mančester bi ga vjerovatno prodao, pošto redovno trgujemo kod njih

Igrao bih sa jednim zadnjim veznim (to bi bio Dijara), jednim centralnim napad-odbrana fudbalerom, tu bi trebao neko izdržljiv... možda bi Alonso mogao da odgovori tom zadatku.

Nikad ne bih prodao Robena, igrao bi mi standardno na desnom krilu RWF, Ronaldo na lijevom kao SS, Kaka u sredini AMF i u špicu napada samo Iguain ili Benzema (rotirao bi ih prema potrebi)

Trener bi mi bio vjerovatno Benitez ili Del Boske

Ali to sam samo ja
    Last edited by Vlado; 19-02-10 at 14:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je taj marselo bolji igrac od evre samo sto mi je onako mrzan kao pojava...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kolega View Post
    meni je taj marselo bolji igrac od evre samo sto mi je onako mrzan kao pojava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan za folder. Marcelo bolji od Evre...Priceless.

Kako je Real ocajan u pokusaju da dovede Murinja. Sve vrste trikova koriste, ali im daje .!. konstantno. Do 2012 sigurno nidje ne ide. Posle toga, srecan mu put, pravo u Real ili Barselonu.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kako je Real ocajan u pokusaju da dovede Murinja. Sve vrste trikova koriste, ali im daje .!. konstantno. Do 2012 sigurno nidje ne ide. Posle toga, srecan mu put, pravo u Real ili Barselonu.
    Evo demanti.Od strane Reala:

http://www.goal.com/en/news/12/spain...ty-of-move-for

I samog Murinja:

http://www.goal.com/en/news/10/italy...-for-dishonest

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ne to, nego ovo:

Meni je taj Marselo jedan od losijih fudbalera u Realu.Potpuno neozbiljan lik.A uz to je Drente klasa za njega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Ovo su demanti od NAVIJACA, ne od kluba.

Isto tako, prije nego sto je potpisao za Inter, Murinju je ponudjen posao u Barseloni, prije dovodjenja Gvardiole. Nije htio da potpise ugovor u kome je bila stavka da se mora sa postovanjem obracati medijima i drugim trenerima i do saradnje SAMO IZ TOG RAZLOGA NIJE DOSLO.

Kakav car.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Marselo - Evra meni se čini da evra više nije dobar ka prošlih godina. Možda zbog nekog zasićenja, ko zna. Ja ne vidim da on radi išta strašno za mančester. Pogotovo što su nazad počeli da ga probijau, jer iako mu je brzina tu, njegov kvalitet igre je dosta slab. A marselo je sasvim solidan za špansku ligu (đe se od desnog/lijevog beka očekuju driblinzi, pasovi...). Defanzivno jeste slab, ali je slab i Dani Alveš pa... razlika je u tome što bi marselo propao u englesku, a evra bi moga u španiju da igra, ili je bar mogao.

Murinjo - Barsa kako Case reče, to je jedini razlog što on nije za Barsu potpisao. Čekao je čekao i čekao i kad su mu ponudili "kodex ponašanja" prema medijima kao i to da će ponekad morat da sasluša Ćikija, pre$ednika ili Krojfa (oko, recimo, startnih 11) murinjo je to odbio.

Real - Murinjo Murinja ne voli NIKO, ali ga poštuje SVAKO. Barsini navijači su mu zviždali, gađali ga, sprdali mu se da je običan prevodioc, rugali mu se svakako... Ali su velika većina upravo njega htjeli za trenera. Realovci ga ne vole, ali se kladim da bi ga većina navijača (bilo kojeg kluba) htjela za trenera.

Perez je budala, ali on ne igra fudbal. Tako da oni koji istrče za real, mogu da nadoknade njegove greške. Ja mu najviše zamjeram što ne voli defanzivce, no sam daje pare za napad. To je nekako bzvz. Kako se ne sažali sa kasiljasa koji se ponekad nalazi ka na strijelište. Što ne pita on kasiljasa koga bi trebalo dovest. Iker sigurno ne bi tražio fabregasa, riberija ili agera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue::lolblue: kakvih sampiona ima odje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evra je neuporedivo bolji od Marcela. Valjda je toliko jasno.

Da sam ja trener, i da mi neko kaze da ce mi oni birat startnih 11, ne bih uzimao posao. Sto onda ja radim tu?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Stvarno ne znam kakav je to ugovor koji ograničava autoritet trenera nad svojom ekipom, ako je tačna ta priča uopšte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo su demanti od NAVIJACA, ne od kluba.
    Previd, sorry :oops:

Isto tako, prije nego sto je potpisao za Inter, Murinju je ponudjen posao u Barseloni, prije dovodjenja Gvardiole. Nije htio da potpise ugovor u kome je bila stavka da se mora sa postovanjem obracati medijima i drugim trenerima i do saradnje SAMO IZ TOG RAZLOGA NIJE DOSLO.

