Ljudiiii Dango Zilber pogadja za 1-1 aaaaaaaaaaaaaaa ajdeeeee rani gol u 47' minutu![]()
Ja vi fino rekoh OLIMPIK MARSEJ 2
ja sam nekad, dobija po 3-4 tiketa svake nedelje, uplaciva sam vise a al sam bio dobar po 100-150e, a sad ne mogu dvije utakmice povezat na tiket, sprdnja...
i ako dodje dobar vikend pa se nesto malo cupne, obavezno se to sledeci vikend vrati use*rem se u rabotu![]()
Evo posto vidim da ovdje ima iskusnih kladionicara da pitam-isplati li se na duge staze igrat na dublove?Evo meni odkad tako igram jedno vrijeme ide super,stalno sam u plusu,doduse malom do 50 e po kolu,ali glavno je da sam u plusu.medjutim onda naidju 2-3 nesretna kola i izgubim sve sto sam dobio i jos povrh toga.pa eto sto mislite dali da nastavljam sa dublovima?
Raise my hammer,take my aim
Singlovi i dublovi - jedini nachin da budesh u plusu,samo je8i ga treba imat para i loma srece
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
20:45 Roda - Heracles - 1 (2.25)
Sigurnost:1000%
Ovo mi je stiglo iz holandije:
Er werd afgesproken deze wedstrijd, deze wedstrijd bijdragen aan een maximale rol is de reden waarom het 1000% met ons in Nederland geblokkeerd sinds gisteren, maar we werden op de hoogte over en betaal op tijd .. Ik raad u aan de betaling te bespoedigen, verwachten bepaalde voordelen. Gegroet
Sad ko zna...![]()
dajte neki tiket za danas, tu do 5 eura![]()
Roda 1
Bury 1
Chacharita x mozda nznm ja cu nesto sa 5e za 30e da imam igrat sutra
Bio je dogovoren pobjednik, u vidu (nekakvog) doprinosa ... blokiran je u Holandiji u svim kladionicama... ali su bili informisani o uplati na vrijeme, pa su stigli... (tako nekako)
Preporučuje da se požuri sa uplatama, jer je kao sigurno namješten (dogovoren) meč
I onda kaže nešto o nekoj određenoj prednosti, ali to ne razumijem u potpunosti
Gegroet znači pozdrav, ono.. kao sve najbolje
Uglavnom taj što ti je poslao to kaže ti da je meč namješten, dogovoren pobjednik (valjda Herakles nešto duguje Rodi od prije) i blokirano u Holandiji... Kaže da se požuri s uplatama jer se već pročula vijest kroz kladionice, a oni (ti koji ti šalju) su stigli da uplati prije nego je blokirana, i nakon toga (logično) ti poslali tu dojavu
E sad, koliko je to tačno... ne znam. :mrgreen:
Nadam se da je prevod bio od koristi![]()
Oduvijek nam ej falio jean poligota na ovaj topic :P
da nisi ovo preko google translate-a?![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
jesam ja prije preko google translate-a i extra je preveo, mislim, moze se ukapirataj jos neki fix
Ajde svi po jos jedan reputation i dobicete fix ahahhaha![]()
![]()
Salim se vidjecu nesto
sacuvaj te pare pa singliraj rel-barsa 2 sa 1000 eura i eto para![]()
There are currently 69 users browsing this thread. (0 members and 69 guests)
Bookmarks