Kakav car.
    Samo cu reci da ga sad zbog ovog DUPLO vise volim

BRAT!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Murinjo - Barsa kako Case reče, to je jedini razlog što on nije za Barsu potpisao. Čekao je čekao i čekao i kad su mu ponudili "kodex ponašanja" prema medijima kao i to da će ponekad morat da sasluša Ćikija, pre$ednika ili Krojfa (oko, recimo, startnih 11) murinjo je to odbio.
    Pa najbolje bi bilo da je pristao na to :mad: To ne bi prihvatio ni jedan trener koji ima makar i mrvicu necega sto se zove samopotvovanje i dostojanstvo.Na Murinjovom mjestu, pljunuo bih tog sto bi mi ponudio da potpisem takav sraman akt

Real - Murinjo Murinja ne voli NIKO, ali ga poštuje SVAKO. Barsini navijači su mu zviždali, gađali ga, sprdali mu se da je običan prevodioc, rugali mu se svakako... Ali su velika većina upravo njega htjeli za trenera. Realovci ga ne vole, ali se kladim da bi ga većina navijača (bilo kojeg kluba) htjela za trenera.
    Meni je Murinjo uvijek bio simpatican, a ovo "NIKO" je pregrub izraz.Mada, istina je da je mnogima antipatican

Perez je budala, ali on ne igra fudbal. Tako da oni koji istrče za real, mogu da nadoknade njegove greške. Ja mu najviše zamjeram što ne voli defanzivce, no sam daje pare za napad.
    A ja mu najvise zamjeram sto se rodio

Kako se ne sažali sa kasiljasa koji se ponekad nalazi ka na strijelište. Što ne pita on kasiljasa koga bi trebalo dovest. Iker sigurno ne bi tražio fabregasa, riberija ili agera...
    Svaka, ali SVAKA cast Odavno neko nije rekao nesto bolje po tom pitanju.100 GODINA gledam tog istog Kasiljasa kako se muci zbog nekih retarda koji stoje ispred njega, u odbrani, i kako ga resetaju i kusi i repati, i igraci i ekipe.Pocevsi od jedne MURSIJE - a zavrsivsi sa LIONOM.Od velikog F.Jera Real nema krstenog (i konstantno dobrog) centralnog beka.Treba li da napomenem da je I NJEGA upravo PEREZ otjerao :mad:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Realno gledano, navijači Real Madrida (posebno u Španiji, one masne guzice koje plaćaju VIP kartice od po milion eura, da bi sjedjeli sa strane gdje je njihov predvodnik u tom neznanju - Florentino Perez) vrlo malo znaju o fudbalu.

Naravno, ne bih sad generalizovao - ali većina ispitanika jedne ankete (koju sam davno čitao) nije umjela čak ni da nabroji prvu postavu Real Madrida. To je fakat. Ljudi u Madridu ne dolaze na stadion da bi se divili taktičkim zamislima nekog genijalnog trenera i načinu na koji on trijumfuje - dolaze da vide brdo golova, milijardu driblinga i po mogućnosti pobjedu kluba koji podržavaju (Reala) sa nekih 8:7 na kraju 90. minuta.

Znam da će me određeni ljudi napasti, ali to je fakat. Ne postoji druga teorija koja bi objasnila toliki bunt i nezadovoljstvo ''navijača'' Reala koji su tražili smjenu Fabija Kapela, koji je na velemajstorski način, u foto-finišu odnio titulu Barseloni, i vratio je u Madrid (gdje joj je i mjesto).

Zbog toga se vjerovatno sad i bune protiv Murinja. Neke stvari takvim ljudima (velikim bogatašima koji navijaju za Real Madrid upravo zbog svog tog glamura, sage i najatraktivnijih fudbalera koje konstantno dovode) nikada neće biti jasne. Zbog toga se bojim da Real nikada neće igrati taktički zamišljen i opasan fudbal, kao što ga recimo igraju Liverpul, Milan i Čelzi. Ostaće nam to pusta želja još ko zna koliko godina.

A s obzirom da se Real Madrid izdržava (između ostalog) od prodaje sezonskih karata upravo takvim ''platišama-navijačima'', potpuno je logično da moraju imati sluha za to koga oni žele da vide na terenu, a bogami i na klupi kluba koji dolaze da gledaju.

Jer bez njih ne bi mogla da se dovode sva ova pojačanja. Okle para, momci?

Realno, više se sjekiramo ja i AnotherWorld oko Reala, nego neka prasetina koja jede sendvič s kulenom i pije koka-kolu tik ispod Perezove lože. Ubijeđen sam u to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post

Samo cu reci da ga sad zbog ovog DUPLO vise volim

BRAT!
    Ista je situacija i kod mene.

@Vlado, post ti je 1/1.

Istina je da Murinja dosta ljudi ne voli, ali ne postoji niko ravnodusan na ovoj planeti. To je njegov najveci uspjeh.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ista je situacija i kod mene.
    I kod mene takodje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocekujem da nas sad UFO demantuje sa nekom "posalicom". Kakva je to bisernica od covjeka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Realno gledano, navijači Real Madrida (posebno u Španiji, one masne guzice koje plaćaju VIP kartice od po milion eura, da bi sjedjeli sa strane gdje je njihov predvodnik u tom neznanju - Florentino Perez) vrlo malo znaju o fudbalu.
    Ima tu i te kako istine, ali ja zastupam jos jednu, malo drugaciju teoriju oko reizbora F.Pereza na mjesto predsjednika kluba

Naime, mislim da glavni razlog za taj reizbor lezi u prostoj cinjenici da je Barsa prosle godine napravila najveci uspjeh u istoriji kluba, te da je taj njen dugo stvarani projekat prosle godine dozivio totalni procvat - za vrijeme dok je Kalderonov Real igrao vrlo promjenljivo, PONOVO ispao iz LS, bio UNAKAZEN u El Klasiku i slicno.Posebno treba pomenuti cinjenicu da su postojale temeljne i osnovane analize i tumacenja koja su se bavila pitanjem: Ko bi, iz (tadasnje) postave Real Madrida , uopste imao zagarantovano mjesto u tom Barsinom dream-timu?Odgovor se uglavnom svodio na jedno ime - Iker Kasiljas...

Dakle, nije tesko razumjeti kakav je "kulturoloski" sok za navijace Reala predstavljalo saznanje o tome ne samo da Barsa ima "bolje igrace u timu" vec da Real ima samo JEDNOG igraca koji bi mogao da igra u toj Barsinoj ekipi, tj. da ima zagarantovano mjesto u prvom timu.Zamislite...Klub koji je u svojoj istoriji imao neka od najvecih fudbalskih imena IKADA, u kojem su do prije samo par sezona igrali jedan Zidan, Figo, R.Karlos, Bekam i slicni - sada ima JEDNOG JEDINOG igraca koji bi mogao po kvalitetu i formi da spadne u Barsin prvi tim

I naravno, kao sto je i logicno i ocekivano - tu u cijelu pricu uskace, ko drugi do Perez.Ozbiljno uzdrmani gore navedenim faktima, navijaci Reala posezu za jedinom ponudjenom alternativom.Posezu za covjekom za kojeg ZNAJU da ce (bez obzira sto ce poooosteno zaduziti klub i opet ga omrznuti masama ljudi koji se bore protiv tog trenda trosenja NENORMALNIH suma na transfere i slicno) sigurno angazovati prave fudbalske zvijezde, dakle, ljude koji bi imali, ne samo rezervisano i obicno, vec i centalno (donekle i privilegovano) mjesto u svakom timu na svijetu.Dakle, noseni spoznajom o nacinu rada F.Pereza u proslosti i njegovim obecanjima za buducnost, a sve pod jakim utiskom Barsinog uspjeha i cinjenicom da je Real (i timski, a narocito po imenima) bio toliko iza Barse u toj godini (u svakom pogledu) - navijaci ponovo prave kobnu gresku, odlucujuci se za hodajucu pocast i grobara Real Madrida - Florentina Pereza...

Mogao bih o ovom do sjutra, jer toliko je toga tu - ali neka, vec sam dovoljno oduzio Moze da se skapira poenta, sto je dovoljno, zasad...

Realno, više se sjekiramo ja i AnotherWorld oko Reala, nego neka prasetina koja jede sendvič s kulenom i pije koka-kolu tik ispod Perezove lože. Ubijeđen sam u to.
    Neka, to ti je nista vise nego dobar dokaz tvoje ljubavi prema klubu i svemu sto on predstavlja, za fudbalsku istoriju i fudbal uopste.Dok je tako, za Real nema zime Inace, ako Real (tj. Perez) nastavi ovako i ovim putem, samo je pitanje vremena kada ce se i navijaci apsolutno osvijestiti a Perez biti TRAJNO otjeran sa funkcije predsjednika kluba.Nicija nije do zore gorela

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Pa i ja sam rekao istu stvar, doduše malo drugačije upakovanu. :mrgreen:

Fudbalske neznalice glasaju fudbalsku neznalicu za predsjednika najuglednijeg i najvećeg fudbalskog kluba na svijetu.

Pametnome dosta. :joint:

Page 104 of 201 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)